Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău (15)
Raspunsuri - Pagina 11
krelia spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Krelia te-am asteptat aseara cu o lacrima de-aia....Nu te-a mai lasat studentul? Uf, m-am descurcat io cu un zaibar de la Daneza pana la urma.Dar ai ramas datoare sa stii. si la tine.
Mda...dadu...sarguinta in el ..pai altfel, sare "soacra" pe el cu gura! ..
uite...un paharel, doo, trei..combinate sau simplu...speshal pt tine! ....merge? ... ca nu vreau sa raman datoare!!
hm...ce tare..tocmai am aflat ca luni si marti o sa avem nema' internet..ca se fac lucrari la retea, la server..ei stiu...ce frumos...lucru numai pe statia locala....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
plici plici spune:
quote:
Originally posted by georgi75quote:
Originally posted by plici plici
neata fetelor petrecarete!!! zapacite mai sunteti.
haideti sa pun si eu intrebarea la care eu ma chinui sa gsesc ras[unsul de ceva ore bune: aveti idee cat de lata e sina dubla de perdele? ca constructoru vrea acuma acuma sa-i dau latimea
ma scuzati ca sunt total offtopic....
pupicii
am io de-aia.Cred ca are vreo 6-7 cm .Hai 8 cm.
Scuze ca nu pot sa-ti zic exact.Nu am cu ce s-o masor.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
sarumana
georgi75 spune:
Pliciule sa nu facem vreo boacana. Io am din aia de plastic cu doua santuri.Una pt perdea si una pt draperie.Se prinde pe tavan. Tu de care pui? Poate exista si alte tipuri.De fapt stiu sigur ca exista.
Nu vreau sa ma injuri pe urma.
Krelia mersic de lacrima fato.Pun deoparte ca acusica nu poci sa beu ca am treaba: smotru prin casa...
Hai ca va bag datele si voua.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
iri_sori spune:
Fannna!!!!!
Cu cantecul acesta,"Trandafir de la Moldova",
mi-ai adus aminte de copilarie primul cantec pe care l-am invatat la acordeon
iri
SunSmile spune:
Bhey fetili io vreau la voooiiii! Am avut meeting...l-am lasat acush pe sef cu aia. DAR nush de ce am o presimtire ca vom avea super sedinta in fro ora!
Deci sa ma motivati, va rog, daca se intampla asta!
Pliciu...breeee...vezi ca depinde de mai multe aia cu shina. In principiu daca ai un perete iesit in afara sau un profil din rigips, atunci sina tre sa fie cam la 40 cm de zidarie. Ea in principiu tre sa aiba vreo 15-20 cm. Dar e musai sa vezi intai sinele, sa stii din start ce perdea si ce draperie iti iei si abia apoi montata! Daca mai ai rabdare iti iegzplic pe indelete duminica!
Pup la fete
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
...Ea in principiu tre sa aiba vreo 15-20 cm....
Asa i-am zis si io, da' s-a shpariat si a zis ca ie prea multi tzentimetri...metru meu casnic e palma lu' iubi, din incheietura pana in vf dejtului mijlociu - fix dooj'de cm ...mi-aduc aminte cand ne-am mutat si faceam masuratorile pt covor...ce mai "palmuia" al meu podeaua ......
ea o avea rabdare..da' cica o reseaza muncitorii..s-a dus la ei acu'..cre' k o sa-i iasa pe nas de atatia muncitori ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
NicoletaB spune:
hello
remember me?
aparui si eu dupa o lunga perioada de absenta
vad ca s-a mai imbogatit clubul optimistelor
bravo fetelor
eu azi is cam pesimista
nu-mi ies socotelile de acas' cu cele din targ deloc
plici plici spune:
la zpaacite
hai ca iar m-ati binedispus cu raspunsurile voastre.
Am fost acu la santier si au zis ca-mi pun tavanu in totalitate si pe urma decupeaza in el, deci mai am timp pana lusi sa fac super documentare. uite asa devin mini expert si in sine de perdele (asta dupa parchet, gresi si faianta, tevi, prize, etc).
Georgi, pe unde am sunat, mi-am dat latimea maxima de 8 cm, deci o sa-mi trag un loc de vreo 10 cm sa fiu sigura ca incape orice acolo :) Deci s-a potrivit.
Sunule, mai dai detalii duminica ca luni e deadline, slava domnului!
Krelia m-ai spart cu masuratorile tale - de la lacrimi ti se trage
pupici la toate fetele