Mamici de sept-oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

La multi aaani Microbu. Sa fii sanatoasa si bb sanatos si voios. Tu si cu mine pe aici. Vad ca celelalte fete sunt somnoroase.

Eu in fiecare saptamana ii spun sotului meu: azi am facut xxsaptamani. Zi-ne la multi ani!!!!!!!

he he

Itzy-Bitzy
20 sapt
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor. Am pus o poza cu burtica in albumul lui bebe din semnatura. E facuta la repezeala dar promit si alte poze mai artistice.
Eu vin cu o veste proasta: am un inceput de depresie de sarcina. Am cam jumatate din simptomele descrise. Si simt ca in loc sa-mi revin, ma "scufund" din ce in ce mai mult! I-am propus sotului ca daca nu reusesc sa-mi revin, sa ma internez si a sarit ca ars. Mi-a spus ca in spitalul ala intri sanatos si iesi de-acolo bolnav. Dar tare n-as vrea s-o iau razna de tot...
Pupici si un week-end placut si nu luati in seama ce v-am scris ca nu vreau sa stric dispozitia nimanui, mai ales daca are burtica la inaintare.

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

GIULIELLA, LA MULTI ANI, SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!

23 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Multumim, itzy-bitzy.
Aseara am iesit la o bere (doar sotul a baut, eu am fost soferita) si in pub-ul in care am fost era muzica f tare si bebe obisnuit sa danseze cand aude muzica (daca de 2zile stam cu castile pe burtik) m-a bombardat de abia mai stateam pe scaun. Si asa-mi face si cand conduc, tot cu muzica tare

Anangel-lexi, imi pare rau sa aud ca esti deprimata. Poate doar la gandul ca faci depresie si cu simptomele prezentate de fete faci legatura cu tine. Stai linistita ca nu ne-ai stricat dispozitia, de ce suntem aici -sa ne ajutam nu?

Pupici

Sandra 19

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Salutare, burticute!
Am intrat in concediu definitiv, si nu mai am internet. Nemtii mei nu au fost de acord cu programul de jumatate de norma si mi-au prezentat "avantajele statului acasa". Oricum, la firma asta nu merge cu invoieli, poate sa iti fie rau de nu mai poti, invoire nu exista. Asa ca mai de voie, mai de nevoie intru in "concediu de risc maternal". De fapt, de ce sa risc sa se intample ceva, dupa 3 ani de chinuri, o inseminare artificiala, si acum contactii? oricum eram f.f.f. obosita permanent si mi-era greu sa fac 9 ore de serviciu, plus o ora dus si una intors (traqficul de Bucuresti)...
Am fost luni cu micuta mea la spital si a fost operata de amigdalita. A fost cam aiurea, ca ii curgea sange pe gurita si pe nas si o durea tare, dar acum se simte f.f. bine. E uimitor ce putere de regenerare au copii astia! Dar si doctorul a fost f.f.f. bun. Daca are cineva nevoie de un O.R.L.-ist va spun unde sa il gasiti. E un doctor grozav, din toate puctele de vedere: ca profesionist si ca om.
In rest... bebe nu vrea sa se miste prea mult. Dupa ce l-am simtit asa tare la doar 3 luni, acum s-a puturosit! Chiar imi fac griji cate o data, apoi iar il simt usor. Abia astept sa imi dea ghionturi adevarate, ca sa stiu si eu ca e bine mersi.
Va pup pe toate si o sa mai intru sambata, duminica cind mai pot folosi laptopul sotului meu!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi(chiar daca e aproape la amiaza) burticutze

Itzy bitzy felicitari pentru "loviturile" bebicului tau; Si al meu misca nevoie mare mai ales seara, dar pe cand pune tati mana, sa-l simta si el sta cuminte

microbu draga, tu o sa ai un bebe dansator daca asa mult ii place muzica

mamiflorimulta, multa, multa.... sanatate va doresc tie si micutei tale!!

lexi si tie iti doresc multa sanatate, sa ai mare grija de tine. Cred ca sotul tau are dreptate cand spune ca din spital iesi mai bolnav decat te-ai dus...Cred ca cel mai bine e sa ramai cu cei dragi tie si o sa te ajute sa treci si peste depresia asta urata.
Capul sus si fii tare!!!

pufymicce frumoase sunt pozele de la intalnirea de ieri... Alesio e un dulce.

fetelor eu sunt tare suparata ca ieri am colindat prin magazine dupa ceva rochita de gala sau costumas si nu am gasit nimic de . rochitele de pe link-urile date de itzy-bitzy sunt superbe, dar eu nu am o croitoreasa buna, deci in final nu stiu cum va fi, sper totusi sa gasesc pana peste 2 saptamani, caci mi-ua ramas destule magazine de colindat...A, daca nu mi-am gasit eu nimic am luat la bb sosetute, asa sunt de "mari" ca tati se tot mira aseara cum pot fi asa de mici

pupic la toata lumea. Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!!!

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI FERICIT GIULIELLA!!!!!
Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!

Fetelor nu stiu care dintre voi m-a intrebat cine mai sunt burticoasele din pozele de ieri: cea cu blugi albastri si cu camasuta bleu e Gabitzica , cea cu tricou ceva alb cu rosu e Flavia ramona, iar gravidutza cu burtica mare si salopeta de blugi e Diana R(care naste sapt viitoare).Eu nu apar in poze ca eram in spatele aparatului!

Lexi imi pare tare rau sa aud ca esti deprimata....sper din tot sufletul sa ai puterea sa iti revii, si noi suntem aici oricand ai nevoie de o vorba, de o mangaiere, de un sfat...chiar daca numai virtual! multi!

Va pupam si noi ca plecam la tara pana maine!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ramomar

MamiFlori odihna placuta si sanatate micutei.

Anangel_Lexi pai se poate? Cum sa fii depresiva acum cand tre sa ne bucuram de perioada asta...avem depresie post-partum ai uitat? Tu vrei de acum? NU AI VOIE.!!!!!!
Si stii ceva? Bebelina mea mi-a spus ca ii transmite salutari bebelinului tau asa pe limba lor...stii tu ca ei sunt poligloti. Hai lasa gandurile astea la o parte si bucura-te de tot.

Pupici la toate si aveti grija de voi.

Itzy-Bitzy
20 sapt
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Vreau sa va intreb si eu ceva: voi ati luat lucrusoare la bebei de acuma? Eu fac parte din categoria de oameni care nu cred in superstitii dar in jurul meu am numai "batuti in cap"...si nu ma lasa sa cumpar nimic.
Vorba ta, ramomar, macar niste sosetute sa ma obisnuiesc si eu cu ideea de piticot...
E prea devreme sa iau carucior, patut??

Sandra 19

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, multumesc pt. incurajari. Si eu sper sa-mi revin...
Am intrat repede sa va spun ca am vazut rochite de gala! Langa magazinul Angst din Piata Amzei, pe colt e un magazin cu haine. Au si bluze largi super frumoase, camasi de noapte tocmai bune pt. cand vom naste si au si rochite de gala la 950.000 din voal. Sunt pana la genunchi, cu decolteu in V si elastic sub sani. Sunt frumoase foc. Sper sa mai gasesc si eu pana iau salariul la sf. lunii...
Giuliella, la multi ani si petrecere frumoasa! Vremea tine cu tine.
toate fetele cu burtici!

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput