Mamici de iulie - august 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

draga motzata si sotul meu vrea ciorba de burta, am fost acum 2 zile unde stiu eu ca au si nu aveau...o sa mai trec azi sa vad daca au adus...adevarul e ca ne place fff mult la amandoi , este ciorba preferata, desi pana acum nu am mai facut decat o singura data mai inainte de Paste, insa a iesit f buna ( bine, nimic nu se compara cu cea din tara de la restaurant, dar e ok si a mea ).

am mai citit si eu despre bagajul de spital la subiectele fierbinti si m-am hotarat sa imi cumpar si tampoane mari-mari dar o sa-i spun si maica-mii sa-mi aduca 2 pachete de vata, sau macar 1, ca vine cu vreo 4 saptamani inainte sa nasc ( adica inainte de DPN ).

Dupa cum v-am mai spus maine am ecografie, maine fac si 28 sapt, nu am mai facut de la 19 sapt...sper ca bebe e bine si sunt curioasa daca tot baietel e...o sa ii rog sa verifice si cordonul daca e circular sau nu, si o sa mai cer greutatea si lungimea...sper sa fie draguti si sa-mi zica tot ce vreau eu.

Va pup,
miti 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

La ecograf mi sa spus ca am placenta anterolaterala cu multiple lacuri vasculare.Stie careva care sunt riscurile?
Pumpkin-multumesc pt mail si pentu ca mi-ai pus fotografiile in album.

TANIA30w+Liviu
PUPICI
Am ajuns sa merg ca doamna din fata.Cine este la d-ul doctor BADEA la Municipal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna seara sau buna dimineata fetelor.Ma simt extraordinar sa fiu singurul baiat intre atatea DOAMNE. Sunt Florin sotul lui Mishi si din pacate vestile despre ea nu sunt din cele mai bune. Se pare ca de ce ia fost frica nu a scapat si va fi nevoita sa stea in spital pana naste.Ca sa va spun pe scurt ce se intampla aproape in fiecare seara are contractii dureroase la intervale foarte mici de timp astfel ca ,de exemplu ,aseara a fost la un pas de a o baga in sala de nasteri dar din fericire contractiile au incetat dupa n pastile de ginipral si injectii litice. In rest se plictiseste fara net deci fara voi dar o tin la curent in fiecare zi cu ceea ce scrieti. Va pupa pe toate si va doreste multa , multa sanatate. DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI SA NE VEDEM BEBEII SANATOSI

calatoria lui
27+, Mihnea
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

map sa stii ca nici la mine nu trece in carnetul de gravida fiecare detaliu,doar in cazul in care sunt probleme,poate de asta nu a trecut nici la tine.Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat,imi imaginez prin ce spaima ai trecut.Ai gija de tine!

Sanziana am sa scriu ce am pus eu in bagajul de la spital pentru mine si rog fetele sa ma completeze daca e nevoie cu altele
-prosoape mari 2 ,unul pt corp,altul pt cap
-prosopele mici cam cat niste batistute 5 pentru alaptat
-pijamale pt gravide 2
-papuci
-furculita,lingura,cutit,cana
-chiloti(aici sunt unii speciali pt gravide care se inchid jos cu capse) 6
-sutien pt alaptat 3
-tampoane umede
-absorbante always mari,de noapte
-absorbante pentru sani
-servetele
-camera fotografica,de luat vederi

Cam astea au fost pe lista pe care mi-au dat-o de la spital pentru mine.Pentru bebe nu e nevoie de nimic aici cand merg al spital,iar cand iesi:
-o paturica
-un schimb de hainute
-2-3 pampers

Poate am uitat ceva.Pe DC este un articol despre bagaj dar acum nu am timp sa-l caut...Sper sa-ti fie de folos

Florin bine ai venit printre noi.Imi pare rau sa aud de mishi ca este in spital,dar te rog nu uita sa ne tii la curent cu se intampla,sa ii transimiti pupici de la noi si sa stea cumintica in pat.Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau...

Fug la spital acum,mai scriu cand ma intorc...

32+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Pika-Pika, multumesc mult pentru raspuns.

Stie cineva daca eu nu am voie sa alaptez, trebuie sa plec de acasa la spital cu biberoane sau ma descurc acolo cu lingurita? Apoi trebuie sa imi iau lapte praf de acasa sau primesc acolo?

25+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza burtici!
De fapt la mine e ora 1 amiaza
Pika bafta la doctor,sa vii cu vesti bune. Frumoasa lista ta pentru spital,m-a surprins insa,eu toate cele necesare le primesc din partea spitalului,credeam ca peste tot e la fel. Eu o sa merg sa ma internez cu mainile in buzunar
Florin bine ai venit printre noi,tinem pumnii sa mai stea bb putin in burtik.Transmite-i lui Mishi multi!
Chiar aseara mi-am pus barbatul sa ma caute bine de tot de vergeturi noi si surpriza... nici una deocamdata Mi-e ciuda tare ca sarcina trecuta nu am folosit aceeasi crema,se pare ca chiar ajuta.
De cateva zile bebelina mea se misca ciudat,o simt ca nu mai are loc ca inainte,miscarile sunt mult mai precise si mai puternice insa nu asa de dese. Sper sa nu imi faca vreo surpriza si sa apara mai devreme,ca tot e in voga nasterea prematura
She_Wolf si eu am fost tare dezamagita la ultimul control,la mine era a 2 a luna fara ecograf de aceea am mers la alta clinica
Am vazut ca deja v-ati apucat de spalat hainutze ,eu o astept pe mama,nu cred ca rezist sa le calc pe toate,ii las ei onoarea

Stefania 28 + cu Patricia
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Florin iti multumim ca ne tii la curent cu tot ce se intampla cu mishi. Sa speram ca va duce sarcina cat mai mult, chiar daca asta presupune sa stea mai mult timp in spital. Multa sanatate si un bb sanatos. O pup si eu pe Mishi

quote:

Va rog inca o data sa-mi spuneti cum sa fac linkul cu tickerul sa nu mai apara scris decat "Ticker".

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png

Medeea76 Da un reply la mesajul meu si copiaza la semnatura ta urmaturul lucru:
Ticker

Copiaza toata chestia de la [ url pana la capat / url ]. O pui la semnatura.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Florin multumim pentru mesaj. Transmite-i toate cele bune din partea noastra, sa stea acolo cumintica si sa vb cu bebe sa mai stea la mami in burtica. Mai e un pic. Ai grija de ea.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by sanziana
Stie cineva daca eu nu am voie sa alaptez, trebuie sa plec de acasa la spital cu biberoane sau ma descurc acolo cu lingurita? Apoi trebuie sa imi iau lapte praf de acasa sau primesc acolo?

Sanziana, pentru alaptare artificiala iti trebuie : biberon, sterlizator, apa fiarta si laptele praf. Eu in locul tau m-as interesa la spital daca ai unde sterliza biberoanele si fierbe apa pentru laptic....Cred ca e mai sigur sa-ti aduci de acasa tot ce-ti trebuie. Sigur au si in spital lapte praf si biberoane dar vrei sa le folosesti pe ale lor ? Poate ca asistentele nu sunt dispuse sa-ti aduca laptic de fiecare data cand ii e foame puiului tau. Te-ai gandit ce marca de lapte praf o sa folosesti ? Ar fi bine sa-l obisnuiesti de la inceput cu acelasi laptic.

Miky 32 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata si pupiciei la burticute,

Gata in dimineata asta sunt mai bine, va pup fetelor pe toate pentru vorbele voastre bune.

Florin bine ai venit printre noi. Nu ai de ce sa te simti aiurea, si tu esti viitor tatic asa ca si tu cunosti problemele noatre. Transmite-i te tog lui Mishi multa, mult sanatate, spune-i sa stea acolo cumintica in spital si fara griji ca noi nu o uitam si asteptam numai vesti bune despre ea. Si sa dea Doamne, Doamne ca bebe sa stea cat mai mult la mamica in burtica sa mai creasca un pic acolo.

Eu aseara pana la urma am ajuns la clinica dar in vizita numai. Am hotarat cu sotul meu sa ne plimbam prin oras si din una in alta am ajuns in zona unde era o clinica recomandata de dr mea, o clinica despre care nu stiam nici unde se afla. Initial am zis sa mergem sa vedem unde este, apoi am zis ca daca tot am ajuns sa vedem si cand au ziua de vizitat. Tipul de la poarta a spus ca putem merge la o camera ca era tocmai ziua de vizitat. Cand am ajuns vizitarea camerei de nasteri se terminase dar o asistenta de acolo foarte draguta ne-a arata sala ca tot era goala. Asa ca am vazut aseara si sala de nasteri, ziceai ca-i dormitor, aveau si cada unde ai voie dupa lege inainte de nastere sa stai 30 de in maxim. Paturile de nastere aratatu ciudat, nu erau ce-mi inchipuisem eu, arata mult mai bine:) Cumva cu o parte circulara care se rotea. Luminile in sala erau de zicei ca esti la concert, iti faceau ce combinatie crezi ca-i mai faina ptr tine . Nu mi-a dispacut clinica mai ales ca-i numai ptr femei si au si intensiv pentru copii.

Mergem sa mai vizitam o clinica si apoi decidem intre acestea doua. Mai multe nu are sens sa vizitam, astea doua sunt cele mai bune care ni s-au recomandat si daca de aici nu ne convine nici una restul nici atat.

Toata noaptea am visat apoi numai sala de nasteri. Sotul meu a spus ca fiind acolo parca a si vazut momentul nasterii . Aseara parca a devenit real ce se va intampla. Si pana acum imi era clar insa traiam parca mai mult ca intr-un vis. Incep ia am emotii, asa incet, incet.

Trec si eu la trebi, azi este vineri, uraaa...

si pe mai tarziu

Monica si 25+

Mergi la inceput