Clubul nurorilor (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Nico, foarte urat din partea lor. Dar, ce motive serioase au, ca, vorba lui Aly, nu tuturor le-a murit careva? Ti-au confirmat ca nu vin sau asa ai dedus tu? Doamne, ce oameni, oare nu se gandesc ca va fac voua rau? Oofff, daca te-as putea ajuta.....

Mergi la inceput

50 euro s-a facut un tacam???
Nico, dar nu poti vorbi cu cei de la restaurant, sa le explici care este situatia, poate mai scad putin din pret. Nu mi se pare normal sa platesti atatea tacamuri. La ce restaurant ai nunta, sunt chiar asa neintelegatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am sunat eu de reconfirmare caci data confirmarii pusa pe inviattie e 13 mai, desi ei confirmasera dinainte, am zis ca-i mai bine sa reverific
si surprize
ba ca muncesc, ba tb sa-i iau rochie fimii de banchet, ba am bagat banii in materiale de constructii, ba sunt in concediu (exact weekendul ala)
dar la civila si biserica venim
la ce-mi foloseste sa ma pup cu 100 de persoane la biserica si restaurantul gol, stiind ca din cauza lor arunc 2500 de euro/
faza e ca cunosc problema cu restaurantul in functie de ei alegand salon mare si nu mic, le-am spus clar garantati ca veniti ca daca nu eu platesc ca PROASTA manvcarea degeaba?
Da au raspuns, iar acum nu stim pe unde sa scoatem noi camasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nasol de tot, nici nu stiu ce sa zic. Eu pana acum n-am mai auzit sa te oblige sa platesti un numar fix minim de meniuri indiferent daca tu ai oamenii aia la masa sau nu-i ai. Mi se pare absolut aberant. Ca nu-i obliga nimeni sa gateasca atat. Mi se pare ca v-ati riscat putin contractand asa ceva.
La noi situatia e fix invers, avem prea multi invitati si chiar ne-am bucura sa mai zica din ei ca nu vin (evident astia sa fie matusicile , nu prietenii).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

astea sunt conditiile
semant contract, ura si la gara..
ce fac anulez sau aman nunta ca sa pierd numai avansul de 20 milioane?
no way
asta e
fac si pt asta credit si platesc
si alta data fu**- l pe ala care o mai fi om cu ceilalti
si faza e ca noi am fost la nuntile a cate 2-3 copii in familiile res[pective, iar in familia noastra asta e prima

Mergi la inceput

asa-i pe aici in bucuresti
daca vroiam luam salonul mic de maxim 90 de persoane fara limita de meniuri, formatia cantat in strada si noi dansat la stalpii de sustinere
si nici izolare fonica nu avea, asa ca ne puteam pomeni si cu politia daca oamenii din blocurile invecinate erau prea deranjate de muzica

Mergi la inceput

alinutza si eu credeam ca o sa fim peste 160 bazandu-ma pe confirmarile lor din momentul darii invitatiei
dar acu' cu 2 sapt inainte s-a schimbat povestea

Mergi la inceput

Nico, mi se face greata cand aud de astfel de oameni. Si, de cele mai multe ori, cei din familie te dezamagesc, nu prietenii. Imi pare tare rau ca ti se intampla asta, dar macar acum stii cu cine ai de-a face si, cand vor fi pusi si ei in situatia ta, arata-le, ca asa merita. Lasa ca o sa castigati voi pe alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nico nu puteti compensa cu alte persoane pana atunci?
Stiu ca mai e putin timp, dar poate gasiti alt invitati, macar pt jumatate din lorucile goale...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asa le-ar trebui! Imi pare rau, Nico! Fruntea sus si gandeste-te mereu ca TOT ce conteaza e sa fiti sanatosi si fericiti. Stiu ca e vorba de bani pierduti, dar din pacate asa se intampla...Pana la urma...mai bine oameni sinceri care vor fi alaturi de voi decat persoane care vor face numai fetze si fitze! Si uite asa se triaza si prietenii!

quote:
Originally posted by NicoletaB

sa va zic ca deja am de platit 50 de meniuri pt ca s-au razgandit mesenii?

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput