Mamici de iulie - august 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Map, legat de fibrom, nu stiu daca iti mai amintesti ca iti spuneam ca si mie mi-au descoperit unul la ecografia de 20 sapt. Atunci avea 5.7 cm, iar la ecografia de la 32 sapt. ajunsese la 6,2 cm. Mie atit ecografistul cit si doctorul mi-au spus ca dupa nastere o sa scada foarte mult, acum ramane de vazut cit. Eu din cauza lui am avut contractiile astea ingrozitoare toata sarcina, cel putin asta mi s-a spus ca ar fi cauza. E bine ca tie nu ti-a facut probleme, probabil ca al tau e mai mic. O sa vad dupa nastere cum scap de el.

Cristina, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina_Ioana, eu mi-am cumparat uleiul de la firma Aboca, ca asa mi-ai spus tu atunci ca folosesti. Dar o sa-l cumpar si pe celalalt de care ai zis acum.
Iulenca, uleiul l-am luat de la farmacia din Cora Militari, dar banuiesc ca are la orice farmacie mai mare. A costat aprox. 200.000 lei. Eu zic ca merita.

Cristina, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina, e misto si ala de la Aboca, dar eu terminasem sticla si nu am mai gasit Aboca, am dat peste L'Occitane intamplator si am luat sa incerc....si imi place rau rau acum, o sa vezi ce diferenta mare se simte pe piele...costa vreo 1,200 lei sticla de 100ml, eu l-am luat de la Sensiblu Plaza

Cristina +31 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Map cred ca te-ai speriat groaznic de tare. Ma bucur ca esti bine. burticutza si ai grija de tine.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina_ana da tin minte discutiile cu fibromul.

Contractii si eu cred ca am dar cat observa ei la dr nu apare nimic, cele 10 min sau cat masoara ei. Dar nu am contractii dureroase, ca de asta se temea dr la inceput, mi se intareste buta fara insa sa ma doara prea tare. Si cum simt ca se intampla asa dau cu magneziu Verla, care are dozaj mic pe capsula si mi-l pot doza cum vreau eu pe zi.

La mine fibromul avea 4.5 cm inca inainte de a ramane insarcinata. In sarcina doar stiu ca la inceput se uita dr la el dar oricum o crestere spectaculoasa nu a avut. Acum deja il ignor pentru ca mai am putin si intru in luna a 7-a, deja nu prea mai prezinta decat riscul unei nasterii timpurii. Si sunt optimista, daca m-a ajutat Dumnezeu sa ajung pana aici este musai sa fie cu mine pana la sfarsit. Si de altfel cu noi toate.

Monica si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

a.cicel acum is mai bine deja. Am facut bine ca am venit la munca ca m-am luat cu ceva treaba si mi-a prins bine. Si acum merg acasa in curand si iesim la plimbare ca-i afin la noi.

va taree pe toate

Monica si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Iar e pustiu pe aici gagici?
Eu v-am zis ca de aseara a inceput sa ma usture gatul, ei acum fiind prima zis is din ce in ce mai blegita si am inceput sa fac si febra. Off urasc racelile astea ca nu le pot trata mai cu nimic. Sper ca poate am noroc si va fi ultima pe timpul sarcinii astea ca altfel simt ca innebunesc.

------------------------
26+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Despre pateu stiu de la cineva care a lucrat la o firma foarte cunoscuta, de la care eu mancam foarte des inainte sa raman insarcinata, fiindca e foarte bun. Mi-a spus ca nu scriu toate ingredientele pe eticheta, dar ca nu dauneaza sanatatii, si ca majoritatea firmelor procedeaza la fel. Eu dupa nastere am sa mananc in continuare, pentru ca imi place foarte mult, mai ales ca e si putin dulceag de la E-uri. Credeti ca parizerul sau crenvurstii se fac din piept de pui? Hai sa fim serioase, va dati sema cat ar costa kilogramul? Nu este insa nimeni tampit sa produca mezeluri care sa omoare oamenii, mai ales firmele cunoscute. E drept insa ca am auzit de mezeluri infestate cu Listeria, care nu prea poate fi depistata, sau poate nu se vrea. De la un prieten de-al meu am auzit ca a fost in vizita la o fabrica mare de mezeluri, pentru niste afaceri, si toata carnea statea pe jos, cu muste pe ea. A vazut cum au venit unii in control si au plecat cu sacose intregi de mezeluri acasa, fara sa dea nici o amenda. Si aici e vorba tot despre o firma mare. Pot sa va spun insa ca organismul uman in general e foarte rezistent, motiv pentru care eu voi manca in continuare si mezeluri si pateu, insa in sarcina cred ca nu e bine sa riscam, asa ca acum eu ma abtin.
Paturici absorbante trebuie cautate la raioanele pentru tampoane pentru batrani, eu am luat de la firma "Seni", tot de la ei mi-am luat si chilotii absorbanti pentru dupa nastere, eu ii prefer in locul vatei cu tifon, pentru ca sunt special facuti sa respire pielea bine de tot prin ei.
Va rog inca o data sa-mi spuneti cum sa fac linkul cu tickerul sa nu mai apara scris decat "Ticker".

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Buna fetelor ce harnicute sunteti voi ca de obicei.De doua zile ma chinui sa va termin de citit si uite ca abia acum am reusit.Ieri a fost o zi grea pt mine ca sotul meu a fost in pofte si ma pus sa-i fac cioba de burta si snitele si am stat cu cioba pe foc pana la ora 7 pm am fiert 4 ore numai la ea plus snitele ce sa faci parca el e cu burta si cu pofte nu eu.
Am fost si eu luni la control dar nu a fost moasa mea ma controlat alta dar mi-a spus ca colul este lung si inchis iar sangerarea a zis ca este normala numai sa nu fie abundenta.Mi-a explicat moasa ca datorita bb care ia mai mult in greutate dupa 6 luni ligamentele se intind si mai mult si de aceea dureri de burta.Ia ascultat imima bb si atat.Nici nu mi la masurat.In schimb mi-a dat o sticluta cu ceva lichid in ia pt data viitoare sa beau cu o jumatate de ora inainte de control si sa nu mai beau sau sa mananc nimic dupa ca sa-mi faca testul pt diabet.Tare sunt curioasa sa vad daca am ca 2 dintre surorile mele au avut la toate sarcinile poate nu seman cu ele

Monica draga bine ca ti-ai revenit acum cred ca ai tras o spaima buna evita pe viitor sa mai stai in pozitia asta si ai grija de tine.

Sabana nici la mine nu face bebe plici-plici dar probabil e prea mic al meu.

vape toate si va urez o noapte buna

25+Jonathan

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor!
Nu prea am mai scris dar va citesc in fiecare zi.

Mie mi se pare ca mi-a crescut burta peste noapte foarte mult si ca in restul de celelate trei luni nu o sa mai aiba unde sa creasca. Voi aveti senzatia asta? Mai rau este ca ma indispune teribil lucrul asta.

Cele care aveti sarcini mai mari si care deja v-ati facut geanta pentru spital scrieti-ne si noua aici pe net lista cu lucrusoare pregatite, pentru cele nepregatite inca... Stiu ca s-a mai scris despre asta dar ma gandesc ca nu ar fi rau sa facem o "recapitulatie".

Referitor la nastere: pana a sti ca trebuie sa nasc prin cezariana (din cauza hepatitei) nici nu vroiam sa aud de nasterea naturala. Acum cand stiu ca nu prea am alternativa parca mie frica de mor de operatia de cezariana, si nu musai de taietura cat de injectia in coloana.

25+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput