La noi la Galati sa veniti ! (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna ziua.Am o mare rugaminte la voi,sunteti amabile sa-mi spuneti pe unde sunt parcuri cit de cit safe pentru copii?si cit de cit curatele?
v-as ramine datoare pentru raspunsuri.Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Din fericire in Galati toate parcurile au "renovate ". Asa ca Speel, depinde foarte mult ce zona iti convine: Parcul de la Ultimul leu, Oraselul copiilor din Tiglina 1, Gradina publica si este si pe faleza unul langa ITM.
Gardieni sunt in toate parcurile, eu una n-am vazut nici un eveniment neplacut.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Multumesc frumos.De convenit imi convin toate,mai ales daca sunt frumos amenajate!important e sa se simta piciul bine si sa fiu eu linistita ca nu-si rupe gitul in vreun fier betou sau bucata de tabla indoita cum era pe vremuri.Inca o data multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Cristina si Viorica au fost la sala, au ratat aerobicul, faceau ceva pe la aparate. ce nu mi-a placut de loc: locul unde sunt aparatele este intr-un intrand, foarte intunecos si deloc aerisit. M-am cam innecat cand am intrat in perimetrul respectiv. E posibil insa sa fi fost si eu cam sensibila la momentul respectiv, avand in vedere ca aveam gatul ca raschetat cu smirghelul si orice pala de vant imi facea rau. Deci, pareri de la mine nu se pot culege, asteptam pareri de la prestatoarele adevarate.

Laura, si ce zici tu acolo de 2 printi??? Nu stii ce-ti doresti...:P

Eu tot n-am inteles unde se tine targul asta, e vorba de sala aia de sport dinspre bac? N-am fost acolo niciodata, o sa ma interesez.
Mi-ar cam trebui niste bluzite, ceva....:D

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Si inca o intrebare.Scuza-ti va rog datul buzna pe la voi,dar chiar nu mai stiu multe chestii din oras.As vrea sa-mi tund mezinul care e micut si nefamiliarizat inca cu frizeritul.Stiti cumva vreo frizerie care are masinute,tancuri ,crocodili ,ma rog alte scaune tentante pentru copilasi mici?
Ca mie teama sa nu am circ la tuns cu Ricardo si ceva scaune tentante ar mai atenua din isteria primului tuns.Va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Saluti!

N-am mai reusit sa intru, am fost foarte ocupata. Se pare ca asteptati vesti de la sala!

Ce sa zic, dupa cum ati aflat deja aeribic n-am apucat sa facem dar la aparate a fost bine, asta dupa ce a venit instructorul ce facuse aerobicul, si m-a indrumat pe la ce aparate sa merg si cum sa fac.... si cat sa fac. Asta a fost partea cea mai buna din program, ca am fost indrumata si "fortata" sa trag de mine, pt ca pana sa vina instructorul mi se pareau straine toate aparatele, si cam leneveam. E nasol ca dupa-amiza e cam aglomerat. Cred ca e mai bine de mers dimineata.
Astept sa vad cum e cu aerobicul.... care dupa cate am vazut ma va puuuune serios la treaba. Chiar in seara asta au inceput sa apara semne mai accentuate de febra musculara. Ma duc sa iau o aspirina, poate nu e prea tarziu.

Astazi, am fost in Oraselul copiilor, din Tiglina, ne-am plimbat, l-am dat pe pui in leagan la greu. A gasit singur drumul pana la leagane si am fost foarte incantata. A trecut frumos si repede dupa-amiaza.
Multumesc pentru raspunsurile cu privire la tuns. O sa incerc sa merg acolo, vis-a-vis de 3 Star. O sa va spun cum a fost.

Si acum pupici si noapte buna!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by speel

Si inca o intrebare.Scuza-ti va rog datul buzna pe la voi,dar chiar nu mai stiu multe chestii din oras.As vrea sa-mi tund mezinul care e micut si nefamiliarizat inca cu frizeritul.Stiti cumva vreo frizerie care are masinute,tancuri ,crocodili ,ma rog alte scaune tentante pentru copilasi mici?
Ca mie teama sa nu am circ la tuns cu Ricardo si ceva scaune tentante ar mai atenua din isteria primului tuns.Va multumesc din suflet

Nu cred ca exista inca in Galati asa ceva. Cat de mic este micutul tau? Eu am reusit sa-i tund pe ai mei acasa, i-am pus pe un cearceaf in fata televizorului, unde rula ceva captivant, si i-am tuns cu masina. La inceput sunt cam speriati, dar dupa ce observa ca nu patesc nimic rau, stau linistiti.

Deci, s-a deschis azi targul ala de "rufe"? Abia astept sa-mi iau si eu ceva, asa, naspa si scump...

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Salutare la toata lumea!!

Am fost aseara la doctor cu Stefan....trebuie sa-l operez de polipi....asta e!!!Acum trebuie sa-i fac niste analize..si in functie de asta...o sa fie stabilita si ziua operatiei....am mari emotii..dar asta e!!!Pur si simplu fornaie!!!

Vilma...cred ca cladirea unde expozitia cu vanzare de haine..e cea albastra..sala de sport...Mihai al meu face acolo tenis.

va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pupicei la fete!

Laura(incep cu tine),Daria e o scumpete! Cu rochitele...dar esharfa ma dat gata!

korinna,daca mai ai putina rabdare,vei avea un raspuns. L-am rugat pe frate-miu sa o intrebe pe sora mea la cine merge nepotelul meu si i-mi va spune zilele astea.

cookie,cum merge cu scoala de soferi? cate ore mai ai?

P.S. Si noi il tundem pe Seb acasa,si sta cuminte. Vara il tundem lunar,la zero. Si ca fapt divers,tocmai l-am tuns (nu la zero) si am pus poze

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Delphin, am vazut pozele cu cei doi baieti studiosi si topoganul...Ce-ar mai chiui Daria de bucurie daca l-ar vedea....si mai ales avea..Dar cand vom avea o casa cu curte...ea va fi prea mare pt topogan . Multumim pt aprecieri.
Corina, imi pare rau ca trebuie sa-l operati pe micut, dar poate asa o sa-i fie mai bine.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput