Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bumbita trebuie sa pui la semnatura albumul, in profilul tau si apoi cind scri mesaj bifezi casuta cu selectarea automata a semnaturii!Imi place mult poza cu Sebi cu destiul in gura si cind ride..
Pe maine fetelor..Noapte buna!
Giova vezi ca am ajuns la 64 de kg, asa ca ai grija..!

poze noi - conversatie cu lustra si palarioara din dotare
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata multe poze ai pus. incep sa le vizionez.
Ochelarii de soare sunt de la Chicco. stiam ca exista pt. bebei, astia sunt de la 0 luni. sunt super moi si se indoaie in toate felurile.Au si protectie UV, deci nu strica ochiul.
Am fost super fericita cand i-am vazut, ca am tot intrebat la optica prin Mall si nu aveau de bebei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Seara buna ...
Giova am vazut pozele cu Marco si sunt super. Si eu vreau ochelari de soare, eu am vazut numai de la un an ... unde ai gasit pentru bebe???
Cata vazut si pozele de la botez, tare frumoase ati fost si tu si Bia ...

Fug la somnic ca imediat se scoala Filip
pupici

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

multumesc mult, cata..sper sa fi si reusit...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=/70bbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita Ai aparut. Chiar azi intrebam de tine ca numai dadusesi nici un semn. Linkul merge, vazut pe Sebastian manca-l-ar mama de flacau. Imi place asa de mult numele Sebastian. Eu asa am vrut sa-i spun lui fii-miu, dar cica Sebe Sebastian nu suna bine, (cica te duce cu gandul la trupele SS).

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

cata, frumoasa fetita mai ai...o papusica...nu-ti vine s-o musti de obrajori? nici a ta nu are par mult in cap...si tot blonduta este?! ti-am vazut si eu pozele....super...si imi place si lenjeria din patucul ei.
pe 10 iunie avem si noi botezul...este adevarat ca se schimba dupa botez, adica sunt mai linistiti...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Lunanoua m-am uitat pe pozele cu Daria - e superba ! ai un copil de vis !

ma mai uit si pe restul si revin in caz ca nu ma ia somnul.

pupici

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060125/n/Carla+Maria+Matei/dt/-17/k/d7b9/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fii-miu nu s-a schimbat dupa botez. Ar fi fost si culmea. Mai linistit decat este?!!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

anasebe, bine te-am gasit..a venit weekend-ul...doamen, ce te-am mai stresat saptamana trecuta...oricum iti multumesc mult pentru tot..pentru sprijin, pentru nervi..am mai pus poze in album...cu noi toti..tot familionul...astia suntem noi...nu mi-ati raspuns cu somnul de dupa 18 cum stati...cu faceti sa puneti o poza si sa apasati exact cand raspundeti pe poza respectiva....nu stiu daca ma fac inteleasa...cata procedeaza asa....
ana, si al tau are un nume super...tiberiu...o sa moara fetele strigandu-l ...cred ca trebuie sa o curtam de pe acum pe ciresica catalinei...este superba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda am scris mai sus, de la Chicco sunt ochelarii.
Cata ok, azi n-am mancat de cat putina pizza si un Kartoffel.
Am vazut doar vreo 25 de poze. pana a scos-o din apa si a miruit-o. simpatica foc nora-mea.
Simona eu am luat ceva medicament homeopat, iti spun maine cum se numeste, si unul de la mag. naturist: Trigonella- este extract de trifoi. luam 3 pe zi.dar nu am vazut efectul. mai mult la cel homeopat.
Alina.mattei., Bumbita si Moni ma uit maine la poze, acum merg in pat ca-s rupta.

Eu folosesc tetine fiziologice Chicco din cauciuc, sunt tetine care imita sanul . am cu diferite gauri, se inneca cu unul reglabil de la 1-4 dar acum vad ca bea bine de tot, daca il pun pe 1 sau 2.

in grup.
pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput