Aspirante optimiste - 200
Raspunsuri - Pagina 8

ayna spune:
alydumy sa ai o sarcina fara probleme si sper sa fii cu noroc si pentru noi. Bun venit la noile aspirante si sedere cat mai scurta.
La mine nu a fost nici luna asta cu Pana luna trecuta am avut cm la 28 zile iar luna asta au intarziat 5 zile.
Sa aveti o saptamana usoara si spor in tot ce faceti. si multi
pentru toate.
Corina

Moira spune:
Merci mult fetele,
Deocamdata, trebuie sa rezolv niste probleme medicale pentru ca sa fiu sanatoasa cand voi ramane insarcinata. Plus ca saptamana trecuta am stat cu sotul meu in spital si am intrat in contact cu persoane bolnave de varicela, rubeola, rujeola, scarlatina si toate astea, iar acum imi fac analizele pentru determinarea anticorpilor si eventual vaccinare, daca nu sunt prezenti. Cu ocazia asta o sa fac si toate celelalte analize.
Oricum, stau cu voi aici ca sa stiu cat mai multe si ca sa fiu optimista ca totul va fi bine!!!!
Va pup.
Moira

gogosar spune:
Buna dimineata si o saptamana superba va doresc.
Stiu ca v-a fost dor de mine ,dar am fost si inca mai sunt f.aglomerata la serviciu.
Vad pe aici ca au venit fete noi.Le urez bun venit, si sa dea D-zeu sa isi indeplineasca dorinta cat mai repede.Eu am lasat-o mai moale cu bb-ul, ca am altele pe cap acum si ma gandesc sa imi mai relaxez creierii, ca saracii de 8 ani de sperat si asteptat s-au cam saturat si ei....
Felicitari fetelor care au reusit sa ramana , indiferent daca a fost mai greu sau mai usor.Sa aveti grija de voi si de burtici.
Tmihaela, iubita mea,precum am mai vorbit, ai grija de tine si incearca mai multa odihna.Stii ca eu te mai cert cu astea...
Lachi, mai suntem si noi pe aici cand si cand...inca nu ne-am mutat la alte categorii.O sa aflii cand va fii momentul.
Laura-ioana, ma bucur ca te-ai hotarat sa revii, data viitoare trebuie sa fie cu noroc
Va pupic dulce pe toate fetele, si...mi-e dor de voi, mai ales de cele pe care le cunosc, Tumpi, AncaW, Vale...
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

zozela spune:
Moira ..Maaii..dar ce se ingroasa randul aspirantelor..cu miresici de 2005
La mine...ziua 8..fetele!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

nushulica spune:
quote:
Originally posted by zozela
Moira..Maaii..dar ce se ingroasa randul aspirantelor..cu miresici de 2005
La mine...ziua 8..fetele!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
in curand toate miresicile de 2005 vor fi prezente aici

Nushulica si finutza

antosit spune:
Salutare!Am intrat un picut sa nu credeti ca am disparut! Am avut niste zile super aglomerate de nu mai stiu de capul meu!Le urez bun venit noilor fete ,dar sedere scurta. Sper sa am timp sa pot citi din urma ...cum despre mine nu am noutati macar pt. voi sa ma bucur! Acum fug sa ma pun la curent cu ultimele "stiri"
!

Miramar spune:
Am facut HSG. A fost ok - nmi-au facut asnestezie asa incat n-am simtit nimic. Rezultatul e ok - ambele permeabile, doar cu una din trompe e cam mica dar permeabila si aia.
Va pup -ca mi-e un soooomn de la anestezia asta! In plus mi-e foamne ca n-am mancat nimic.

Moira spune:
Fetelor,
Pun si eu o intrebare poate cam prosteasca in legatura cu permeabilitatea trompelor. Sa ma scuzati daca sunt cam ignoranta in domeniu
. 1. Trompele se pot vedea la echografie pelviana sau vaginala? 2. La controlul ginecologic medicul poate sa isi dea seama daca starea lor este normala? 3. Exista semne sau simptome care sa arate ca ar putea exista o problema la nivelul trompelor?
Va intreb pentru ca mie doctorul nu mi-a spus nimic in legatura cu acest lucru si ma gandeam sa fac niste investigatii.
Va pup pe toate si hai, sariti cu burticile si bebeii!!!

marinar spune:
quote:
Originally posted by Miramar
Am facut HSG. A fost ok - nmi-au facut asnestezie asa incat n-am simtit nimic. Rezultatul e ok - ambele permeabile, doar cu una din trompe e cam mica dar permeabila si aia.
Va pup -ca mi-e un soooomn de la anestezia asta! In plus mi-e foamne ca n-am mancat nimic.
insanatosire grabnica si spor la treaba!!!

marina
pozici