Mamici de iulie - august 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
Simba spune:
Desi n-am mai scris de mult (si nici cand scriam nu o faceam prea des), va "monitorizez" cu regularitate.
Am fost la eco sapt. trecuta si nu mai exista nici un dubiu, bebeii mei sunt unul roz si unul bleu.
Desi sunt trecuta cu DPN 06.8.2006, toti medicii mi-au spus ca in cazul gemenilor, chiar daca i-as putea duce pana la termen, nu este recomandat sa stea mai mult de 38 de sapt (oricum va fi cezariana).
Asa ca PUMPKIN, te rog sa ma "muti" de la 6.8. la 24.7.2006 si te rog sa mai treci Spitalul Panait Sarbu (Giulesti), Bucuresti, dr. Laura Dracea.
In rest suntem in grafic, chiar putin mai mari decat varsta noastra si sper s-o tinem tot asa.
Ma solidarizez si eu cu mamicile pentru care intorsul de pe o parte pe alta echivaleaza cu un soi de sport extrem, inca n-am rezolvat dilema referitoare la cum as putea sa-mi tai unghiile de la picioare sau mai bine zis pe cine as putea sa rog (cred totusi ca mama va fi distribuita in acest rol), iar sireturile reprezinta principalul meu dusman.
Salutari tuturor.
28 sapt. cu
+ 
Cristina_Ioana spune:
Simba, ma bucur mult ca bebeii sunt ok, e tare frumu sa ai baiat si fetita, sa-ti traiasca, esti o fericita
Cred ca iti este greu acum, ca ma uit la mine ca numai cu un bb in burta si tot ma incalt greu...![]()
Stefania, iubita si eu am tensiunea mica dintotdeauna si beau o cafeluta zilnic, plus multe multe lichide. Te rog io mult sa nu mai citesti nimic pe nicaieri, ca nu e bine sa te panichezi, nu mai fii pesimista,n-o sa patesti nimic 
Consi, si eu am dureri in zona X
, relax!
Cristina +32 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
Sabana spune:
Simba sa iti traiasca bebeii. Ce frumos. Si eu imi doresc un baietel, dupa fetita. Sa iti traiasca si sa ai o nastere cat mai usoara.
Si eu am dureri in zona X (ce misto suna). Toata noaptea am avut si acum ma doare cand merg. Sper sa nu fie ceva grav. Ma mai doare si noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta. Si cand vad ce frumos e afara si mie nu imi vine sa ies nicaieri cu durerile astea. Nu prea am curaj. Desi am luat 2 Nospa si un scobutil, tot nu au cedat. Ma doare si cand stau pe scaun. Uf.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Simba spune:
Multumesc pt. urari.
Eu nu simt ca mi-ar fi mai greu cu 2 pt. ca fiind la prima sarcina nu prea am termen de comparatie... si oricat ne-am documenta noi, cred ca de fapt nu suntem niciodata pregatite in totalitate pentru ce se intampla de fapt, chit ca facem unul sa trei copii deodata.
Am o intrebare: Ce reprezinta zona X?
+28
+
TaniaForsea spune:
Simba felicitari pentru bebelusi.Nu cred ca este o bucurie mai mare dacat aceia de a avea si fetita si baiat in acelasi timp.Sper sa ai ajutoarele ,,bunicutele,, pe aproape dupa nastere.Sa ai copii sanatosi si nastere usoara.
Tania
30+

MissJJ spune:
Buna fetele!
Am intrat si eu rapid sa vad ce ati mai scris. Noi de dim am avut program de curatenie ca Flo azi nu a mers la servici si apoi dush si acum ne pregatim sa plecam la prietenii nostrii la gratar. Din pacate afara e cam intunecat dar speram macar sa nu ploua.
Medeea76 mersi de informatie! Chiar in camden nu m0am gandit sa incerc. 
Simba ce frumos ca ai fetitza si baietzel!
Super mi se pare. Ma bucur sa aud ca sunteti toti bine.
Gata fetele eu fug ca plecam la gratarel!
Pupici la toate!
------------------------
26+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
miti2004 spune:
mai fetelor,
mai ia vreuna dintre voi acid folic ? ca eu nu mai iau de prin sapt 19 parca, si tocmai citeam pe site la saptamana 30 ca bebelusului ii trebuie vitamine, acid folic si calciu...am citit pe prima pagina a site-ului acolo unde iti arata ce se intampla in sarcina pe fiecare saptamana.
Sa incep sa iau din nou ? acum iau doar Materna.
miti 28+1
25miky spune:
Buna fetelor ,va citesc cat pot ,dar cand vine partea cu scrisul e mai greu ,ma doare spatele de la statul pe scaun si trebuie sa inchid .Am inceput sa fac Clase de Maternitate cu sotul,e interesant dar ma sperie,data trecuta ne-au aratat mai multe femei cum au nascut -au aratat TOT ,ma apucasera toate transpiratiile ,mai ales durerile ,caci pana nu te dilatezi 10 cm ,nu iti fac mai nimic;sotul...radea ,i s-a parut amuzant.asa ca la Clasa de Alaptat saptamana viitoare nu il mai iau !Pentru lista de spital ,la bebe eu am pus diferite marimi de hainute ,caci nu stiu la ce sa ma astept,manusi speciale pentru noi nascuti sa nu se zgarie,sosetele,betisoare de urechi(cand il spal pe langa buric cu Rubin Alcohol),o jucarie de pus pe mana pentru noi nascuti ,siceva de pus in jurul gatului si al capului sa stea drept,am cam intrat in panica ,de ieri bebe se misca brusc,scoate cate un picior ,manuta ,prin burtica cand merg ,ma sperie de mor,trebuie sa ma opresc din mers ,parca nu mai are rabdare. Trebuie sa plec ,iar mi-e foame,sa auzim de bine!
+32
miky
leistra spune:
Fetelor, hai ca m-ati speriat! Si eu am tensiunea mica, de aceea am suferit toata sarcina de dureri de cap, beau inca cafea, recunosc nu prea multa si slaba, am nevoie! Sa speram ca va fi bine!
Simba, felicitari pentru bebelusii tai!
Va doresc un week-end placut!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta