Sezatoarea canadiana (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Bag si io repede un ochi si o intrebare: intalnirea din Montreal a trecut sau e de acum incolo? Spre rusinea mea ....am citit ceva de ea acu vreo luna dar nu mi-am notat nimic si nu am timp sa stau sa caut prin alte capitole ....

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Eu stiu ca ultima data s-a stabilit pe 10 iunie la insula Helene. Nu stiu ora si locul precis.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by CataD

Salutare!

Ce faceti fetelor, a dat soarele si stati numai pe afara?
Corina, cum a fost la teatru? Eu nu am reusit sa ajung!

Fetele , am si eu o intrebare, de mamica nedumerita (sa nu radeti va rog): sunt in plina "activitate" cu invatatul Laurei la olita, mai ales ca vreau sa o dau la daycare din toamna si trebuie sa fie potty trained. Acum, cand suntem acasa e ok, dar ce sa fac cand ma duc cu ea in deplasare, mai ales in parc la joaca, unde sa faca pipi? M-am tot uitat la ceilalti copii si nici unul nu face, cei mai mici au pampers iar cei mai mari probabil ca tin mai mult! Sincer, nu stiu cum sa procedez, sa iau olita dupa mine? Problema e ca aia inca nu au instalat WC-ul ala public ecologic in parc si oricum nu as duce-o pe ea la ala.

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Ca solutii ai avea, sa o pui pe Laura la olitza chiar inainte de a pleca in parc .
Apoi, ea va bea apa pe drum sau in parc si e bine sa fii pregatita cu hainutze de schimb in caz de accident .
Daca mergi cu masina, nu vad de ce nu ai putea sa pui olitza in portbagaj si in caz de pipi-alarm, o duci frumos in masina si presteaza fata acolo .
Daca o duci cu pampers, nu se va tine si poate toata munca de convingere se duce ...

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 13 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by laurajr
Da ce liniste e pe aici, toti doarmee, pssst !!!

Canadienii nu doarme, e ciorchine cu dat sfaturi la In 1 sau in 2 mergem mai departe..

CataD, da' de ce n-ai duce-o la WC public? (ce inseamna WC ecologic? ca la tara?)

Noi iar sintem in planuiri de mers, cu DanaMario, de data asta la Wonderland, ca iar sint reduceri de 50% pentru weekend-ul asta

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu ma duc sa vad totusi lilecii. Adica tufele de liliac, desi toata lumea imi zice ca s-a trecut liliacul.

Cata, cum zice si Laura il puneam pe olita cand plecam de acasa. Noi am facut trecerea la olita iarna si nu mergeam in parc, dar cand mergeam in mall sau in vizite ii puneam pampersi. Pe la 3 ani am inceput sa-l duc in toalete publice ca aveam obsesii sa nu atinga cumva ceva, mi-a trecut cand am vazut ca el linge pietre cu alti copii sa stabileasca a cui piatra e mai sarata.

La teatru a fost tfrumos, adica mie mi-a placut. A fost relativ putina lume, poate 80 de persoane. Caroline, ai fost pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Merci de raspunsuri!
De pus o pun si eu la olita inainte sa plec de acasa, dar cum e soare si frumos afara (ei bine, nu azi) ea sta destul de mult in parc, mai ales dupa amiaza, si va dati seama ca ii mai vine intre timp. E vorba de parcul de joaca pentru copii.
Parpalak, cand zic WC ecologic ma refer la chestiile alea verzi "mobile" pe care le aduc astia in parc la inceputul verii si le iau iarna. La inceput ele sunt curate dar pe urma nici mie nu-mi vine sa mai intru in ele, d-apoi sa-mi duc copilul!
Deocamdata o duc in pampers afara, dar as vrea sa scap de ei definitiv!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,

Iaca eu sunt una din probabil singurele persoane care pune copilul sa faca pipi la pom:) Eu i-am scos ziua pampersul de mult, asa ca de cate ori mergem in parc se intampla sa mai vrea sa faca pipi, asa ca ne orientam la fata locului. Si nu mi-a zis nimeni nimic pana acum:), desi e drept ca nici nu am vazut alti copii. Asta se intmapla in cazul in care nu este nici o baie prin imprejurimi. Chestia cu pamapersul e dificila, ca odata ce il scoti si ii atragi atentia sa nu faca pe el, apoi cum sa-i spui, acum e ok, fa pe tine?
Plus ca tocmai am fost la un fel de balci, si am zis tot asa, ca sa-i pun pampers, sa nu ma agit dupa bai. Dar nu a facut deloc pe el, si numai ce era ca o curca beata, ca ii venea sa faca, dar nu se indura sa spuna sa mergem la baie. Asa ca eu cred ca nu o sa fie nici o problema, daca mai mergeti intr-un loc mai ferit, la un pomisor. ca toata lumea a trecut prin asta.
Parpalak, da ce e asa arzator acolo?
Mai stie cineva ceva de mamaMariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

helloo, fetelor,

e liniste mare prin Montreal , noroc cu Ontario .

eu mai chinui cu jobul nou. cica ai grija ce-ti doresti! eu asa am patit, este o parte din contabilitate foarte grea, si care nu-mi place deloc, dar asta-i viata; basca ca preiau de la una de 100 de ani care ma omoara cu tipicariile.

lui fiu'meu au inceput sa-i cada dintii de lapte.vreo trei zile i s-a miscat unul, il deranja, si m-a pus michiduta sa i-l scot( oricum era pe duca);doar ca mi-a tras al'mic un concert de toata frumusetea, pina a adormit: ca numai bebe n-au dinti, el acuma va deveni bebe, si sa-i pun dintele inapoi sau sa mergem la medic sa-i puna dintele pe care denaturata de ma-sa i l-a scos. .

we misot va doresc

http://community.webshots.com/user/pozemontreal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Buna mamici,
Cred ca am scris de vreo 2-3 ori pe la calatorii, din lipsa de timp, sper ca in urmatorul cincinal sa ajung sa mai trag cu ochiul la forum.
Cei de la State Farm dau gratis o carte Mayo Clinic pentru mamici cu eveolutia copilului intre 1-5 ani
Adresa este http://www.statefarm.com/Customer/hidden/FreeServicesLogin.asp?dest=/customer/hidden/lifevent/baby.html&type=A
USER NAME: good PASSWORD: neighbor
Un pupic dulce de la zgimboiatu' nostru la mamici, pitici, aspirante si burtici.

mami de Aschiuta,
----------------
nu stiu nimic, da' ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Deci in concluzie intalnirea DC e pe 10 iunie pe Insula Sf Elena? La ce ora, unde anume pe insula? Poate ajung si io cu Matei si consortul ...

Carmen

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Care mergeti la locul pierzaniei numit Wonderland (ca nu-mi venea mie sa mai plec de-acolo) si cind plecati luati 400 si apoi 401 est, vedeti ca-s lucrari mari pe-acolo, n-am reusit sa intru pe expres decit la Yonge. Traficul abia se misca, asa ca cred ca era o idee mai buna sa ies pe de pe 400 pe Jane, sa merg oleaca la west si sa intru pe expres de-acolo. Care expres merge fulger, avind in vedere ca o bucata nu mai intra nimeni

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput