Ceva ciudat...
Am sa incep prin a va spune ca in urma cu aproximativ 2 luni am facut un test Pap care a iesit II- trichomonas + candidoza in rest nimik deosebit... Am facut tratamentele de rigoare si eu si partenerul.
Incepand de saptamana trecuta...SURPRIZA DE PROPORTII ...partenerului meu i-au iesit la baza penisului 3 chestii ...excrescente,exact ca si pielea la textura , mai deschise la culoare si moi...ar semana cu negii dar nu sunt duri , dimpotriva sunt exact cum este pielea...
Eu ma gandesc direct la Hpv

ca altceva nu stiu ce ar putea fi...dar totusi nu trebuia sa-mi iasa mie ceva la Pap????
De repetat oricum voia repeta testul dar este posibil ca un medic de laborator sa nu vada ceva (la unul din parteneri) care celuilalt ii produce astfel de excrescente? Sau poate fi altceva????
Nu mai stiu...voi ce ziceti?
Oana ![]()
Raspunsuri
Elise spune:
quote:
trichomonas + candidoza in rest nimik deosebit...
adik asta e ceva obisnuit?
altfel, vezi si tu daca n-o fi contactat si altele "mai exotice" in 2 luni...
Elise
oanaiasi spune:
Elise noi am stat in camin 4 ani cu bai la comun si colegi de camera care iti folosesc ligheanul cand tu nu esti acasa ...
Noi avem acelasi loc de munca , asa ca suntem in permanenta impreuna si in concluzie nici nu mi-am pus problema de asa ceva!
Eu, am avut cam 1,5 ani de cand nu am mai fost pe la medic si el probabil putea fi purtator de mult timp...dinaintea relatiei noastre!
Intrebarea mea nu se refera la felul cum m-am capatat cu asa ceva ci doar voiam sa stiu daca e normal ca dupa ce am facut tratament amandoi el sa aiba astfel de probleme! Sunt nedumerita de faptul ca s-ar fi putut depista altceva la Pap si nu s-a facut!
Oana ![]()
oanaiasi spune:
Aaaaaaaaaa si am uitat sa spun ca am candidoza de pe la 11 ani si nu am reusit sa o tratez ! Voi face in curand tratament cu Diflucan si ovule!
Oana ![]()
Darria spune:
Oana, dupa cum descrii e posibil sa fie veruci(se trateaza) dar nu stiu exact, oricum cel mai bine e sa mearga la medic.
Cauta pe net inf. despre veruci.
Poate sa fi facut de la candida(spui ca ai) sau sa fi luat de undeva(nu de la alt partener ci prin contact indirect - locuitul la comun cu altii).
Da, e posibil ca in urma tratamentului sa mai fie probleme, de aceea tb. sa mergeti iarasi la medic.
Siminaf spune:
Sorry ca ma bag, nu vreau sa creez dispute, dar Trichimonas, pe linga ca nu este ceva obisnuit si usor, nici nu se poate lua de la WC sau baie... ci numai direct!
Sanatate multa!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
oanaiasi spune:
Trichomonas rezista in medii umede cel putin cateva ore ! Sunt destul de informata...de altfel si hpv-ul (anumite tulpini) se poate lua prin contact direct cu pielea (de ex.)
Totusi .... sunt constienta ca partenerul meu nu a fost un sfant inaintea relatiei noastre si sunt de acord ca putea fi purtator dar nu stiu de ce toata lumea se rezuma la niste remarci superficiale (de care eu nu am nevoie pentru ca am citit destul si am vb si cu medici)gen ca am luat ce am luat prin contact sexual -- si nu imi raspund totusi la intrebarea pe care am pus-o eu de fapt si de drept: daca e posibil sa "scape" un astfel de diagnostic la Papanicolau.
Rog moderatorii sa inchida acest subiect deoarece raspunsurile (mai putin cel al Darriei) mi se par lovituri sub centura!
Oana ![]()