Intotdeauna m-am intrebat despre ceea ce trebuie sa nu fac, pentru ca iubitul meu sa se simta cel mai fericit cu mine in pat. M-am gandit ca ar fii binevenita o discutie despre asta, desi sunt constienta ca lumea lor e diferita si fiecare are preferintele lui...Insa sunt sigura ca exista si probleme majore, de exemplu, zic eu, lipsa initiativei sau rigiditatea in gandire. Si mai cred ca daca... comunicare nu e, nimic nu e 
Ruxy
ps:sper ca subiectul nu merge direct la zz
Sincer, nu am inteles ce doresti. Cum adica ce sa nu faci? Poate, ce sa faci?
Sigur daca nu faci nimic, va fi nefericit
.
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100
viermisor, de exemplu: sa NU iei initiativa, sa NU vrei sa incerci ceva nou, sa NU vorbesti nimic, etc. Or mai fii si altele, asta e si rolul subiectului asta cu 'ce NU suporta barbatii...' ![]()
ruxy
quote:...sa NU misti, sa NU respiri....sa verifice din cind in cind daca mai traiesti...etc etc.
viermisor, de exemplu: sa NU iei initiativa, sa NU vrei sa incerci ceva nou, sa NU vorbesti ...
quote:
Originally posted by Elise
sau sa rontzai floricele si sa te uiti la film?
Elise
Mda, si mie mi se pare haios subiectul...floricele, gogonele, cartofi, etc. L-am dorit un pic mai serios, dar poate e prea personal si nu se poate scrie la el.
Rog moderatorii sa-l inchida.
Ruxy
Probabil una ar fi sa nu te misti cum trebuie ,sa nu faci ce vrea el si cum vrea el,sa stai si el sa duca toata munca si tu sa te miri de ce te doare acolo dupa ce se termina etc.![]()
E prea devreme pentru inchiderea subiectului.Stai ca inca nu s-a spus nimic.Si eu sint curioasa.
cam ce s-a spus mai sus plus: sa nu casti, sa tusesti, sa nu ai initiativa (s-a spus), sa nu participi (asta e majora, cel putin pentru mine). and so on....