Gradinita nr.51 si nr.59 (zona Armeneasca)

Gradinita nr.51 si nr.59 (zona Armeneasca) | Autor: emasto06

Link direct la acest mesaj

Salut,

Aveti cumva informatii despre cele 2 gradinite din zona Biserica Armeneasca (nr 51 si nr 59)? Am un baietel de 3 ani pe care vreau sa-l inscriu din toamna la una din aceste 2 gradinite. Noi locuim in zona si ar fi tare bine sa gasim o gradinita buna prin apropiere.
Ce parere aveti?

Cu drag,
Ema

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emasto06 spune:

Salut,

Nu stie nimeni ceva despre aceste doua gradinite?? Gradinita 59 este pe str. Armeneasca iar gradinita 51 este pe str. Sagetii.
Va rog, poate cunosteti pe cineva care are copilul la una dintre ele.

Multumesc.

Mergi la inceput

, chiar nimeni nu stie ceva???

mersi

Mergi la inceput

Vad ca nimeni nu are copilul, sau nu a vizitat aceste gradinite.
Voi trece pe acolo sa le vad, daca vreti ceva informatii vi le dau cu mare placere.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

buna! nu m-am bagat sa raspund pana acum, pentru ca nu am copilul acolo... si eu stau in zona si le-am avut in vedere acum 2 ani cand eram in cautari, dar pana la urma am renuntat... cea de pe armeneasca nu mi-a placut pt ca are o curte ffff mica, betonata, si chiar daca in timpul anului nu ies prea mult in curte, numai ideea de a sta printre ziduri m-a facut sa nici nu mai intru sa o vizitez... cu cealalta, nu stiu exact cum se cheama strada, dar banuiesc ca este cea situata aproape de linia tramvaiului, cam vis-a-vis de maretul santier de pe colt... acolo am fost de doua ori si nu am reusit sa intru in gradinita... prima data nu era "doamna directoare", erau copii afara cu doua domnisoare tinerele care stateau de vorba intr-un colt, cred ca era de fapt vacanta de primavara sau ceva de genul... am revenit dupa cateva zile, am gasit-o pe dna directoare, dar nu m-a lasat sa intru in gradinita pentru ca dormeau copiii... a fost destul de evaziva in informatii, adica nu mi-a spus nimic care sa ma ajute cat de cat... si nici nu mi-a spus ca pot sa revin alta data sa vad gradinita, a parut chiar un pic deranjata de insistenta mea... adica veniti cu cererea completata, il inscrieti si gata, ce atata vizionare... in fine, ce am reusit sa vad din pragul usii unde am stat de vorba cu doamna, nu m-a ajutat sa imi formez o parere, asa ca am renuntat si la aceasta gradinita...l-am inscris pe pitic un pic mai departe de casa, daca vrei detalii, revin...

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

trec in fiecare zi pe langa gradinita din str sagetii. o data am si intrat sa vad care sunt conditiile intr-o gradinita de stat (pura curiozitate). curtea e maricica si curata. am intrat in hol si m-am intalnit cu o doamna care lucra la bucatarie, care m-a intrebat ce doresc. i-am spus ca vreau sa imi inscriu copilul la gradinita si a plecat sa caute persoana cu care trebuia sa stau de vorba. in cele doua minute de asteptare am observat ca la et 1 sunt dormitoarele, spatioase, cu patuturi din lemn. copiii erau cuminti, doua domnisoare tinere ii ajutau sa se schimbe in pijamale pentru somnul de pranz. la demisol e sala de mese, dar nu am putut vedea ce li se servea celor mici. o doamna corpolenta a venit pe scari din sala de mese si pe un ton dur mi-a explicat ce hartii trebuie sa aduc pentru inscrierea copilului. nici vorba de prezentarea serviciilor gradinitei sau amabilitati. intre timp cobora un baietel, caruia i-a spus pe un ton bland sa mearga in sala de mese. i-am multumit si am plecat.
nu te pot ajuta cu mai multe informatii. asta e tot ce am vazut.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri. Am trecut si eu intre timp pe la gradinita din Str Sagetii (grad nr 51) si am aceleasi impresii ca si voi. N-am putut intra inauntru, am vorbit din usa cu dna directoare si am aflat doar ziua cand se depun dosarele pentru inscriere, continutul lor. Parea curat si destul de multa disciplina. Ceea ce este bine.

Ioana, te rog sa-mi spui la ce gradinita l-ai inscris pe Luca si ce impresii ai de acolo. Eu locuiesc in zona Armeneasca, dar daca ma convinge o alta gradinita nu ezit sa merg si un pic mai departe.

Cu drag,
Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

buna! si eu tot pe langa armeneasca stau, dar pana la urma l-am inscris pe Luca la 133, pe strada Aurel Vlaicu, chiar langa parcul Ioanid... ce sa iti zic, una peste alta sunt multumita, doamnele nu sunt foarte tinerele dar destul de inimoase si fac treaba buna cu copiii... grupa este step-by-step, asa s-a nimerit in anul in care ne-am inscris noi, grupa mica sa fie asa... eu am vazut multe gradinite prin zona, dar asta mi-a atras atentia in mod deosebit, este foarte frumoasa si ingrijita, vesela (cladirea este vopsita pe afara in portocaliu aprins), are o curte foarte mare si frumoasa, cu multi copaci si verdeata... cu exteriorul nu prea am poze, dar daca te intereseaza da-mi o adresa de email si iti trimit cateva poze din clasa lui, de la diferite serbari... dezavantajul, ca la orice gradinita de stat este ca sunt multi in grupa (32 la noi!!!!!), si oricat s-ar stradui doamnele nu pot sa faca fata la atatia... si au uneori niste metode de "potolire" cam... ciudate sa zic... de ex. Luca nu doarme acolo, il ia ori mama ori soacra-mea dupa masa de pranz, si de cateva ori l-au gasit plans tot pt ca doamnele ii spusesera ca nu vine nimeni sa il ia, ca nush ce prostie a facut... nu prea am fost de acord cu chestia asta, ok, inteleg sa il pedepseasca cumva in timpul cat sta acolo, dar nu stiu, poate altfel...
in fine... ideea e ca la noi inscrierile pt grupa mica au inceput pe 3 aprilie, iar pe 4 a aparut un anunt cum ca nu mai sunt locuri... nu stiu ce sa zic, banuiesc ca daca vrei mortis gradinita asta, poate exista vreo "cale"...

succes!

Mergi la inceput

Buna,
Multumesc din nou pentru raspuns. Am trecut si eu in martie si aprilie pe la gradinita 133. Am "pus ochii" pe ea mai demult, mai ales ca baietzelul meu se joaca zilnic in parcul Ioanid. Am vorbit si cu directoarea de acolo. Mi-a lasat inca de atunci de inteles ca ....nu mai sunt locuri.
Intr-adevar, mi-a spus si ea ca sunt grupe mari de copii, ca este cerere mare . Mi-a placut exteriorul, in interior nu am vazut mare lucru, doar drumul dus-intors usa-cabinetul directoarei.
Nu mi-a placut ca se fuma in interior, chiar daca era vorba de cabinetul directoarei.

Si eu vreau sa-l dau pe baietzel la program scurt, pana la 12-13. Nu agreez deloc sistemul ramanerii zi-lumina intr-o singura cladire :(

El va merge la grupa mica, implineste 3 ani in August.
Daca ai vreo informatie despre cum "se poate face rost" de un loc la aceasta gradinita te rog sa-mi scrii pe adresa de mail.
As vrea sa vad si cateva poze, daca se poate. Multumesc.
Luca la ce grupa va merge din toamna??

Numai bine si mult succes,
Ema

Mergi la inceput

Adresa mea de mail este: emasto06@yahoo.com

Multumesc,
Ema

Mergi la inceput