Vacanta de vara - 15 septembrie ?

Vacanta de vara - 15 septembrie ? | Autor: cristina_florea

Link direct la acest mesaj

Cand am inceput anul scolar am aflat ca vacanta de vara o sa fie doar pana pe 31 august. Zilele acestea am auzit ca va fi totusi pana la 15 septembrie. stie cineva mai mult?

cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Initial creeata de cristina_florea

Cand am inceput anul scolar am aflat ca vacanta de vara o sa fie doar pana pe 31 august. Zilele acestea am auzit ca va fi totusi pana la 15 septembrie. stie cineva mai mult?

cristina

Da! Initial, anul scolar 2006-2007 fusese anuntat ca incepe pe 1 septembrie 2006. Vinerea trecuta s-a dat un comunicat de presa prin care se revoca decizia initiala si se revenea la vechea structura de an scolar(deci cea in care se incepe la 15 septembrie).
Totusi, majoritatea gradinitelor incep activitatea de la 1 septembrie (unele chiar de la 15 august), pentru copiii ai caror parinti termina concediul mai devreme si nu au cu cine sa-i lase.In aceasat perioada (1-15 septembrie) nu se fac activitati comune, ci doar activitati distractive, jocuri de miscare, etc!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Noi am avut saptamana trecuta Sedinta cu Parintii la clasa I si ni s-a comunicat, ca anul scolar 2006-2007 INCEPE la 15 Septembrie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Si noi am avut sedinta cu parintii ieri (clasa a II-a) si ni s-a spus ca incepe scoala pe 15 septembrie!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Structura anului scolar 2006-2007

Ministerul Educatiei si Cercetarii a aprobat structura anului scolar 2006-2007. Cursurile vor incepe in 15 septembrie 2006, vor incheia in 15 iunie 2007 si vor fi organizate in doua semestre.

Primul semestru incepe pe data de 15 septembrie 2006 si se incheie in 2 februarie 2007. Cel de-al doilea va incepe pe 12 februarie 2007 si se va incheia in 15 iunie 2007.

Prima vacanta va fi cea de iarna intre 23 decembrie 2006 - 7 ianuarie 2007, urmata de o vacanta intre semestre, intre 3 - 11 februarie 2007. Elevii din invatamantul primar si grupele prescolare vor mai avea o vacanta intre 30 octombrie - 5 noiembrie 2006. Vacanta de vara va fi intre 16 iunie si 31 august 2007.

Calendarul testelor nationale, al examenului national de bacalaureat, al examenelor de absolvire pentru invatamantul profesional si postliceal si al examenelor de certificare a competentelor profesionale, precum si calendarul admiterii in clasa a IX-a, se vor aproba prin ordine distincte ale ministrului educatiei si cercetarii.

Sursa: Ministerul Educatiei

Mergi la inceput