La noi la Galati sa veniti ! (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Laura, i-a placut sotului meu cum e structurat apartamentul si discutam zilele astea despre materiale si obiecte sanitare si spunea si el de DEDEMAN.O sa vedem, pana se elibereaza ap. avem timp sa ne interesam de oferte si preturi.Din pacate bugetul nostru e relativ limitat, suntem siguri ca nu putem face chiar tot ce ne-am propus cu 300-350mil cam cat avem acum, insa vrem sa facem cat se poate de mult pentru ca e mult mai comod sa amenajezi un ap. gol decat atunci cand e cu mobila in el. O sa ne orientam sa vedem ce e prioritar si ce putem amana. Probabil ca mobila va fi cea care va mai astepta.Vrem sa amenajam astfel incat sa ne simtim bine in casa noastra, nu vrem sa facem "de fite", dar, chiar si asa, suntem siguri ca va fi destul de costisitor.Deja ne-am gandit sa renuntam la o firma de amenajari si sa apelam la mesteri, asa ca, daca stiti pe cineva, strigati la mine!
Cristina, fina mea lucreaza la UNIKASA EXPERT, ele se ocupa mai mult de evaluari, dar mai fac si tranzactii imobiliare.Dupa aventura noastra cu cautarea ap. pot sa-ti spun ca are foarte mare importanta pretul.Daca e prea mare, indiferent de imbunatatirile pe care le-ati facut, veti gasi foarte greu clienti. Majoritatea vrea sa cumpere un ap. cat se poate de simplu.Fiecare prefera sa-si faca ce-i place in casa.Sunt foarte multi care cer un pret mare, tin la pret si stau cu ap. mult timp pana gasesc client. Orientati-va si voi, ganditi-va cat puteti sa acceptati sa negociati si ce puteti cumpara pe urma. Eu maine ma intalnesc cu fina mea si am sa-i spun despre tine, numarul de tel de la firma e 473042, Alina Ionita. Cand ai s-o suni sa-i spui ca suni din partea mea si daca te poate ajuta o sa o faca sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Eliza, multumesc mult pentru detalii. O sa sun sapt. viitoare.
Noi nu avem multe imbunatatiri, in schimb apartamentul e super compartimentat si spatios. Problema e ca noi am cumparat deja o casa, ne-am inteles cu fostii proprietari sa le dam banii in doua transe, o parte la acte si o parte dupa vanzarea apartamentului, si acum ne preseaza sa le dam si restul de bani. Suntem intr-o situatie destul de nasoala. Sper sa se rezolve pana la urma.
Multumesc inca o data pentru informatii. Pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimp spune:

Buna fetelor.
Am fost in Oraselul copiilor din tiglina azi si am recunoscut un chip pe care l-am remarcat in poze. Am privit cam insistent dar n-am considerat ca e cazul sa intru in discutii. Este simpatica bruneta cu ochii alugiti si micuta de statura - mi-ar place sa stiu care e numele ca din pozele de grup nu am aflat.
Ma lupt sa scap de moderare.
AAAAAAAAAAa HepNet -ul are un produs ptr tantari fff bun, e frantuzesc, nu am retinut cum se numeste dar cand mi-l cumpar va voi spune. Spre surprinderea mea Autan junior este interzis copiilor sub 2 ani - asta cum traduc eu -toata gama autan nu este recomandata copiilor sub 2 ani cata vreme juniorul este interzis.
Duminica placuta tuturor si nu in ultimul rand mutzumesc ptr urari.

Adriana si Adrian
poze http://community.webshots.com/slideshow?ID=549365870&key=oGtLNW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza, ma bucur ca i-a placut apartamentul sotului tau. Zugravul e acelasi de care vorbeam zilele trecute si pe care l-am recomandat deja peste tot. Succes !
Noi ieri am fost la Garboavele. Pentru Daria a fost prima iesire la padura din viata ei. Am vazut soparle, carabusi si bineinteles ca ne-am plimbat prin padure s-o cautam pe Scufita Rosie si mai ales pe lup.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!

Adriana, bine ai venit printre noi!
Vezi ca trebuie sa semnezi in fiecare zi condica aici

Eliza, sa stapaniti sanatosi apartamentul!
Pana la urma, ai facut o mutare buna...daca i-a placut si sotului tau...

Delphin, stii tu, fiecare dintre noi mai trece printr-o pasa proasta...noroc ca nu ne apuca pe toate odata si ne putem plange pe-aici pe rand si sa ne consolam una pe alta...
Multumesc de incurajari...dar chiar nu ma vad soferita...inca , sper sa ma mai imprietenesc cu cea masina, ca altfel...

Hana, felicitari pentru permis! Ma bucur tare mult pentru tine! si si sa te vedem la

Fetelor, iesiti la plimbare ca de maine...vin iar
O duminica minunata sa aveti!(nu de alta, dar sa aveti ce povesti maine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Cookie,ma bucur ca te-ai hotarat sa incepi scoala de soferi!Succes!
Laura,Cristina multumesc pentru felicitari!

Noi azi vrem sa ne ducem in Gradina Botanica.De doua saptamani ne ferim sa ne mai ducem in parc pentru ca am avut un incident la tobogan care se putea sfarsi tragic si nu stiu cand voi mai avea curaj sa mai intru in parc.Oricum nu am mai fost de mult in Gradina si sigur Vlad va fi mult mai incantat acum de tot ce-i acolo decat ultima oara.
Vad ca nu se mai vorbeste de cura de slabire,ce s-a intamplat? A-ti abandonat? Si eu am mai slabit-o usor,dar nu intr-atat incat sa ajung iar la kg pe care le aveam inainte.
Va doresc o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Adriana banuiesc ca "cea mika bruneta cu oki alungiti" e cookie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_elena62000/detail?.dir=f057&.dnm=e1b3.jpg&.src=ph asa e?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, buna dimineata!

Adriana draga, cu siguranta ai sa te imbogatesti, ca nu te-am recunoscut din prima!
Ieri dupa-amiaza, dupa ce ti-am dat binete in parc m-am strofocat vreo doua ore sa-mi amintesc de unde te cunosc(mintea mea zicea ca te stiu, ca am memoria figurilor, da' batranetile nu ma lasa) si...in sfarsit!
Pai, draga, tu ai fost colega de facultate cu sotul meu si cu mine de serviciu o bucatica de timp(numa' ca ne vedeam cam rar)
Ei, na, acu' stii?

Fetelor, sa aveti o saptamana buna, imaginati-va ca nu e luni si treaba o sa mearga struna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Noi sambata am fost la Garboavele , asa cum va spuneam, si bineinteles ca au ciupit-o niste lighioane pe Daria. Are mititica o ureche umflata si o glezna, am dat-o cu fenistil, mixtura mentolata si chiar si cu albastru de metil, i-am dat Claritin si Nurofen . Am rugat-o pe mama sa se duca cu ea la doctor azi. Naspa e cand trebuie sa te duci la munca si copilul tau e bolnavior.
V-ati redirectionat 2 % din impozit ? Eu cu asta ma delectez acum.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata frumoaselor!

Cookie da luni nici iarba nu creste, bine macar ca e frumos afara si o sa ne plimbam :).

Laura de aia nu ma duk eu la padure de frika lighioanelor :)

Noi in we asta nu am fakut nik interesant, doar plimbari locale, dar eu as fi vrut sa facem o plimbare la iasi ieri, mama vroia la biserica la sf.Paraschieva, eu la mall, da m-au calmat repede sotul si tata :(.

Acum astept targul de moda de la galati sunt tare curioasa ce prezinta aia acolo :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput