Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara!
Ne-am intors pe la 18.30 de la tara unde a fost foarte placut. Daca nu ar fi plouat vineri cand am ajuns, era chiar nemaipomenit. Nu de alta, dar ne-am cam luptat cu noroiul.
Bia mea scumpa si draga ,ca si datile trecute, a avut marea placere de a ne tine numai in curtea de animale. Numai daca i se facea somnic, nu mai riposta. Ce am mai facut: am cules flori, am mancat parca mai mult decat de obicei ( cu siguranta din cauza aerului), am facut pasi mai multi, am intrat in tavita cu mancare a puisorilor ( e singura chestie uscata pe care putea sa o vanture)...si multe altele.
Unul din motivele plecarii la tara a fost parastasul a unui bunic de-al sotului. Sambata, in ziua parastasului s-au strans mai multe persoane cu care Bia a fost foarte sociabila, s-a dus la toti in brate si i-a pupacit pe toti. Au cam obosit-o intreband-o mai fiecare : " unde-i parul, nasul, ochii, burtica..."
Altceva, ce m-a surprinns a fost faptul ca l-a recunoscut pe "tataie" direct din masina, care era acolo de 3 sapt. Atat de emotionata a fost cand l-a revazut , de topaia din masina si-l striga cu deosebita placere" tataie"! " tataie, e al 4-lea cuvant din vocabularul ei si e singura persoana pe care o striga si o cauta in adevaratul sens. Iar lui " tataie" ii trebuie si lui pampers cam in aceeasi masura. E topit dupa ea!
Surprinzator a fost si la plecare: s-a proptit in brate la o bunica de-a sotului si nu mai vroia sa vina la nici unul dintre noi, ne chiar inchidea portiera la masina si ne facea pa pa. Vreau sa va spun ca am luat-o cu tipete . Am lasat-o in urma pe bunica cu inima franta.

va pup si incerc sa va raspund din urma!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, bine ca ati mai schimbat peisajul si v-a priit la tara!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Patri, ma bucur ca si-a revenit Rebb. O felicit pt curaj! Noi facem pasi mai multi, dar nu surprinzator. Este timida! Ma bucur, de asemenea, ca te intelegi cat de cat cu soacra. Pt. minunile noastre facem multe compromisuri! Eu de exemplu nu prea agreez mersul la tara din mai multe motive, dar pt Bia mea merg si pentru faptul ca-i prieste aerul. Viata merge inainte!

MihaT, bine ai revenit printre noi. Poate ne scrii mai multe. Condoleante pt cele doua pierderi! Si tie multa sanatate si fruntea sus! Alexiei ca maninca mai bine.

Liviana, superbe pozele din gradina botanica, herastrau si titan. Ai un pusti pe cinste! Ochii lui Matei sunt foarte cuceritori! Felicitari pt fotogtrafii si mai ales pt tablou. Ma rog pt Andrei.

Oana Cretu si Crinuta, v-am admirat si voua minunile. Tare bine ii statea lui Rayan pe motocicleta! I-ati cumparat-o in final? Arata f bine acel magazin special pt copii. Iar Seb, s-a cam lasat cucerit! E tare dulce!

Flavia, sanatate Biancai si tie nopti mai linistite.

Sa nu uit , va multumesc tuturor pt faptul ca a-ti citit prin ceea ce am trecut noi zilele trecute.

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Am pus cateva poze noi cu Alexia, asa cum am promis.

Kris, multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, am petrecut si noi o dumineca mai linistita, febra nu a mai avut de azi noapte, azi a facut de 2 ori diaree dar a fost surprinzator de bine dispusa toata zuia, desi nu a dormit la prinz! Dintisor nu s-a ivit inca, dar baleste la greu, i-am gasit o chestie de masat gingiile gen periuta de dinti si a muscat din ea toata ziua!
In rest am stat pe acasa, nu ne-am incumetat sa iesim undeva ca a batut vintul tare!
Miha, multa sanatate!
Kris, si Bia i-a recunoascut pe ai mei, care au fost plecati o luna in concediu.... Zici ca sint mici si nu au habar!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

MhaT, superbe fotogarfiile! Dar ce de toalete aveti! Sa te bucuri de ea! E o comoara de fetita!

Flavia, ma bucur ca sunteti mai bine! Sanatate in continuare!

va pun aici poze cu noi la tara. Daca aveti plecere le puteti viziona.

albume foto

Mergi la inceput

Coraly, Sergiu e un scump tare de tot! Are niste ochisori, buzite, obrajori, de-ti vine sa-l maninci cu totul! E foarte istet! Toate pozele mi-au placut. Le-am adimirat pe cele de la 1 an si cele de la 12-16 luni.

Si pe cel ale lui Catiflo le-am admirat. Ai un baiat de baiat! Foarte haioasa a fost cea in bluzita lui tati, care in final a ramas mica.

la feciorasii vostri!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

flavia, am vrut sa iti raspund data trecuta dar am uitat, se pare ca medicamentele nu au efect la fel pt toata lumea, de ex eu i-am dat lui gabi nurofen la idicatia altui parinte si de abia dupa citeva incercari m-am prins ca de fapt nu a avut nici un efect asupra durerilor de gingii. bietul copil s-a calmat abia dupa doza de panadol (paracetamol). poate esti si tu in aceeasi situatie...
pentru fetele care sa gindesc sa inceapa gradinita/cresa: poate n-ar fi o idee rea sa le dea puiutilor vitamine preventiv inainte de inceperea cresei, eu i-am dat lui gabi pentavite, nu stiu daca se gasesc si in Ro, dar un flacon ajunge pt 3 luni, numai bine pt o cura de intarire a imunitatii. am hotarit sa ii dau in fiecare an cite un flacon.
ixxi, sa nu rizi, dar aici nisipul in care ii poti lasa pe copii sa se joace e tratat special ca sa nu ia micutii nici o boala. il cumperi de la magazin. mama s a fost foarte exagerata cu sterilizarea, steriliza suzetele numai daca , cadeau pe perna, stergea cu spirt clantele de la usi cind veneau copiii de afara etc.
oana cretu, eu am mereu pete albe pe unghii si am fost la doctori care mi-au spus ca nu e neaparat lipsa de calciu, pot fi si goluri de aer sub unghie sau poate sa nu existe nici o cauza! eu am fost cam nedumerita si atunci omul (doctorul) mi-a aratat cartea lui in care scria asa ceva. eu maninc lactate in prostie, m-as mira sa am lipsa de calciu, analizele mi-au iesit perfecte chiar si in timpul sarcinii.
crinuta draga, incearca sa fii mai calma si sa nu te enervezi prea des, citeodata copiilor le place sa fie obraznici doar ca parintii sa le acorde atentie mai mult. stiu ca nu e cazul la tine, dar ai sa vezi ca daca nu reactionezi la unele chestii minore, rayan isi va pierde interesul pt ele.
kris, ce n-as da si eu ca gabita sa ii vada din nou pe bunici... poate peste citiva ani, cine stie? iti dai seama cum a pastrat mama s hainutele puishorului ei, eu cam pe toate le-am dat (in afara de costumashul de la botez pe care il voi pastra si bineinteles minunata bluzita a lui tati care poate va trece la a 3-a generatie )
va pup, ma duc la o plimbare in jurul blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor.
Ieri dupa amiaza am scris un mesaj care s-a pierdut din pacate, pentru ca exact cand il trimiteam a picat netul si tot asa...

Deci Miha, condoleante si tie multa sanatate si nu te mai gandi la rau.

Catiflo, ai dreptate. O sa incerc sa fiu mai calma mai ales ca ridicand tonul nu rezolv nimic. Am observat ca pe Rayan nu il impresioneaza decat daca nu il mai bag in seama si atunci vine si ma pupa si se catara pe mine.
Una peste alta el este un dulce, un cuceritor, dar incapatanarea e of, of...

Kris, nu i-am cumparat inca motocicleta, am zis sa mai asteptam putin, o luna sa creasca. Ca pret e in jur de 40$, ceea ce eu zic ca e acceptabil.
Da, magazinul arata foarte bine si toata produsele sunt chinezesti. Eu v-am spus ca asemenea produse chinezesti nu se gasesc in Ro.
Culmea e ca au hainute mai ieftine si foarte frumoase dar nu mai are sens sa ii cumparam de vara ca i-am tot luat si ar fi chiar de moft.
Un body costa cam 40000 lei, nu 100000 ca in Ro.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Cory, abia acum am gasit mesajul tau, stiam ca am vazut ca si Amanda mananca chispsuri, si am crezut ca am visat. Auzi, pune si tu albumul ca lumea la poze sa o vedem si noi pe Amanda, ca am dat pe el, mi-a cerut sa ma conectez, au aparut albumele mele, am iesit de cateva ori si am dat (tot de cateva ori) pe al tau si apareau tot ale mele.

Florina, ti-am vazut aviatorul care mananca mere. Legat de fire, sfatul meu e sa il inveti sa le ocoleasca, pt ca si Seb zicea la fel si intr-o zi vorbeam cu soacra la tel si el era sub birou, unea cablul de la aparatul foto cu inca un cablu, si facea flama, am crezut ca-i blitz, nu stiam ce e. Si el era intins pe burta, le unea si se intindea cu botul la ele. Noroc ca l-am vazut. George cica nu se intampla nimic grav, ca-s putini, volti, dar il pisca la limba. Problema e ca se invata si cine stie pe ce cabluri pune mana alta data. Fa si tu o poza la felicitarea facuta de fi-tu. Legat de dus, scumpa, eu zic sa nu te ingrijorezi. Aici, de exemplu, se poarta dusul. Si eu ii fac in dus, fara sa pun apa in el. Il pun in fundulet si atat. Multumesc pt pontul cu petele pe unghii, eu stiam de Ca pt ca o viata am avut lipsa de el in corp, doar pe timpul sarcinii mi-am revenit ca mancam non stop branza cu rosii. Acum mananc f rar.

Bine ai revenit Miha! Sincere condoleante pentru pierderea bunicior! Sanatate multa, Miha! Si totodata curaj! Am vazut-o si pe Alexia, chiar ca a crescut, si e o papusica cu baticul pe cap. Si cu palarioare. Vreau si eu o fetita!!!!

Patricia, ma bucur ca Rebeca e bine si ca prinde curaj la fugit dupa baieti.

Liviana, Seb adoarme unde sunt eu sau George. Daca suntem in pat, si ii este somn, vine langa noi si pana isi gaseste pozitie, te trezesti ca a adormit pe spatele tau, cu bocancii pe fata cum ai vazut atunci. Atunci George venise la pranz de la munca, a mancat si s-a intins si el cum a vazut, hop si el in pat, si a adormit asa. George cand se trezeste si ii arat pozele in ce pozitii a adormit fi-su, rade ca cica el nu a simtit ca a fost iar calare pe el. Si Seb plange la dus doar cand il clatesc pe cap, ca fac eu ce fac si tot ii intra apa in ochi. Am incercat si metoda Andei cu jucarii, nu se uita deloc in sus. Cred ca o sa se balaceasca Matei in Grecia, trebuie doar sa dea de gust, ca dupa aia te certi cu ei sa iasa din apa... Am vazut si pozele din parc, frumoase, imi place cum se joaca el la nisip, iar poza cu papadia o gasesc minunata.

Kris, m-a emotionat tare ce ai povestit de Bia si bunici. Imi imaginez ce e in sufletul lor, ca-s topiti si le e dor de ea pana la urmatoarea vizita. Eu sper din suflet sa vina mama la vara cu una din surori ca iar incep sa crachez si sa am umbre de regret ca l-am facut acum si ca ei nu-l vad in cele mai frumoase momente din viata unui om... Incerc sa nu mai stresez, sa fiu vesela, de aia am revenit si printre voi asa in forta, pt ca multi (pediatra, asistente, aducatoare) au gasit ca seb e traumatizat (cuvantul lor) din cauza stresului nostru. Nu ne-au acuzat, dar stiind situatia dificila in care eram (financiara, acum e mai bine), plus departarea de casa etc. In fine...Pozele sunt mortale, e o dulce.

Flavia, ma bucur ca si Bia e mai bine, sper sa nu mai faca diaree.

Crinuta, e acceptabil pretul la motocicleta.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput