Aspirante optimiste - 200

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hai bubu
hai valicutza
si ....hai zozeeeeee

ca sa-ti fur modelul
vreau vesti bune de la toate aspirantele....si mai repede

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

bubuleana,fetelor!m-ati uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

hai carmencyta
.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by carmencyta

bubuleana,fetelor!m-ati uitat?

nu te-am uitat
zi repede vesti bune

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmencyta: cum sa te uit, scumpica??!!! uite multi de la mine sa ai noroc luna asta: stiu ca la tine se apropie ovulatia, nu?? asa ca spor la prestat, sa se lase cu bebe

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetele!!!! Ieri mi-am luat liber ca am avut niste treaba si am fost si la dr. De-aia nu am scris...
Asadar am fost ieri la doctor si m-a consultat vreo juma' de ora. Nu am absolut nimic! Cel putin din punct de vedere genital... Ovarele ok, uter ok... Si chiar ieri eram la ovulatie asa ca aseara am stat putin cu cracii pe pereti! M-am linistit!!!!!!! Eram asa disperata ca ma gandeam numai la tampenii dar mi-a spus f.clar dr. sa stau linistita ca sunt ok. Deci la mine este Z13!

Va pup pe toate de la A la Z muahhhh si asteptam cat mai multe teste pozitive luna aceasta!!!!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor va multumesc pentru urarile voastre frumoase. Nu uitati ca sunt alaturi de voi si sper ca visul fiecaruia dintre voi sa se indeplineasca cat mai curand.
Va pup

19+

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Carmencyta, stiu ca AncaW a patit la fel, poate ii trimiti un PM, sau vede ce ai scris si te ajuta ea! Mai multe nu stiu....

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR !! Incep prin a va multumi inca o data pentru urarile de ziua mea!! M-am simtit foarte bine in preajama voastra, aici in marea noastra familie! Despre mine acum ce pot sa spun decat ca sunt in z22 si astept semne, de fapt astept o minune! Sper sa se intample si va urez si voua la fel!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetele,

Tocmai cand credeam ca sunt OK ca si ca tratamentul da rezultate, de vreo doua zile iar am dureri in zona pelviana, exact din cele pe care le-am avut in ultimele cateva luni, inainte de a merge la doctor, dupa o criza urata cand se pare ca s-a rupt un chist ovarian. Offf, si nici nu am terminat tratamentul, ca trebuie sa ma duc la doctor. Mai astept insa vreo saptamana, poate imi trece.
Haideti, veniti cu vesti de sanatate maxima si bebici o multime pe la toate fetele aspirante!!!

Moira

Mergi la inceput