Simptome de sarcina! -16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor este posibil daca ar fi sarcina azi sa nu mai am nimic??ieri ma dureau sanii si ma intepa in spate ingrozitor azi n-am nik....voi ce ziceti?

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

nushulica in ce zi esti?? a intarziat CM??? poate fi posibil...dar mai stii??? oricum compicate sunt semnalele organismului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetele mele dragi, eu m-am linistit, nu sunt gravidutza dar macar stiu cum stau decat sa o iau razna printre incertitudini
am facut azi dim test Clear Blue - clar negativ!
oricum sunt fericita pt ca am langa mine cel mai minunat barbat din lume si care ma iubeste atat de mult ... de cand ne-am intors din vacanta ne iubim ca nebunii , aproape in fiecare zi sare pe mine
yuhuuuuuuuu!

Carmen_Marieta: la tine cred ca sarcina, iubita! ai sanse mari de tot!!

nushulica: da, cred ca e posibil... test ai facut?

Avalon: tu cum stai scumpa? tot asa fara simptome? ai facut test sau te tii tare ca melu?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor,
bubuleana imi pare rau pt testul negativ,dar poate se arata mai tarziu vreo veste buna.nu iti pierde speranta.ca e inca devreme.
carmen marieta si nushulica va tin pumnii sa fie cu ochisori
bafta multa la toate.
eu sunt z5 si ma duc azi la doctor sa ne facem si noi dosar la spital si poate imi face si mie niste analize.
de ieri am inceput sa iua clearblue vitamine din astea bune inainte de preconceptie cu acid folic ,omega 3 si ginger.credetzi ca e bine?

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

sunt in z28 am facut un test sapt trecuta era negativ dar am inteles ca oricum era prea devreme sa fie pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bubu imi pare rau pt testul negativ. dar daca veti continua sa va iubiti "ca nebunii", data viitoare vor fi 2 liniutze.
fetelor, cele care urmeaza sa faceti testul, va tin pumnii.
eu: z4.
pupi

Mergi la inceput

maine oricum am programare la medic si vreau sa fac si o ecografie...se vede oare daca as fi sau e prea devreme??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Helenutza, valicutza:

eu sunt Z26, am o tensiune ciudat in burtika "de la parter" si pe la ovare, o senzatie foarte ciudata ... cine stie?

nushulica: exista ceva sanse, ffff putine sa se vada la eco dar eu zic sa mai faci si-un test, eventual Clear Blue

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fetelor, scuze ca ma bag peste voi, am nimerit la subiect si am citit toate paginile amintindu-mi de zilele in care am asteptat si eu cu sufletul la gura un test pozitiv.

Vreau sa o incurajez pe Bubuleana....la mine traseul a fost cam asa: am facut teste de ovulatie, am prestat la greu in perioada aia si de prin ziua 22 am inceput cu testele...mana larga ce sunt am investit numai in teste Clear Blue. In fiecare zi, incepand din z22 si pana in z28 am facut cate un test dimineata (nu mai aveam rabdare). CM e f regulat la mine, la 28 de zile. In fiecare zi a fost testul negativ, nu a aparut decat o singura liniuta...tristete mare (simptome erau prezente). In z28 (abia!!!) a iesit o liniuta, a doua, f f f f vaga dar totusi prezenta. Am fugit la Medsana si am facut testul de sange, la ora 18.00 in aceeasi zi am avut rezultatul: 35 de unitati de BcG, corespunzator unei sarcini de ... 3 saptamani. Dr de acolo s-a uitat cam ciudat la mine, a zis ca poa' sa fie sau poate nu...dar eu nu am mai asteptat deloc si am inceput sa ma bucur. CM nu a mai venit, iar acum fetita mea are deja 7 luni si e o minune de copil.

Asadar...mai asteapta un pic, ca se pozitiveaza mai greu Clear Blue. Eu tin pumnii sa fie cu okisori.

Inca ceva: la eco se vede de abia in jurul zilei 40...la mine s-a vazut sacul emmbrionar (schitza) in z 38.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Fetelor sunteti senzationale.
Imi place foarte mult de voi, de mult va urmaresc mesajele si imi place ca sunteti solidare.
Ce sa va spun si eu vreau mult de totdar nu stiu....Acum sunt in ziua 21, am in ziua 14 si pe langa iar acum, ziua 21, am niste dureri de burta ca si cum mi-ar veni CM. Si trebuie cam pe 26 sau 28. Nu stiu o fi sau e vreo raceala. Plus ca daca imi vine trebuie sa merg la laparoscopi ca se pare ca am un pic trompele infundate. Dar sper ca vreun a trecut cu succes pe acolo, s- strecurat mai asa. Urinez des, mi-e somn ,..voi ce ziceti? Eu sper sa fie bebe si sa scap de operatie ca nu vreau s-o fac. Va tin pumnii si voua si va urmaresc in continuare.
Madalina

Mergi la inceput