Mamici de iulie - august 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Buna fetelor!Ma bucur ca nu a-ti mai scris asa de mult ca inainteam citit si eu mai repede.Eu sunt bine acum fost ca un titirez pana acum ca sa anuntat lumea ca vine sa vada casa si na trebuia din nou aspirata mi-a zis sotul ca o sa se delamineze mocheta de cat o aspir
Fetelor si eu am dureri in zona x si luni cand am merd la dr mi-a spus ca este din cauza bb-lui pt ca el se mareste in trim 3 de sarcina si ca nu are loc suficient si de aceea simtim presiunea asta si durerea.I-am explicat eu ca am sensatia uneori ca iese bb si a zis ca este normal.Mi-a facut ea control sa vada daca sa scurtat colul si a zis ca este lung si inchis.In schimb mi-a gasit si mie tensiunea mica eu stiam pt ca toata viata mea asa am fost.Cand lucram in Ro veneau sa ne faca control eu imi ziceau asistentele tensiunea este cam mica dar beti si d-stra o cafea si eu le spuneam pai d-na am baut 3 pana acum si din acelea de sta lingurinta in picioare
Dar am o prietena aici care este asistenta si ea mi-a recomandat sa beau cate un paharel de vin rosu cica ridica tensiunea si daca ai probleme cu fierul dar eu nu vreau sa beau pt ca nu vreau sa iasa baiatul meu alcoolic
Simba felicitari pt sidaca o sa ai ajutor din partea bunicilor o sa fie bine.Si eu mi-am dorit gemenii din prima ca sa nu mai fac altii si primul meu vis a fost ca avem 2 baietii si ma chinuiam cu ei de numa.Si-am crezut ca o sa am pt socrul meu este din gemenii si sotul meu mai are si 2 fratii gemenii dar na fost sa fie ca nu stiu cum m-as fi descurcat.
Dragelor va pup si va urez o noapte buna insotita de un weekend placut si insorit.
Esther25+Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamaluidavid ce inseamna tensiune mica?
eu toata sarcina pana acum am avut aprox 10?5 cu 6?5 iar dra mea de familie imi spune de fiecare data ca e perfect
m-a speriat mesajul tau referitor la tensiune mica si riscul de a pierde sarcina
pt cresterea tensiunii stiu ca trebuie sa bei multe lichide, cafea si vin rosu

afirmatia ,hai lasa daca e fetita, ma scoate si pe mine din sarite
imi vine sa le dau una
noi suntem atat de fericitit ca o sa avem fetita si am fi fost fericti oricum dar ma seaca oamenii astia LIMITATI

pumpkin unde e spitalul asta la care se tin cursurile?
29+

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Neatza burtici!
Ieri dupa ce am citit un subiect la Asteptand un ingeras... am intrat in panica rau de tot,mi-e frica sa nu pateasca bb ceva din cauza hipotensiunii.
Am citit despre fete care au pierdut sarcinile la 25,26 chiar si 38 de saptamani ,cauza fiind HTA indusa in sarcina.
Eu mereu am avut tensiunea mica,chiar si cu David insa acum de vreo 2 saptamani ma doare capul incontinuu,de fapt simt o greutate mare de tot in varful capului,nu e durere propriu zis iar daca beau cafea nu imi trece dar e mai bine,ceea ce ma face sa cred ca durerea e din cauza tensiunii mici.
De ceva timp am renuntat la cafea pentru ca imi producea arsuri insa de azi am inceput sa beau din nou,arsurile nu ii fac rau lui bb,eu pot sa indur.
Ce sa mai fac sa imi ridic tensiunea?
Of,sunt chiar speriata

Stefania 28 + cu Patricia
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Hei, am primit o steluta, sunt incepatoare! Multumesc frumos!
Noapte buna!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si inafara de intrebarea cu acidul folic mai am inca una : a inceput sa ma manance burtica...deci sa stiti ca fac ...sa ma dau cu body lotion sau cu crema Gerocossen ( scrie pe ea : Natura, crema hidratanta - ten uscat, cu miere, aloe vera, ulei de masline ), pe care o am din tara si cu care ma dau pe fata ?

pupici,
miti 28+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

iar mananc litere...desi abia am mancat de pranz...pe crema scrie Natural, nu Natura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Bravo ,bravo fetele cu discutia despre shaorma ,m-a apucat pofta si a trebuit sa o sun pe mama sa imi spuna ce sa fac,acum am mancat pe saturate ,in zona x nici-o durere ,in schimb bebe scoate capul prin burtica ,am realizat azi cand am atins ,e ciudat rau ,deja e a 3 zi asa ,credeti ca e ceva serios ? sau doar se joaca sa ma sperie?

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adelapopp Spitalul Filantropia, unde face pumpkin curusurile este pe 1 Mai. Cum vii dinspre Piata Victoriei imediat pe stanga. Nu stiu exact ce numar dar il vezi sigur.

Mitza 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

la noi ploua asa ca azi am dosrmit gramada. si cred ca o sa ami dorm un pic dupa ce pap de dimineata.

Simba sa-ti traiasca bebelusi si sa fie sanatosi. Ce fain sa ai doi si mai ales pereche. Si eu imi doresc fetita dupa baietel asa ca sa fie preche.

Fetelor ieri am colindat toata ziua. In final am luat carut si patut lui bebe si o cadita. I-am luat un carut rosu fain, o fi el baiat dar ce daca, si asa eu imi doream fetita. Are si un pic de gri in el asa ca merge si la beiatetie si la fetite.

Atatea gravidute erau acolo la magazin si atatia bebei. Imi este atata de drag si parca nu mai am rabdare sa apara bebe odata pe lume

Si eu ma intorc greu noaptea dupa o parte pe alta. Parca simt burta atarnad greau. Durerile din zona X se mai atenuasera dar au revenit. Oricum stiu ca-s normale asa ca stau linitita. Durerea in zona aceea cum ziceti si unele din voi o simt si noaptea in somn cand ma intorc. Dar dupa cum v-am spus dr mi-a spus ca foarte bine ca asta-i semn bun ca orbanismul meu se pregateste de momentul nasterii.

Eu nu dorm cu multe perne in jur ca le cam pierdeam, mi-am cumparat o perna din aceea lunga de alaptat si mi-o fixez la spate cumva. Perna este tare faina si ma pot sprijinii in ea sa dorm comod pe stanga si noaptea cand ma mai intorc pe dreapta este la fel de comod ca ma sprijin cumva pe ea. Ma trezesc si eu noaptea de doua trei ori insa apoi dorm la loc imediat. Am realizat ca de cate ori ma trezesc bebe este activ asa ca se pare ca el este cel care-mi da trezirea fara sa-mi dau seama

O duminica faina si tuturor

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Sper ca sunteti toate bine, ca eu nu sunt. Ieri stiti ca am fost la gratar a fost f fain dar eu pana seara pana sa ajungem acasa am ramas fara voce, durere de gat oribila si acum m-a luat si tusa dar din aia din piept asa.
Mi-am pus aseara compresa cu spirt la gat si parca s-a mai dezumflat dar tusea asta ma omoara. Aici pt gat nu am tantum verde din ala cum luati voi si nu am alta posibilitate decat ceaiuri multe si miere cu lamaie. Deja mi s-a acrit de miere cu lamaie.
Stiti vreun alt remediu care sa aiba vreun efect? Eu am niste sirop de patlagina pt tusa dar nu stiu daca il pot lua pe timpul sarcinii. Voi stiti ceva?

Va pup pe toate va urez o duminica placuta si fug sa stau in pat ca nu mai pot.

------------------------
27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor am reusit sa gasesc prospectul de la siropul de patlagina. Nu scrie ca ar fi contraindicat in sarcina, e sirop pt copiii mici. Oare e bine sa il iau? Ca nu pot sta cu tusa asta nebuna.

------------------------
27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput