Mamici de sept-oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Ignatica spune:
Susa felicitari pentru baietel. Am vazut ca ai ramas la dr. Anastasiu. Iti urez din nou multa bafta luni la morfologica.
Microbu din informatiile pe care le am, majoritatea recomanda ecografia morfologica intre saptamanile 18-24.
Ignatica
24+
ramomar spune:
osna ce bine de tine: terasa, soare, cafeluta...trimite-mi si mie o bucatica din fiecare aici la birou![]()
lakioana ti-am vazut burtica..ce frumoasa e!
la toata lumea!
20 
POZE
mai avem un pic...
microbu spune:
Si eu banuiam ca la 4D poate face si morfologia dar nu mi-a zis inca nimic si vreau sa fiu pregatita material, daca ma intelegeti
....
La eco o sa avem 19sapt5z-20sapt, nu e cam devreme pt morfologica? Vad ca voi faceti mai tarziu, sau poate ca nu ati reusit sa va programati mai devreme?
Pupici
Sandra
18+
Poze burtica
MamiLili spune:
Buna dimineata, burtici!
Vad ca vorbiti despre eco morfo-fetala. Din cate stiu eu, aceasta se efectueaza intre sapt 18-23, iar masurarea se face in 2D. Imaginile 3D sau 4D sunt pentru a reda cat mai fidel aspectul bebelusului, nu pentru masuratori.
Felicitari mamicilor care au aflat sexul bb-ului. Si nu mai mergeti cu inima stransa la eco, bucurati-va ca pentru cateva minute patrundeti in lumea lui bebe din burtica.
Gety, Mexxa, MamiFlori, pe unde sunteti? E totul ok?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
17 sapt
microbu spune:
Ignatica, daca zici ca se face intre 18-24sapt, inseamna ca acum o sa-mi faca si mie. Abia astept. Cred ca o sa ma uit zi de zi la cd-ul cu puiutzul meu!!!
bb-ralukutza, asa este cum zici tu. Pentru masuratori medicul trece de pe 3D/4D pe 2D. Noi am facut 3D la 12sapt, si mi-aduc aminte ca a comutat ap pe 2D.
Va multumesc fetelor ca m-ati lamurit
Sandra
18+
Poze burtica
nicolstoy spune:
Pufy , referitor la hainute pt tinut puiutul in maternitate, depinde de la caz la caz.Cand l-am nascut pe Vladut, el a stat cu copii
ca sa zic asa,si ne vedeam la alaptat sau cand vroiam sa-l mai vad si nu a fost cazul de hainutele noastre pt ca erau imbracati cu camasute de acolo.E ok ca ai pus listuta in Notepad si cine vrea sa adauge e bine venit, ideea era sa fie cat mai usor de accesat de aceea zisesem ca poate faci ca la burtici.
Anangel_lexi daca ma vezi pe MS la Yahoo trage-ma de maneca,daca sunt ocupata pot spune nu
?(e valabil pt toata lumea)
Nicol
22+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
Aaa si inca ceva...mi-e una chiar mi-a convenit mai bine ca nu a stat cu mine in salon.Mama denaturata...nu dati cu pietre...![]()
![]()
Nicol
22+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
putzuruca spune:
Pupicei la gravidutze si bbii din burtici,
Iata ca am mai aparut si eu p-aici, chiar daca nu mi-a simtit nimeni lipsa...
. V-am citit in fiecare zi dar nu am avut nouatati, asa ca nu mi-am facut simtita prezenta.
Ralucutza, felicitari pentru eco. Ce bine ca ai scapat...! Eu merg luni si nu-ti pot spune ce este in sufletul meu. Ma gansesc destul de des. Nu sunt pesimista dar imi doresc asa de mult sa fie totul ok.
Susa, felicitari pentru baietel.
Eu visez aproape in fiecare noapte ca voi avea o fetita si de fapt simt ca este fetita. Si in miscari e destul de delicata/delicat. Azi a fost prima zi cand am simtit bb dimineatza. Pana acum il simteam numai in cursul zilei, dar nu erau miscari asa vioaie cum scrieti voi. Probabil ca nu vrea sa o supere pe mami sau deocamdata incearca sa ma obisnuiasca cu miscari usoare apoi va trece la restul exercitiilor de gimnastica.![]()
Gripo, eu am mers la dr la doua saptamani, m-a monitorizat asa de des pt ca anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie si am vrut sa fim siguri ca de data asta este totul bine. Ultima data am fost luni si mi-a spus dr ca de acum ne vom vedea la o luna.
Despre kg pot sa spun ca nu am iesit din grafic. Pana acum am luat vreo 5 kg dar ma simt bine. De cateva zile am mai multa pofta de mancare dar n0am scapat ca vaca in lucerna
.
Bun-venit celor care ni s-au alaturat si va doresc sa aveti sarcini usoare cu bb-i sanatori si frumosi.
Pufimyc, te rog trimite-mi si mie parola la mail. Mercic.
Va pupic,
putzuruca
18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Am venit bebele e super bine toate masuratorile sunt normale.
Pufymic Trece si la mine un carut albastru ca e 100% MATTEO.
Ralumercic mult pentru incurajari.Mama prin ce teama am trecut.Era Ste langa mine si zicea "las ca trecem noi si peste hopul asta,ai sa vezi totul e ok",dar si el avea un pic de kaka.
Susafelicitari ptr baietel.
Microbueu am facut astazi 4D ecografie morfologica,mi l-a masurat tot si uitat pe la toate organele.Mi-a zis in schimb ca mai trebuie sa mai fac una morfologica la 24 de saptamani ca atunci se vad si mai bine organele si functionalitatea lor.
Ramomar,Itzy-bitzyIn ceea ce priveste miscarile m-a cam luase capu ca auzind fetele aici,am zis ca e ceva ce nu e in regula.Dar acum dupa ce l-am vazut m-am linistit.Vorba lui Pufymico sa incerc sa m-a mai bucur de timpul ramas in liniste.
Mi-a zis ca placenta e posterioara la distanta de OI (daca stiti ceva de treaba asta spuneti-mi si mie)Am intrebat-o si mi-a zis ca "e bine asa cum e ea,important sa nu fie jos".Lichid amniotic-in cantitate normala,Col-lung cu OI inchis,CO-normal.Cred ca e ok.Altfel mi-ar fi spus ca i-am zis ca sunt putin paranoica.
Pe bebe l-a masurat am totul scris totul e normal,mi-a zis in schim ca ar fii mai micut cu 4 zile,dar a zis ca nu e o chestie grava ca s-ar putea sa fie de la perioada ovulatiei (ca eu o am avut-o mai tarziu).
Cam asta e fetelor.
M-am linistit acum.mi-a facut si DVD si poze (unde bebe era cam suparat,statea cu capul in jos,la un moment dat si cu mana la cap".O sa va pun si poze cand o sa pot.Adevarul ca e cam uratel,am creat un monstrulet :-) :-) :-)
IO
20
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
lakioana spune:
RAMOMAR, multumesc pentru compliment. Acelasi lucru pot sa il spun si eu despre burtica ta.
Fetelor, am o intrebare. Ce spuneti voi despre superstitiile astea cu sa nu te miri de ceva ca poate il va afecta pe bebe, sau ca sa nu pui nimic pe burtica (de ex. ceva curele...bineinteles foarte lejere, dar chic), ca poate ii va iesi lui bb ceva semn?
Poarta vreuna dintre voi curele sau alte accesorii (pentru aspect)?
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/danionela/my_photos