La noi la Galati sa veniti ! (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!

Vio, am retinut mesajul, Marti la 17.30 la Master. Eu nu stiu pe unde se intra, e la vedere vreo reclama, o indicatie ceva??

Eliza, ma bucur enorm pentru tine ca ai reusit sa-ti vinzi apartamentul si sa-ti cumperi altul. Eu stiu ce nebuloasa e in suflet in situatia asta pentru ca si eu de ceva vreme (1 luna si ceva) ma chinui sa vand apartametul, dar n-am avut succes pana acum . Asa ca ma bucur enorm pentru tine ca te-ai linistit si stii unde-ti va fi casa. Eu la acest moment sunt in plop, daca se poate spune asa!!! Nu ma mai simt acasa la mine acasa, na, ca am zis-o!

Hana, felicitari! In curand iti va calca pe urme si Cookie!

Noi, ne chinuim cu o piscatura de tantar. Nu stiu cum l-a piscat pe aici prin casa, ca pana acum nu am avut tantari. Cert e ca la piscat undeva in zona ochisorului si acum i s-a umflat ochisorul. Incepem un tratament atialergenic cu Claritine si Hidrocortizon.... Speram sa nu fie nimic grav. Tre sa am in vedere un test pentru alergii, ca la fiecare piscatura reactioneaza cam nasol. Se umfla si se inroseste. Dar asta de la ochi m-a pus pe ganduri....

Va pupam pe toate! Sa aveti un we. placut si insorit!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Cristina e la vedere, la strada, sunt sigura ca vei gasi usor intrarea.
Laura vreau si eu Cartea junglei!!!!!!!!!o iubesc
abia astept sa ne intalnim la sala.sper sa nu fie foarte aglomerat ca azi pe la 3 m-am speriat cate femei erau acolo.asta si pt ca in tre 13-16 au abonamentul 250000lei.eu mi-am luat un ab pt orice ora din zi si din saptaman si m-a costat 450000lei.apoi sauna o platesti separat in fctie de cate sedinte faci pe sapt.eu mi-am luat de 8 ori pe luna si am platit 350000,dar mi-am luat si masaj 800000lei pe luna ,deci m-a costat un pic,dar am primit cadou de la sot abonamentul pt ca pe 10 mai am implinit 10 ani de cand ne cunoastem.
in fctie de ce vrei sa faci si intre ce ore sunt tarife diferentiate.dimineata pana la ora 16 e mai ieftin apoi cresc un pic preturile
oricum sauna si masaj fac dimineata iar gimnastica dupa amiaza cu voi.
cine mai vrea sa mearga cu noi...sunt binevenite.
pupici

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Adriana bun venit, vezi ca ai nimerit, din pacate fetele nu te-au vazut pentru ca mesajele tale apar cu intarziere din cauza ca esti inca moderata, da scapi tu, in curand faci 10 mesaje.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vilma multumesc pentru nr de telefon, am sunat si oferta suna apetisant ( 1 mil camera pe noapte ) dar sotului meu i-a displacut total. E STELIST !
Adriana bine ai venit. Ne bucuram ca esti alaturi de noi.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!
Am scris un mesaj luuung si cand sa-l trimit mi s-a restartat calculatorul. Ce-o avea? el stie...
Va multumesc pentru parerile voastre legate de "mutarea" noastra. De acum o sa me agitam cu rezolvarea centralei, cautand materiale, firme de amenajari...nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fie vara asta! Ei, ne-om descurca noi!Mai avem emotii pana marti cand vom face actele de cumparare.
Cristina, daca vrei, fina mea lucreaza la o agentie imobiliara si poate incerca sa te ajute.
Un WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata la fete!

Adriana,bine veni'si!

Laura, Seb "va bien"!Bubitele sunt toate uscate,au si inceput sa cada cojitele. Papa se descurca bine cu Seb,are antrenament caci la noi este o intreaga organizare pt. a putea lucra si eu. Lunea seara cel mai adesea eu vin seara,deci papa il ia pe cel mic de la cresa si sta cu el pana vin eu. Martea este randul meu,papa merge la antrenament,miercuri papa,joi mama,vineri si sambata papa si cateodata mama,iar duminica mama cand papa merge la parasutism.
deci se sescurca ok. In privinta mancarii,cand nu are chef de pregatit ceva de mancare se duc la MC Do. Nu-mi fac griji ca nu e sanatos caci Seb oricum nu mananca de cat nugets si 5 cartofi prajiti,iar desert este iaurt.

Cand vin acasa,casa este relativ bine, caci acum de cand este mai cald Seb sta mai mult pe afara cu bicicleta sau merg in parc.

Eu sunt insa intr-o pasa mai proasta!(e randul meu acum). Parca ma nemultumeste serviciul in aceasta perioada. Parca nu e ceea ce vreau eu,deh! Niciodata multumita! Ma vad grasa cat un butoi,vreau sa fac altceva cu viata mea profesionala
Am hotarat sa incerc pana la urma la politie aici. dar trebuie sa ma pregatesc si sa vad cand vor organiza astia examene,anul asta sigur nu!

vio,mami inca nu a venit,pleaca abia pe 27 din ro.,insa cum nu prea am chef de nimic,doar va citesc si atat.

De la 14 merg la munci,deci va dores o zi buna la toate!

PS. Felicitari noii soferite si mult curaj celor in devenire. Cookie,ca fapt divers,eu scoala am facut-o in martie,deci ploios si sa stii ca acum ma descurc fff. bine la condusul pe timp de noapte si pe ploaie. Iar aici cand ploua,ploua nu se joaca!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fetele din "Dunarea",sora mea tot acolo sta(inca). Pe la J6,in fata pietii noi din spatele restaurantului...nu mai stiu cum ii spunea pe vremuri..."Om bogat si om sarac" ?

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza ce-a spus sotul ? I-a placut apartamentul ? Am un coleg care acum isi renoveaza apartamentul si spunea ca cele mai mici preturi sunt la Dedeman: electrocasnice, chiuvete, mat de costructie....
Delphin, asa se numeste restaurantul , acum l-au desfiintat si reprofilat....Servici usor ! Sa ti se indeplineasca visele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Vilma multumesc pentru nr de telefon, am sunat si oferta suna apetisant ( 1 mil camera pe noapte ) dar sotului meu i-a displacut total. E STELIST !
Adriana bine ai venit. Ne bucuram ca esti alaturi de noi.

Atunci spune-i ca e vorba de Dinamo Kiev, si gata....

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare la fete!!!!

Eliza, multam de oferta. Eu am dat anunt pe la unele agentii, alte agentii m-au sunat pe mine din ziar, dar bineinteles ca ma intereseaza detalii despre cum dau de fina ta, poate la ei nu figurez in baza de date. Asa ca, daca esti draguta (si stiu ca esti) triumite-mi si mie pe PM detalii. Spor la cumparaturi si amenajarea noii locuinte!

Vio si Vilma, abia astept sa incepem sa mergem la sala. uraaaa!

Delphin, sanatate la puiut. Ma bucur ca deja trec bubitele.

Adriana, bine ai venit printre noi!!!

Fetelor, profitati de we. asta, pentru ca se pare ca va fi frumos, frumos. Cica de luni iar ploua. Asa ca plimbarica placuta alaturi de micuti. Va pupacim pe toate si va iubim. Bye-bye!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput