Simptome de sarcina! -16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Zozela, biby, Moira: doamne cat optimism si cata veselie in fetele astea!!! Bravo!!! asa va vreu!!

uite pupici dulci pentru voi:

bubuleana

Mergi la inceput

Dbunny: gravidutza scumpa ce esti ; hehehe, eu stiam de "retzeta" ta inca de cand ai ramas si de-atunci avem in casa non stop: polen, miere cu propolis, miere cu laptisor de matca si consumam la greu

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

da mult ati mai scris de cand nu am mai intrat pe forum. am avute ceva treaba, e drept.
Alionushca, imi pare tare rau ca nu e bebe, dar poate luna viitoare sigur vine bebele si va bate la usa. Pana atunci, nu-ti ramane decat sa
bibyrox, mersi pt urari. Imi place tare mult fotografia ta.
La mine au venit rusii uratii. Dar poate luna asta voi face totul mai bine. Sunt optimista. Sper sa am ovulatie. Tineti-mi pumnii ca sa devin de bebe frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Multumesc dragele mele pentru incurajari

Bubule am inceput sa pling cind am citit mesajul tau, da asa mi s-o facut bine draga mea.

Fetelor tineti-mi pumnii miine la 11.00 merg sa fac cunostinta cu dom doctor, vecina mea a aranjat intilnirea - a spus ca ma duce de minuta sa vada ca am ajuns , ca am intrat si ca s-a apucat dom doctor de capul meu.
Desi miine mare control n-o sa-mi faca , voi fi z2, dar macar sa ma vada si s-o vad la ochi, sa-i spun ce vreau si sa-mi spuna ce-mi va face.

Poate o sa vi se para straniu ca ma bucur de la o simpla vizita la doctor - am eu o problema cu doctorii astea - ba unul nu stie ce-i testul Papanicolau, ba altul se mira ca stiu ce-i colposcopie, iar celalalt fara sa se uite la mine imi prescrie tratament - ashe noroc am eu, sper miine sa fie altfel de noroc - de aceea pentru mine o vizita la alt medic imi da o speranta ca o sa fie.

Miine cum vin va povestesc ce si cum

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

SAlutare la toata lumea. Hop si eu pe aici intr-o pauza de schimbat trenuri ca doar suntem in luna de miere. Eu ce sa zic...ziua 29, test Femina cu a doua liniuta vizibila facut in ziua 26 si in ziua 27 test Clear Blue cu doua liniute. Oricum merg sa fac maine beta-hcg pentru ca eu mi-am mai luat 2 pacaleli cu testele *e adevarat ca e primul clear blue pozitiv*.
Haideti cu liniutele!

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Kateryna miresica draga, acu'2 saptamani spuneam casa de piatra!!!! si acum spunem sarcina usoara si un sanatos... a-ti facut nunta in 3?????
poate la fel facem si noi....
fetelor cine m-o fi pus sa mananc usturoi.....aveam pofta si acum imi este rau ...

Mergi la inceput

kateryna: FELICITARI!!! CASA DE PIATRA!! SARCINA USOARA!!! BEBE SANATOS!!!

carmen_Marieta: tu sigur esti insarcinata!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Poftiti la un nou capitol plin de simptome si teste pozitive:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76100

bubuleana

Mergi la inceput