Mamici de mai-iunie 2006(84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmina - iti tin pumnii! Sunt ferm convinsa ca va fi bine! Abia astept sa povestesti ce si cum...

Roxana 37sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Papadie, as vrea sa deschid un nou capitol si nu ma descurc... partea la care nu ma descurc este copiatul primului mesaj cu pastrarea tuturor caracteristicilor. Am intrat cu user-ul mai_iunie2006 si parola noastra, dar ma blochez la copierea primului mesaj cu listuta si tot calabalacul! Help!

Nu mai am nici rabdare sa "descopar" singura, la panica care m-a apucat de ieri, cu nasterea Luanei, sunt agitata rau de tot...

Lacri 36+6

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Cica perseverenta e mama nu-stiu-cui... bine, eu sunt doar INCAPATANATA. Am reusit sa deschid noul capitol CHIAR AICI

Lacri 36+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

LyLy- pai frumos asa...cum adica ai intrat in panica??? Tu care ai facut inot, ai papat sanatos, te rog sa-ti revii, ca fiecare nastere este unica...si ai sa vezi...ca nici n-ai sa-ti dai seama..cand te trezesti cu bb in brate.
Capul sus...asta nu e atitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatatushi spune:

Mamici dragute,
Ca si unele dintre voi, si eu trebuie sa nasc in iunie. Acum am 37 de saptamani. Problema mea e ca am inceput sa ametesc de vreo cateva zile...Voi ati patit de-astea?
Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

A nascut Carmen, un baietel sanatos, de 3.2 Kg. S-a nascut la ora 21:00, maternitatea Giulesti. Carmen se simte bine, e in salon cu Magda, a solicitat pizza si suc si ii ardea buza si dupa o tigara, ceea ce inseamna ca e foarte bine.

A consemnat,
Vlad (sotul)

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput