cum a fost?ma gandesc sa zbor cu ei,dar mi-e frica si ma gandesc ca poate imi spuneti lucruri frumoase si imi trece spaima.
Buna Lia,
Noi ne-am intors la Japonika deja,am terminat vacanta .As vrea sa-ti spun lucruri frumoase.E drept ca nu am zburat cu ei,doar cu Austrian Airlines.Pot doar sa-mi dau cu parerea........si ma gandesc daca au avioane nou-noutze sau cel putin noi in flota de zbor.Daca te poti interesa cu ce avioane zboara si cam de cati ani le folosesc.
Drum bun si sa ne spui si noua cum a fost daca ai mers cu ei.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Eu am calatorit de doua ori cu ei si totul a fost perfect.Sper sa fii si tu multumita daca ii vei alege pe ei.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
buna!
am zburat si eu cu turkish airlines acum vreo 4 ani sau chiar 5, pana in istanbul si antalya. la vremea accea mi s-au parut ok...dar daca ma gandesc retrospectiv......erau cam mizerabile avionele...stewardezele indolente si cam nesimtzite cu romanii, comparativ cu tozti turcaletzii de prin avion.....;se faceau ca nu intzeleg ce le ceri...etc.
nu stiu daca as mai zbura cu ei...., avand acum comparatzia zborurilor cu alte companii.
zbor placut indiferent cu ce companie vei calatori!
pupi
roxi foto
da, am zburat de multe ori cu ei, sunt super ok.
acum 2 saptamani am fost in turcia, am plecat cu tarom si ne-am intors cu compania turceasca, nimic de reprosat.
avioane curate, insotitorii de bord draguti, mancarea buna.
eu nu vorbesc turceste,jumatate din pasageri erau romani.
saptamana trecuta 3 colegi au plecat in polonia cu lufthansa, wow ce mi-au povestit
Va multumesc pentru raspunsuri,vom zbura in vara spre Romania cu Turkish Air.Nadajduiesc ca toate vor fi OK.
Va doresc numai bine,L