Mamici de sept-oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Dupa cum zicea si MamaLili eco morfologica se poate face numai cu 2D asta pentru masuratori si bineninteles ca se poate vedea ca organele sunt functionale sau nu : se vede daca inimioara bate, daca este urina in vezica inseamna ca rinichii functioneaza etc. Cel putin la mine asa a decurs eco morfologica.

Susa felicitari pentru baietel!

Raluca felicitari si tie pentru vestile bune de la eco!

Try, Cecilia voi ce mai ziceti? Sper ca sunteti bine si doar foarte ocupate

Pupici la burtici,

Vauva 24+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

putzuruca, sephora, vauva, va multumesc!

sephora bine ca ai scapat! felicitari! ai vazut ca ne-am facut griji degeaba? asa era si marius ieri la usa cabinetului. incerca sa ma incurajeze pe mine dar el era si mai si. radea intr-una si facea tot felul de glume aiurea...asa reactioneaza el cand are emotii! cerd ca incearca sa ascunda ingrijorarea dar se vede de la o posta...

am uitat sa va zic ca i-am auzit si eu inimioara lu bb! avea 120bpm. ai vostri cat au? parca am auzit pe cineva de 140 chiar? stiu ca e normal sa bata f repede inimioara lor acum...

o sa pun si eu pozica cu bb meu, dar n-am apucat sa o fotografiez si s-o pun in calc, ca n-am scanner. lexi, sa vezi ca bb-ii nostri seamana ca doua picaturi de apa. sunt aproape identice pozele!

raluca 23+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Fetelor nu stiu de ca a iesit in halul asta mes de mai sus,nici nu m-a lasa sa-l modific.E tampit calculatorul asta de la servici.
Vauva mie asa mi-a zis si asa scrie si pe programare si pe toate foile care mi le-a dat ca am facut eco morfologica la 4D,care se face intre 20-24 saptamani.E o nava spatiala aparatul asta super tare.V-am zis costa 2.500 iar DVD+poze 200.
Doctora Chitescu o tipa super de treaba nu foarte vorbareata,dar eu am tras-o de limba ce am stiut de pe aici.A stat mult si s-a uitat si pe urma a inceput sa-i dicteze asistentei (care era la alt calculator).Au un loc cu un monitor special unde vezi si tu si tatal tot ce facea ea.Dar se vede absolut tot ramai traznit,toate degetele maini,talpa piciorului cu degete,tot ce face.
Si v-am spus ca eu cand m-a duc la eco la control sunt o proasta nu vad nimic,dar depinde mult de aparat.Ei saracii doctori vad si la alea normale ca de obisnuinta,da eu ca gasca ce sa inteleg.
Daca mai aveti intrebari.....astept.

Va pup.
Ne vedem diseara.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Salutari la burtici cu bb-ici mici.
Bedrosmart,multam fain pt. informatiile date in leg. cu TT-ul.Oricum, am vb. cu my hubbie si ne-am hotarat sa ignoram rezultatul. Ca si cum n-am facut testul.Sper sa pot. Nu sunt nici peste 35 de ani si nu am nici multiple sarcini pierdute in trecut.Doar una acu` 5 ani.(nu se pune.).
Imi pare rau ca n-am postat mai mult da` zau ca n-am timp.Reusesc totusi seara sa va citesc pe voi toate si dorm mai linistita.Apropos,azi-noapte:prima fara cosmaruri. E totusi un inceput.
Va pup Dana15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Susa, FELICITARI pentru baietel!
Sephora, hai cum sa fie urat, asa-s imaginile la eco nu sunt chiar aratoase
Lakioana, eu nu cred in superstitiile astea, mi se par niste prostii...si nici curele nu port
Mexxa, pe unde mai esti? Nu ne mai dai nici un semn? Sper ca ati reusit sa va mutati
Fetelor, care aveti Rh negativ, voi faceti vaccinul la 28 de saptamani preventiv?

23 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Sephora, sa inteleg ca azi ai facut doar ecografie 4D, si abia la 24sapt mergi la morgfologica?

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Sephora felicitari pentru rezultatele bune de la eco si pentru Mateo. Nu te cred ca e uratel. Mie si lui tati ni se pare bebe tare frumos la eco.

bb ralukutza ti-am trimis un PM, cam grabit, ce-i drept. Sa scuzi eventualele greseli.

Ignatica

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eu plec la servici acum, sper sa am timp pe dupa-amiaza sa mai intru. Macar azi ca e vineri....

Pupici

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Pupicei la gravidutze!

Suntem atat de multe incat...si bine spunea cineva, se mananca, nu se scriu capitole! Abia reusesc sa va citesc!

Eu am intrat sa va salut, sa va spun ca sunt ingrijorata ca am mai mereu dureri de burtica...asha am fost si in sarcina cu Maysa...dar parca acum e mai rau!

Sephora, multumesc de informatii, pe mine ma interesau in mod deosebit, voi merge la echo 4D saptamana viitoare, pe 17, am mari emotii! Voi fi in saptamana 19, am sunatla cabinet la d-ta Chitzescu si am vb cu asistenta: mi-a spus ca e OK sapt. 19-29...Si mi-a spus ca trebuie appoi sa revin pentru "completare" la 24 saptamani...alti bani, alta distractie!

Totusi, 2,5 mil sunt bani, nu???
Asha se intampla si la alti medici, te cheama la 24 saptamani din nou la echo scumpa???

In sarcina cu Maysa a fost tot la Chitzescu la 3D (ca asha era pe vremuri...), in sapt. 26 doar...

Sau se speculeaza paranoia viitoarelor mamici???

VA pup, cand pot mai intru!

Aveti grija de voi si nu va ingrijorati din orice (cum fac eu...)

Ramona (sapt. 18)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Chiar daca nu scriu decat foarte rar, va citesc de cate ori pot.
Nu scriu pt ca nu am ce sa va scriu. Suntem ok, Bogdan e bine, e zglobiu nu gluma uneori, dar tati inca nu a reusit sa-l simta ca e smecher si nu mai misca cand pune el mana.

Peste o saptamana merg la un nou control sa vedem cat a mai crescut.
La 24 de saptamani care le facem maine raportez 5 kg in plus.

Vreau doar sa va intreb ceva, mai ales pe cele care mai au un bb. Am zile cand mi se intareste burta de multe ori si nu e dureros, dar uneori parca am o piatra in burta. E normal? Sunt acele contractii de care ziceati la un moment dat care pregatesc uterul pt nastere?????

Sa aveti grija de voi si de bebicii vostrii din burtica.

Mergi la inceput