Clubul nurorilor (49)
Raspunsuri - Pagina 4
fannna2003 spune:
ptr camy cu dedicatie....
Legenda Cameliei
Legenda spune ca traia o data o fiica de imparat deosebit de frumoasa, dar deosebit de singura, pe nume Camelia. Pentru a-si umple timpul, aceasta isi petrecea majoritatea timpului vorbind cu florile si invatase limbajul acestora.
In imparatia peste care domnea tatal fetei traia un balaur care obisnuia sa manance toate fetele in varsta de 14 ani. Cu cat se apropia mai mult fata de varsta de 14 ani, cu atat era mai bine pazita si cu atat erau parintii ei mai ingrijorati. Cu toate ca o pazeau cei mai iscusiti ostasi, la ora 12 noaptea cand fata implinea 14 ani, balaurul reuseste sa intre in castel, in turnul unde fusese inchisa fata si sa o rapeasca, urmand sa o duca departe si sa o manance. In drum spre locul unde locuia balaurul, Camelia implora florile de pe pajistile inflorite peste care trece sa o transforme intr-o floare si sa o salveze.
Florile ii asculta voia si o transforma intr-o floare roz deosebit de fina, pe care balaurul o scapa din gheare si care cum atinge solul prinde radacini si da nastere la noi flori de cele mai variate culori si forme. Aceasta floare urma sa se numeasca Camelia.
Limbajul Cameliei
Camelia este o floare care simbolizeaza norocul, prezenta de spirit. Barbatul care daruieste unei femei o Camelie o considera pe aceasta unica, deosebita, norocoasa. Femeia careia ii plac Cameliile este in general solitare, o femeie puternica, independenta, careia ii place sa se descurce singura.
Numele Camelia
Numele de Camelia vine din latina insemnand enorias. Prin prisma etimologiei si a legendei florii, o persoana cu numele de Camelia este independenta, puternica, norocoasa si de obicei reuseste in tot ceea ce isi propune. Numele de Camelia sugereaza ambitie si perseverenta.
Elena
cherry22 spune:
Nico, ba sa te duci cu foarte mult elan la proba, o sa fii mireasa, o sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta, o sa fii fericita alaturi de persoana pe care ai ales-o sa fie alaturi de tine pana la moarte, deci, ai toate motivele din lume sa fii happy! Da-i la pe toti cei care te-au suparat, ca nu cu ei o sa traiesti si nu ei te vor face fericita.
fata si sa nu mai aud ca esti supi din cauza unor nesimtiti, ca iti dau cat esti tu de mare
fannna2003 spune:
ptr sun him-nadia si ptr fetele care iubesc aceasta floare
Legenda Lacramioarei
Legenda spune ca traiau odinioara, in mijlocul unui castel din basme doi copii de rege: un baiat si o fata. La nastere, cei doi copii primisera de la zana lor cea buna cele mai minunate daruri: frumusete, intelepciune, cumintenie. Cei doi copii crescusera impreuna si isi petreceau majoritatea timpului impreuna, jucandu-se in gradinile castelului, gradini pline de flori.
Din pacate, atunci cand copiii au implinit 10 ani o boala nemiloasa a cuprins tinutul in care locuiau si intregul lor regat a fost cuprins de jale. Printre cei atinsi de boala aceasta nemiloasa s-a numarat si fata regelui, care devine din ce in ce mai slaba si pana la urma moare.
Baiatul regelui care tinea foarte mult la sora lui de care era nedespartit a inceput atunci sa planga si nu s-a mai putut opri. Atunci lacrimile sale s-au transformat in niste flori albe, micute, care s-au asternut peste toate vaile si gradinile unde se jucau pana atunci cei doi printi. Printul a fugit de la castel si s-a ascuns in lume, pentru a nu fi vazut de ceilalti ca isi plange sora. Florile nascute din lacrimile sale au capatat numele de lacramioare.
Limbajul Lacramioarei
Daruirea unei Lacramioare unei femei sugereaza dragoste ascunsa, neimpartasita. Cel care face cadou iubitei un buchet de Lacramioare nutreste pentru aceasta o dragoste pura, incomplet materializata. Femeia care iubeste Lacramioarele este timida, gingasa si tinde sa isi idealizeze iubitul.
Numele Lacramioara
Numele Lacramioara sugereaza de obicei o persoana timida, mai degraba introvertita. O persoana cu numele Lacramioara va fi deosebit de diplomata si va incerca mereu sa tina cont de sentimentele celor din jurul ei
Elena
camelia72 spune:
Nico,fruntea sus,voi sa fiti sanatosi,sa va iubiti si sa fii o miresica frumoasa si fericita...ai sa vezi ca se va rezolva si problema asta,mai discutati cu cei de la restaurant,trebuie sa inteleaga situatia mai ales ca le spuneti din timp nr. invitatilor...!
Fie-mea se plimba cu rolele prin casa,Mihai are treaba la scos cartzi din biblioteca iar eu bantui pe net dupa oferte de masini...acum ne cam bate gandul sa ne luam una noua,platim un avans apoi rate,din ce am vazut noi la mana a doua...care de fapt sunt la mana a 10-a,ne-am lecuit!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
NicoletaB spune:
incep sa mai ma obisnuiesc cu ideea
pt tanti de la starea civila pregateste soacra-mea o punguta babana
numai sa ne iasa ora
cica se fac liste de asteptare, primul care soseste are onoarea
i-am zis lui gabriel luam niste seminte niste cutii cu bere, dam drumul la casetofon si gasim noi timp si de "pauze publicitare" in cazul in care ne ducem de duminica seara
hi, hi
ne ducem deja cu casatoria consumata
cherry22 spune:
Fla, deja ai fetita mare, daca doarme ea singurica, pup eu pe ea de frumoasa si pe mama ei,care a avut rabdare sa o invete si intelepciune ca sa treaca peste micile greseli ale socrilor
Fanna, meriti
Fanna, Marina, dupa ani de zile de prietenie, descopar inca ca multi dintre prietenii nostri buni au devenit altfel de oameni, egoisti si rai, interesati numai de bani si numai de bunastarea lor, nu mai sunt sensibili fata de necazurile altora, chiar reactioneaza in asa fel incat te faci sa te intrebi daca merita sa mai ai de-a face cu ei. In concluzie, si noi avem putini prieteni adevarati, restul sunt mai mult cunostinte. Mai bine putini si buni, decat multi si...degeaba
pup fetele
camelia72 spune:
Fanna,multumesc pt. legenda cu dedicatie,cred ca are si ceva adevar pt. ca imi plac mult florile,ma consider o persoana destul de puternica si ambitzioasa!Esti o scumpa ...unde gasesti tu toate astea?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
asta asa e cherry
ne vedem mai departe de drum si tb sa ne descurcam ca doar ne declaram pe un alt forum OPTIMISTI indragostiti
nico, daca te incalzeshte cu ceva...si noi am ieshit pe minus . abia ne-am dat o aprte din datorie si mai avem putzintel si scapam. important e sa iasa frumoasa si lumea sa tzina minte evenimenztul ca unul de referinzta si sa pomeneasca mereu ce frumos a fost la voi, cu veselie si buna dispozitzie, decat neamuri mofturoase, \scortzoase...si amis tiu eu cum.
uite ca si corina a ieshit pe minus.
nu te mai gandi la bani! fa imprumut acs a pozti pleca si in luna de miere si de platit, pletzitzi creditul un an-doi.
hai nu et mai amari ca nu-tzi ajuta la nimic. pe bune!
roaga-te sa fie gaura -tzeapa cat mai mica si de aici incolo, fericire si sanatate cat cuprinde!
succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
roxi foto
Alynutza spune:
Nico, asa-mi place, frutea sus! Tin pumnii sa prindeti ora dorita de voi pentru civila.
A, pe iubi meu il cheama la fel ca pe al tau...
Elena, nice, si mie imi plac teribil lacramioarele.
Cami, si eu zic sa va luati noua, ca nu se compara. Abia astept sapta viitoare cred ca vine si a noastra.
Flavia, foarte bine, vad ca te tii tare pe pozitii, asa trebuie. Sa se faca vreme buna si poate iti cunosc si eu gagalicea.