Mamici de mai-iunie (83)
Raspunsuri - Pagina 8
virgi spune:
Claudia - pe socrosenia mea...o deranjeaza faptul ca mancam mereu la restaurant si ca nu gatesc...si tot are ea impresia ca copilul ei nu e bine tratat. Asta de cand eram in romania...ca noi si acolo tot la restarant mancam...acum nu mai stie ce si cum. Mai are o nora.....care e total opusul meu..si are cu cine-si petrece timpul...Mai mult de atat, aia a facut un bb cand avea 20 de ani, si cat am stat acasa ne-a terorizat...cand o sa facem bb???.. Stiind cum sunt eu, e convinsa..ca nu vreau bb sa nu-mi stric silueta...si in timp..a inceput sa aibe o aversiune. Din respect fata de sot...nu m-am certat cu ea, desi merita sa-i zic cateva....dar acum o ignor.
Diana79 spune:
Virgi unde e mai bine sa papi decat la restaurant. Am mancat si eu in Japonia la BBQ koreean ce bun esteeeeeeeeeeeee......Te inteleg ca si u numai afara as papa, si mergem cand putem.
Diana 36+ cu
Nicole Evelyn
Roxana Claudia spune:
Diana vad ca ma tot ispitesti: berica, popcorn, prajituri. Mai bine bataita, pentru ca dr mea m-a somat sa nu mai iau un gram in plus pana nasc: deja am 22kg in plus. Aseara am fost la cumparaturi si n-am luat nimic dulce....doar fructe si mancare, si aia fara prea multe grasimi.
Virgi sa nu lasi pe nimeni sa te necajeasca, mai ales pe soacra! Doamne ce femei! Stiu ca suna a laitmotiv, dar eu sigur nu o sa fiu asa atunci cand imi va veni randul!!
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Nu, Claudia, n-o las, o tin pe invisible![]()
si ma rog de sotul meu cand apare online, sa vorbeasca el cu ea, sa nu creada ca ne-am dat la fund cu totul...dar nici el nu vrea...![]()
virgi spune:
Bere fara alcool in korea nu exsita, e persmis sa consumi 2 beri cand esti la volan. Dupa ce consumi alcool, daca vrei sa conduci si sa fii sigur ca nu ai probleme, rogi un politist sa te lase sa sufli in apartul lui..si-ti spune el daca trebuie sa te mai urci sau nu. DE regula..cam de la 3 beri in sus...nu te mai lasa..si-ti cheama firma specializata sa te duca acasa cu tot cu masina.....cine ar da banii pe bere fara alcool?????
Diana79 spune:
Gata fetelor m-a lasat si bateria la laptop. Ce sa mai. Acum sunt la calc meu dar nu prea pot sta pe scaun din cauza spatelui. Asa ca eu va pup, mi-a facut o mare placere sa vorbim.
Roxana oricum fructele sunt de baza asa ca...ce conteaza pop corn-ul?? Nu-i bun....
. Din poze eu vad ca arati f bine. Asa ca nu-ti mai face griji.
Carmina ori doarme...ori nu-i merge calc. Sau cumva vine bebe?????![]()
Virgi te pup si-ti urez de pe acum bafta maine la medic.
Doroti cred ca mai apuci sa deschizi inca o pagina noua in ritmul asta.....sau poate vine bebelusha...nu va mai fi asa lenesa![]()
Diana 36+ cu
Nicole Evelyn
florypop spune:
Neatza burtici si mamici.
Ati barfit ceva nu gluma.
Apropo de mamici tinere, a mea mamica are 49 de ani....
. Ei ce ziceti?
Si apropo de soacre eu ma inteleg super bine cu a mea. E super doamna. Pacat ca ne vedem rar.
Astazi avem zi de curatenie.
Mai stiti ceva de Dilaural si Bogdanai? Nu le-am mai vazut pe aici.
Sa aveti o zi minunata.
Flory
34+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
inaioana spune:
Baaai..ce de ati mai scris!
Alia, eu tind sa cred ca pompa ta nu e in regula ca altfel nu-mi explic. Oricum e bine ca bebe primeste tot ce ii trebuie si e papacioasa si cuminte. Cat despre pompa..mai verific-o si tu sa nu ia aer pe undeva, incearca sa te masezi si in timp ce pompezi (apesi pe acolo pe unde se strange laptele). Eu deja strang la pompa si 80 ml din ambii sani. Dar Serghei papa si lapte praf in completare inca. Asa ca.."rabdare si tutun"!
Irinel , nu ii pune termometrul si/sau supozitor chiar daca nu face 3 zile si ti se pare ca se chinuie. De fapt trebuie sa se obisnuiasca cu sistemul defecatiei si e normal sa se screama. Daca o ajuti cu chestii risti sa o faci constipata de la sine, ea nu isi va exersa reflexele defecatiei cum trebuie si e tare nasol. Stiu ca poate ti se rupe sufletul cand o vezi ca se screme mult si face tot felul de mutrite dar crede-ma ca asa e normal. Daca e alaptata, e firesc sa metabolizeze foarte bine tot laptele si sa nu faca asa des. Nu conteaza ca bb sa faca kk zilnic. Constiatia se defineste prin scaune tari (stanca) si greu de eliminat (din cauza tariei lor). Eu as paria ca nu are scaunele tari. Asa ca ...las-o in pace sa se obisnuiasca cu facutul de kk.
Personal nu i-as da nici ceai dar daca tii neaparat, poti sa ii dai cate un strop de musetel (in nici un caz cu miere cum se mai recomanda uneori!!!), oricum nu e asa nociv ca termometrul/supozitorul, etc. Mult sanatate!
Furia laptelui este ca te trezesti intr-o zi cu niste silicoane imense si nu stii ce sa faci cu ele.
Sanii sunt foarte inflamati si durerosi, tari ca piatra pentru cateva zile (2-3) indiferent ce si cat scoti din ei. Apoi isi revin si vor fi tari numai cand sunt plini de lapte si se inmoaie dupa golire.
A..nu mai stiu cine spunea dar scriu aici pt toata lumea : NU EXISTA LAPTE DE MAMA "NECONSISTENT". El are consistente diferite la inceputul suptului (mai apos pt a potoli setea), pe parcurs si la sfarsit, precum si de la un supt la altul. Nu credeti pe nimeni care v-ar spune altceva!
Pupicei la toata lumea , bebelusi papaciosi la mamici si sarcini usoare in continuare gravidutelor!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici