Mamici de mai-iunie (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Da virgi, 2 soacre. Dar puteau fi si 4 ca tatal lui a fost casatorit de 4 ori, insa una-i prin CAnada (vezi poate dai de ea pe acolo Diana) iar cealalta, adica una din cele 4, este neimportanta...

M-am inscris si eu pe siteul Nestle, dar romania, sa vedem daca se vor obosi sa-mi trimita macar un mail.

Ma duc sa-mi incalzesc o cana de lapte, poate o sa ma ia somnul...

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana - eu am auzit numai de bine si despre lanolina. Garmastanul are culoarea albastra, textura lipicioasa. Mi-a fost recomandat de catre mai multe persoane (cadre medicale). Fac si eu tot ce pot sa impiedic/diminuez dezastrul.....
Cat despre Rep Dominicana...suna super! Iar despre Disneyland, noi am fost in varianta europeana, in Franta, si eram mai rau ca piticii: ne-am dat in toate comediile, ne-am imbracat in costume de poveste si am fost la parada desenellor animate. Sigur vom duce si copiii acolo! Desi cred ca ne vor manca si urechile!

Virgi
- eu am inteles ca trebuie sa treaca 1 an de la prima cezariana, dar fiecare organism se comporta diferit!

Carmina - poama acra socrella asta a ta! Imi este atat de cunoscut scenariul..Doar ca eu am rabdat pana mi s-a pus pata rosie in fata ochilor . Si de atunci am apelat la...diplomatie!!! Nu ma mai necajesc, am facut soricul gros si spun totul de la obraz aproape: i-am zis "fiecare are sansa lui in viata de a da nastere, a educa, a creste si rasfata...acum este randul si sansa mea" Iti povestesc eu mai multe...cert e ca a lasat-o moale rau, a vezut ca nu se poate pune cu capoasa si nebuna!

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

E super...nu stiam ca nu ne trebuie viza....deci se ia din aeroport???.
Eu nu am cumparat nicio crema pentru sani...ca nu am vazut..si nici nu stiu cum s-o cer....ar trebui sa am o discutie cu lee..pe tema asta asa de delicata, dar stiu ca-l fac rosu ...si il las..pana dupa operatie.....nici pampersi nu am cumparat..in spital nu am nevoie, ca-mi dau ei....asa ca astept sa vad exact ce-mi trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Roxana asa e lanolina. Zici ca pui un strat de ceara. Dar cum am zis isi face treaba, hidrateaza bine. E super ca ai fost la Paris vreau si uuuuuuu. Noi vom merge probabil in Florida la Disneyland. Dar oriunde e misto vacantza sa fie....asa as pleca..dar vine bebe si sa vezi atunci vacantza...cea mai frumoasa si cea mai agitata

Carmina bine ai facut ca te-ai inscris nu se stie niciodata.

Virgi deci sambata mergi la Lee da?

Diana 36+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Acu' daca mi-am gasit partenere de vorba nu mai plec pana dimineata; mi-am pus si un ditamai iaurtul de fructe in care torn la greu crereala si la birou am intepenit. Bun mai era un laptop! Dar pana studiaza omul meu toate ofertele si se decide

Diana ma uimesti: dor de Mamaia??? Daca ai sti cum e acum...Doar preturi de neam-prost si servicii de cea mai proasta calitate si pe langa asta fite de te crucesti! Noi am renuntat demult la concedile in Romania (vorbesc de litoral). Si am descoperit atatea locuri frumoase si la preturi atat de rezonabile...
Garmastanul imi pare bun pana acum..intra bine in piele. SI ti-am zis: parca am desensibilizat putin zona...ca saream ca arsa la primele aplicari.

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Eu cu soacra mea n-am mai vorbit de vreo 7 luni si are net acasa, am gasit un mesaj de la ea pe mess..de ziua mea...." cica ma iubeste ".... Nici nu stie de bb....si nici nu-i spunem pana nu ne ducem acasa.

Mergi la inceput

Roxana chiar asa nasol este nu la mare acolo? Nu mai vreau mi-a trecut.Prefer sa merg intr-un loc unde oameni se poarta frumos cu tine si servicii de calitate. Ai dreptate.

Carmina te-a ajutat laptele sa dormi.

Eu merg sa fac niste pop corn, ma enerveaza ca miros dar is buneeee

Virgi de 7 luni nu ati vorbit???? A mea soacra suna o zi da una nu asa ca..........

Mergi la inceput

Da..sambata, adica maine..merg la Lee......iti dai seama ce bafta a avut tipul...ca n-a fost nevoit sa ma dezbrace deloc...e atat de rusinos dragul de el...si scapa..daca-mi face cezariana...

Claudia...si mie mi-e dor de vacante in romania....abia astept concediu acolo....e bine ca sotul meu..are 10 zile de concediu aici in korea si 2 luni out korea......timp avem destul...sa mergem unde vrem noi....dar sa vina bb..sa vedem daca putem.

Mergi la inceput

Virgi nu cunosc motivele pentru care socroshenia ta nu stie de bebe, dar oricare ar fi astea...bine ai facut. Te-ai suti singura de sfaturi gratuite!

Carmina
- ai baut laptele si ai trecut la somn??

Mai fetelor eu am intrat asa intr-o rutina nebuneasca, mai ales cu toate minunile de creme pe care le folosesc. DImineata si seara: demachiat, hidratat, apoi urmeaza gelul antioboseala pt picioare, apoi cremele antivergeturi pentru coapse, abdomen si sani, apoi Garmastan..iar de ieri am introdus si Lioton pentru ca mi-au aparut ceva varice....Sincer....ma obosesc rau de tot. Nu mai zic ca am facut si vergeturi sub sani cu toate ca ma tot ung...

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Roxana draga de tine, eu am scapat de vergituri pana acum cel putin. Ma dau odata pe zi cu crema. Lasa ca mai ai un pic si scapi.
Eu as bea o bere.... dar nu am de unde lua acum. Dar maine ma duc si iau si prajituri

Mergi la inceput