evaluare pentru cumparare apartament

evaluare pentru cumparare apartament | Autor: xelanoimis

Link direct la acest mesaj

Buna,
in sfarsit am depus si noi actele pentru cumpararea unui apartament. Urmatorul pas ar fi evaluarea lui, asa ca am primit de la banca o lista cu evaluatori agreati. Acum ma uit la ea si ma intreb la care sa sun...
Asa ca, daca ati trecut de curand prin aceasta experienta poate imi dati vreun sfat.
Cu ce firma ati lucrat? Cat de repede au mers lucrurile(cat a durat de la primu contact pana la vizita de evaluare)?

Merci pentru orice informatie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si noi am cumparat ap cu credit, dar a venit direct un eveluator al bancii. Nu ne-am mai agitat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

la fel si la noi a venit un evaluator al bancii cand am cumparat apartamentul cu credit, dar daca ti s-a dat o lista o solutie ar fi, daca inca nu ai gasit unul, sa mergi la un notar(de preferat acela cu care vei face actele) si iti va recomanda sigur un evaluator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

poti suna la oricare, oricum o "atentie" tot o sa dai probabil....oricine ar veni. Asa ne-a zis si noua lumea ca se practica. Ca sa evalueze ala fara sa-ti faca probleme, ii dai si lui ceva. Nu vreau sa incurajez mita si spaga, dar daca omu a fost obisnuit sa primeasca de altii inainte si tu nu-i dai....cine stie...
Fiecare procedeaza cum doreste, dar noi ne simteam si cu "elefantu" pe caciula ca luam apartamentul destul de ieftin fata de pretul zonei Si am zis : decat sa fie vreo pb, mai bine sa procedam asa

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Merci pentru raspunsuri.
Am sunat la unul la intamplare. Au fost foarte amabili la telefon :).
Sper sa rezolvam saptamana viitoare.

Mergi la inceput