Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lordra eu am inceput asa: cu cate 5 ml de suc de morcov pana am ajuns la 30 ml apoi am bagat in sucul de morcov si suc de mar tot cate 5 ml in fiecare zi si am crescut pana am ajuns la 90 ml in total ( adica 30 morcov si 60 mar). Apoi am adaugat si nitica portocala din cauza de constipatie. Intelesesi bre?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Valeu, Lavi, asha mult tre' sa le dam sa manance? Am pus-o. Chiar va trebui sa stau zilnic in b'catarie si nu doar ca sa-mi iau fructele din lighean sau sa-mi fierb laptele de baut. Naaaaaashpa!
Oricum, dat fiind ca io-s tufa in ale gatitului si ca nici pediatra nu s-a omorât sa ma lamureasca prea mult in privintza mâncarii bebeluceshti, cre'c-o sa ma abonez la preluari din stiinta ta culinara, nu de alta, da' explici tare frumos si detaliat. Ma primeshti si pe mine in audientza, uneori?

Mergi la inceput

Mada, ihi. Aleluia!
Auzi, da' de ce-i dadeai mai mult mar decat morcov? Nu era mai bine fifty-fifty?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu ii dau fifty-fifty ca si asa se stramba la morcov, plus ca nu vreau sa risc sa devina "portocalie" . Asa a facut nasa mea cu baiatul ei, l-a dus la tara la bunici si acolo a rontait zilnic morcovi pana cand s-a trezit ca o protocala

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Mada, bine de stiut!
Am vazut si io un bebe portocaliu odata, in parc, insa nu m-am prins ca de la morcovei tre' sa fie asha.
Cam cat morcov ar trebui sa-i dau maxim pe zi sa nu cumva sa-mi devina Dara pd-pnl-ista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

lordro,esti haioasa foc,mor de ras la postarili tale!!!
tine-o tot asha...
bai...
am un copil mitzait,el care era numai un ras,deh,de la dintisori.
mandy,ce face bebelinu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

SALUTARE,

LORDRA -eu la fel ca MADA i-am dat ,numai ca porto mai rar ca nu-i prea place,dar papam cate 130 suc din care 50 morcov si 80 mar(acum sa nu crezi ca stau tot timpul sa masor la fix)si am incercat si varianta cu morcov + mar+banana-a iesit un suc mai gros pe care i l-am dat cu tetina pt hrana groasa si i-a placut multttt.Cand ii fac combinatia asta curat marul de coaja si sucul iese mai gros
Azi ma incercat caise -hipp bio- si ne-am strambat ,nu prea ne-a placut

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

Vad ca vb de olita,nici nu vreau sa ma gandesc consider ca este prea devreme pana la 1 an.dupa mai vedem,cand si cum

Silvia cred ca si noi vom fii dintoase,de 2 zile ii curg balele,roade partea tare a suzetei toata ziua si azi dupa ce a postat Cristina despre iris m-am uitat si eu la daria si se vede intradevar alb,si vb cristinei nu unu ci 2,poate ma insel eu dar nu cred

fiica mea cea nazdravana a invatat azi sa faca rostogoliri in tot patul,asa ca il iau de la un capat la altul,numai catre stanga,si mai treb sa stea langa ea,ca nu isi scoate tot timpul manuta si incepem sa tipam,si iar o luam de la inceput,azi a facut 5 rostogoliri la rand ,asa ca mai putin DC ca doar o intorc si nu apuc sa ma asez la calc ca iar teb sa ma duc la ea

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Lorda, mie dr. mi-a zis sa-i dau cum zice Mada, daar nu i-am dat asa... Adica atunci cand treuia sa adaug un suc nou, ii dadeam intai ala, ca sa-l guste, si abia dupa aceea sucul de saptamana trecuta, pe care il stia la gust... (nu tineam sucul o saptamana, stii tu ce vreau sa zic! Cu al treilea suculet, la fel am facut. De ce? ca am vrut sa guste din toate, asa cum sunt ele. Mi se pare important sa stie cum e portocala, cum e banana, cum e morcovul etc, iar din amestecuri, sa stiu ce nu-i prea place, sa jonglez cu amestecurile a.i. sa-i placa.

Lavi02, mie mi-a venit cm sambata, insa mi-a tinut doar 3 zile si destul de lejer... Insa nu stiu cand o sa am data viitoare, asa ca nici eu nu stau prea linistita!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cred ca nu mai iesim c-a adormit. Nici nu ma mir, caci a avut noapte alba.
Ce sa faca, Silvia, muciosu' lu' mama? Noi n-am avut pana acuma probleme cu mucii niciodata, dar vad ca acum si-a bagat in cap ca tre sa recupereze. Altfel tuseste ca un magarus, are 37,5 si ochii nu ii stau bine in cap - asta pt. ca eu cred ca el nu realizeaza ca e bolnav si are chef de tumbe si rostogoliri. Stefanelul cum e?
Lordra, eu am si uitat cum se incepe diversificarea , a trecut ceva vreme. La noi parca incepeam cu o lingurita de suc de morcov pana la 12 lingurite, si apoi tot asa cu marul si portocala. Morcovul ii place cel mai mult...asa ca nu ne intreba cum ne arata hainele.
Olita? Am primit deja cadou una tip scaunel care miauna sau ce drac' face si maica-mea a cumparat si ea una simpla. Da' mai trece ceva vreme pana ce le vom folosi.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput