Munciti in japan?aveti afacere pe cont propriu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Guestanule, daca fata vrea sa faca lumea sa creada ca e venita din alt sistem solar , las-o-n pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Dar nu vad ce te priveste pe tine ce vreau eu sa-i fac pe altii sa creada,dar voi chiar nu aveti ce face decat sa ma sacaiti pe mine,voi nu stiti cum e prin straini si cum e mai ales aici in Japonia cand ne gasim cateva fete vrem sa ne intalnim sa ne cunoastea,sa facem prietenii ,poate e si asta un motiv pentru care vreu sa o cunosc pe Exotic nu numai pentru ami infige ace ,si poate nu am nevoie si se rezolva doar cu masaj,dar chiar nu vad ce va intreseaza pe voi doi,sant atatea intrebari pe acest forum care asteapta raspuns de ce nu va obositi inteligenta sa rasundeti la cine are nevoi de sfaturile sau jicnirilevoastre,eu nu v-am intrebat nimic si deci fara suparare vedeti-va de treburile voaste si nu va bagati unde nu ati fost chemati!!!!

quote:
Originally posted by Amina_Marina

Guestanule, daca fata vrea sa faca lumea sa creada ca e venita din alt sistem solar , las-o-n pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Masaj spui...te inghesui atitia km prin trenuri sa faci 1 masaj. Si in plus exotic munceste...nu are ea timp sa stea cu tine la taclale. treaba ta.

Mergi la inceput

Da chiar le sti tu pe toate cine lucreza si cine nu sau daca are timp de taclale sau nu m-ai nenorocit,ai sa lasam discutia asta pe aici mai bine o terminam ca nu are rost sa ne certam,gata am inchis aceasta discutie daca se mai gaseste cineva sa mai comenteze ceva o sa vb singur,ciao!!!Nu are rost sa am dureri de cap!

quote:
Originally posted by Guestus

Masaj spui...te inghesui atitia km prin trenuri sa faci 1 masaj. Si in plus exotic munceste...nu are ea timp sa stea cu tine la taclale. treaba ta.

Mergi la inceput

Vezi ca nu te baga in seama exotic. Ti-am spus doar.

Mergi la inceput

Vezi-ti de treba ta si nu ma mai sacaii pe mine,fata e ocupata si nu mai intra me net dar cand are sa aiba timp o sa raspunda,oricum eu nu ma grabesc si spre informatia ta nu trebuie sa ma inghesui prin trenuri ea sta forte aproape de mine,asa ca da-mi pace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quote:

Vezi ca nu te baga in seama exotic. Ti-am spus doar.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Bravo exotic si mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by norocuta

Bravo exotic si mult succes!

Felicitari!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ElenaGiulia

Vezi-ti de treba ta si nu ma mai sacaii pe mine,fata e ocupata si nu mai intra me net dar cand are sa aiba timp o sa raspunda,oricum eu nu ma grabesc si spre informatia ta nu trebuie sa ma inghesui prin trenuri ea sta forte aproape de mine,asa ca da-mi pace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pai yo pace iti dau ...dar lasa si tu lumea in pace si nu o mai sicii la cap cu vizite sa stai la tacalale....vezi doar ca nu-ti raspunde nimeni...

Mergi la inceput

Nu te jicnesc ca nu imi sta in fire si daca vrei sa faci misto de cineva ti-ai ales persoana gresita si daca o sacai pe fata doar ea poate sa-mi cera sa nu o mai deranjez,nu tu c pe tine nu te-am bagat in seama,tu te-ai bagat unde nu ai fost chemat,daca am facut niste intrebari i le-am facu fetei si nu tie,deci.... nu mai fi bagaret,ciao si numai bine!!De acum inainte vei fi ignorat de mine ca nu meriti nici o atenti,probabil nu ai ce face si gasesti pe cate cine si incerci sa-l calci pe nervi dar cu mine chiar nu-ti merge figura,bye,bye!!!

quote:

quote:
Originally posted by ElenaGiulia

pai yo pace iti dau ...dar lasa si tu lumea in pace si nu o mai sicii la cap cu vizite sa stai la tacalale....vezi doar ca nu-ti raspunde nimeni...

Mergi la inceput