Aspirante optimiste - 200

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Alydumy FELICITARI!!!!!!!!!!!!!! sigur este ... eu sunt pe listuta de aspirante a doua dupa tine poate ne tragi si pe noi la -ute... Multa sanatate si tie si lui bb mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

AlydumyFELICITARI!!
Eu raportez:Z10 O fi cu noroc luna asta?
spor la

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor sunt cam ingrijorata... eu pana acum aveam ciclu regulat 28-30 zile, am notat in calendar ca sa pot numara, luna asta nu a venit pana acum is in Z32 iar dimineata testul de sarcina a iesit NEGATIV. acum ce sa fie?? m-am dereglat?? sa mai fac un test de sarcina ca siptome am...??? influenteaza HSG cumva(eu am facut-o pe 17.04)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

fetelor va multumesc din suflet si va doresc sa veniti cat mai repede dupa mine
o sa am grija in rugaciunile mele sa va amintesc si pe voi
va pup pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor

Vreau si eu inapoi pe lista aspirantelor, va rog. Si data viitoare sper sa fie cu noroc

Aly felictari pentru testele pozitive! Esti o fericita Sa ai o sarcina lipsita de neplaceri, o nastere usoara si un bebe sanatos!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Alionaaaaaaa: pe unde esti??? vrei sa mor de inima????

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubuleana draga mea, nu vreau nici sa te doara inimioara - tu trebuie sa fii puternica pentru viitorii tai 4 copilasi
Eu ma simpt perfect - doar ca sunt foaarte obosita de cind m-am trezit, respir cu greu si toata familia in jururl meu - is fac griji, parca as fi un ou. Am fost scoasa afara la aer am mers ca lesinata si am respiratt din greu - is bate joc organismul de mine, tensiunea bat-o vina sau poate nu

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marinar... imi pare rau... Probabil ca nu s-au spart foliculi, deci n-ai ovulat, deci s-au transformat in chisturi...Stiam ca se vor elimina odata cu ciclul... cand o veni! Sper sa fie asa, sa nu ai pb mai mari! Iti tin pumnii!
Tuturor optimistelot, un we minunat!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Aliona: of, scumpa de tine, la asa semne de sarcina mi se pare strigator la cer sa nu fie bebe!! dar nu poti sa cumperi un Clear Blue? sau nu se gaseste la voi? la tine cand ar trebui sa vina rushii? ai intrat deja in intarziere? iti tin pumnii in continuare

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubu chiar am telefonat azi la farmacia cea mai dotata in Chisinau sa vad poate au alte teste decit rusesti, in special Clear Blue - nici zare de alt test

In asemenea situatie - am zis - astept - fie ce-o fi - daca intirzie fac un test de singe - dar nu ma mai fitzii cu testele alea rusesti ca mor

Aliona

Mergi la inceput