Munciti in japan?aveti afacere pe cont propriu?
Eu una nu am dar mi-asi dori ,eu lucrez cu sotul meu la iakiniku,restaurantul parintilor lui deocamdata,imi doresc o afacere pe cont propriu ,stiu ca este greu dar voi face pasul asta candva,voi ce lucrati?cum va este?cum v-ati acomodat in cazul ca lucrati cu japonezi?sunt stricti ?va este greu?va place?aveti afacerea voastra?
Raspunsuri
Akuma spune:
da, normal ca avem afacerea noastra sintem niste genii neintelese..
exotic, te crezi in romania? deschizi o ghereta cu doi biscuiti si un pachet de tigari, gata, asta-i afacere?
scuze, dar tu din ce spatiu cosmic ai aterizat???
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
Dandush spune:
offtopic*** Akuma, draga, scuza-ma, dar imi pari putin cam zeflemista!! Exotic nu a dat cu parul si nu ti-a cerut bani pentru afacerea pe care ar vrea s-o deschida, deci nu vad rostul raspunsului tau( ca de altfel si cel de la topicul anterior= "joburi in Japan".)Uite o bila neagra de la mine
D.K.
hanako2004 spune:
offff fetelor nu este frumos sa ne ciondanim in public
ca ne rad cei din umbra
exotic eu si sotul meu avem faceri impreuna insa nare rost sa
mai deschid gura ca apoi se arunca cu rosiii
MULTA bafta si gambate pt visul mult dorit
o zi buna
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
exotic spune:
iti multumesc hanako 2004 si dandusch ca sunteti alaturi de mine si ma intelegeti si akuma ce sa-ti zic ca asta e parerea ta ,te inteleg ,esti o fire pesimista dupa cate vad,eu una sunt optimista si cred ca voi putea deschide afacerea mea si nu stiu ce legatura are ghereta cu 2biscuiti si un pachet de tigari,nici macar nu sti ce visuri am eu sau ce afacere vreau sa deschid,inca un lucru pot sa am si un biscuite pe taraba daca eu il vand dublu si mi-a iesit ceva e bine cu timpul am sa pun 2 si asa mai departe, <incercarea moarte n-are >cica am aterizat din spatiu cosmic <Trebuie sa faci lucrurile pe care crezi ca nu le poti face> ELEANOR ROSEVELT
<Singura posibilitate de a descoperi limitele posibilului este sa le depasesti in imposibil> Arture Clark
KSorana spune:
quote:
Originally posted by exotic
<Trebuie sa faci lucrurile pe care crezi ca nu le poti face> ELEANOR ROSEVELT
<Singura posibilitate de a descoperi limitele posibilului este sa le depasesti in imposibil> Arture Clark
lidia
Daca crezi ca poti face lucruri pe care crezi ca nu le poti face ,atunci te sfatuiesc sa nu te apuci de afaceri.
Sotul tau care traieste de atita timp in Japan ar trebui sa te sprijine si sa-ti dea sfaturi.Nu stiu de cit timp esti pe tarimurile alea dar eu zic sa mai astepti.Asta numai daca pe sot il duce capul la afaceri,are cunostinte etc.Da el sa fie boss-ul si tu sa-l ajuti.Daca vrei sa conduci tu o afacere ,mmmm... nu stiu ce sa zic.Bafta!
Akuma ,intr-un fel ai drepatate tu .Iao si tu pe ocolite ca sa nu jignesti.exotic are nevoie de incurajari.Intelegi?
Akuma spune:
quote:
Originally posted by exotic
iti multumesc hanako 2004 si dandusch ca sunteti alaturi de mine si ma intelegeti si akuma ce sa-ti zic ca asta e parerea ta ,te inteleg ,esti o fire pesimista dupa cate vad,eu una sunt optimista si cred ca voi putea deschide afacerea mea si nu stiu ce legatura are ghereta cu 2biscuiti si un pachet de tigari,nici macar nu sti ce visuri am eu sau ce afacere vreau sa deschid,inca un lucru pot sa am si un biscuite pe taraba daca eu il vand dublu si mi-a iesit ceva e bine cu timpul am sa pun 2 si asa mai departe, <incercarea moarte n-are >cica am aterizat din spatiu cosmic <Trebuie sa faci lucrurile pe care crezi ca nu le poti face> ELEANOR ROSEVELT
lidia
akuma pe bune, tu te intelegi pe tine???( retoric)...
quote:
offtopic*** Akuma, draga, scuza-ma, dar imi pari putin cam zeflemista!! Exotic nu a dat cu parul si nu ti-a cerut bani pentru afacerea pe care ar vrea s-o deschida, deci nu vad rostul raspunsului tau( ca de altfel si cel de la topicul anterior= "joburi in Japan".)Uite o bila neagra de la mine
nu ma frectiona brutal, risti ca toate trofeele tale de pedagog sa-mi revina mie pe gratis..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
Dandush spune:
[quote]Originally posted by Akuma
nu ma frectiona brutal, risti ca toate trofeele tale de pedagog sa-mi revina mie pe gratis..
........................
Uite cateva pentru ca stii sa vorbesti frumos
D.K.
tokyotokyo spune:
Este complicat sa ti deschizi o afacere in Japonia .Daca sotul tau se pricepe la afaceri totul e OKIn primul rand clientii japonezi sunt foarte pretentiosi si vor multe facilitati sa le oferi.Mult succes.
exotic spune:
Stiu ca este greu in japonia sa-ti deschizi o afacere dar eu mi-am dorit asta intotdeauna si bineinteles ca sotul meu o sa ma ajute si o sa ma sustina caci fara el sunt sigura ca nu as-i reusi,el are un restaurant deschis de vreo 20 de ani cred bine afacere inceputa de parinti lui dar acum se ocupa el si eu il ajut in fiecare zi ,mancare ,comanda la clienti etc.Sunt de acord cu voi ,este foarte greu ,adevarat dar am sa incerc,stiu deja 2 romance care si-au deschis cate o cafenea si vad ca tine treaba,una este chiar aici la mine in oras.Va multumesc si am sa va scriu candva daca am reusit deocamdata am sa plec in tara peste o luna.