Bebelusi de iulie-august 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Giana La multi ani si sanatate ,multa fericire alaturi de familie si puiut si sa te bucuri de masina!

Gesi-ai fata mare de acum ! Bravo micutei plimbarete ! Sa vazi ca de acum o sa te ajute la toate treburile

Vali-tare rau imi pare sa aud ca nu e fericire deplina,dar cu ajutorul lui D-zeu o sa treci si peste asta ca esti o femeie puternica si inainte de toate o mama devotata !In putin timp o sa uiti tot ce a fost greu!

Cryna77-bine ai venit! Te mai asteptam la povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

RABDAREA este atunci cand mama aseaza cuburile unul peste altul: unu…doi…trei…si elefantul deasupra lor…iar eu trebuie sa astept…ca sa le daram pe toate o data. (12.05.2006)

CURIOZITATEA este atunci cand ma uit pe langa aragaz sa descopar pe unde a intrat cealalta Alexandra in cuptor (luna 8).

EFORT FIZIC este atunci cand te ridici in manute de marginea patului ca sa observe mama ca vrei sa cobori (luna 9).

PREFERAT e atunci cand stau doua minute in fata televizorului fara sa clipesc. Incepe emisiunea Teo.(14.03.2006)

PLACERE se refera la masa si se traduce prin “mmm” (luna 4)

PLACERE MAXIMA se refera tot la masa si se traduce prin “ma-ma” (11.04.2006)

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

CIAO la toata lumea!
Si eu ma bucur ca am gasit acest site si sper ca o sa am ce comunica...
Multumesc Oanei Barbu, lui Freia, Dianei Mirela, Andei Tudor, lui Lulu75, lui nicoll_mada, lui Cin si tuturora de pe acest site!
O sa incerc sa mai scriu povesti... dar... trebuie sa va avertizez ca sunt ceva cam zapacita...asta in caz de n-ati observat deja...
OK. Multumesc pentru sfaturi si suport!...Si ne mai gasim pe site...!
PS. CUM POT SA AM SI EU UN CONT DE POZE PE SITE ?

benchea c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si azi trebuie sa uram LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI SARBATORITILOR:
RARES MIHAI+BIANCA ANDREEA-Laura 25
DARIA MARIA-Irda
DINU-Gyly
EDUARD ILIE-Joker

Fetelor si acum sa va spun ca azi am luat si noiprima cazatura din pat.E drept ca eu eram,ca o mama denaturata ...la calculator....fata se trezise si nici nu am apucat sa intorc capul ca ea era pe jos urland.A trecut repede,nu am patit nimic grav.Dar este de retinut....la intamoalri negative.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gesi, Foaaaaarte frumos!!!!!

Vali, sper ca David sa se faca repede bine, sa va tineti de terapie si va auzim cu vesti bune!!!

Giana, la multi ani tinerico!!!!!! Ce cadou bengos!!! Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-ti iei permisul cat mai repede!!! Cred ca nici tu nu mai ai rabdare...

Ioana mi-a facut febra azi, nu stiu ce are... Cand am fost la control acum vreo 3 zile mi-a spus doctoritza a are amigdalele marite si mi-a spus sa-i dau Nurofen de 2 ori/zi, dimineatza si seara... si n-a avut nik pana azi cand mi-a facut 37,9 grade. Acum vad ca nu mai are, dar o urmaresc indeaproape... Sper sa nu fie nik serios...

Va pupacesc, sa aveti un we placut alaturi de familiile voastre,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Irina o pupam pe micuta carliontata si va tinem pumnii sa nu fie nimic important!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

La multi ani, Eduard! Ginerica drag, sa cresti mare si sanatos!

La multi ani, Rares si Bianca!

La multi ani, Daria, fetitza mare si frumoasa!

La multi ani, Dinu!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani puilor mei dragi! Sa cresteti mari, sanatosi si cu noroc. Mami si tati o sa vegheze mereu asupra voastra, sa va fie bine ... sa nu va lipseasca niciodata dragostea. Asta e ultima aniversare cand ne numaram lunisoarele ...

La multi ani si Dariei, Ioanei, lui Dinu si lui Eduard!

Cryna bun venit!

Vali ... sanatate multa puiului tau drag si tie putere sa il ajuti. E un copil iubit si puternic, o sa treceti impreuna si peste asta!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI INGERASILOR CARE ISI ANIVERSEAZA AZI ZIUA!
Sa va traiasca, sa fie sanatosi, sa aiba noroc in viata si sa fiti langa ei toata viata atat fizic cat si moral!

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Azi a fost o zi superba! Noi am ajuns la Bucuresti si nu am rezistat sa nu ne plimbam prin Herastrau. Sper ca si maine sa fie la fel de frumos.

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput