Litoral 2006
Buna,
Am cautat pe forum, dar ori nu am observat io, ori nu s-a deschis inca subiectul, asa ca ma incumet.
Vrem sa mergem la mare la vara cu piciulica. Avand in vedere ca este micut inca(2 ani si jumatate) ne trebuie binenteles conditii putin diferite decat cele oferite de hotel.
Ma gandeam ca ne-ar trebui acces la o bucatarie pentru satisfacerea unor pofte culinare inopinante si pe care nu stiu cum le-am putea rezolva in alt mod, precum si o bucatica de spatiu verde unde sa ne relaxam in timpul cand nu suntem pe plaja...
Stiti cumva locuri din acestea dar care sa nu ne usuce chiar la buzunar? -adica ceva rezon, ca citind oferte pe net, ma gandeam ca sunt mai convenabile ofertele din Bulgaria decat cele de la noi...
Poate ati fost si v-a placut? Sau poate cunoasteti pe cineva care are in dotare pe litoral asa ceva...
Reusisem anul trecut sa intru in legatura cu una din "forumiste" care avea un apartament in Costanta dar intre timp m-am angajat si n-am mai putut pleca, si am pierdut legatura...
Poate ma ajutati si anul acesta...
Astept cu interes raspunsurile voastre.
Va multumim mult.
Carmen si Stefi
http://community.webshots.com/user/carmena092003
Raspunsuri
Laura T spune:
Ca tot ai pomenit de Bulgaria, parerea mea e sa mergi la mare in Bulgaria, la un hotel cu all inclusive (unde in pret ai inclus, pe langa cele 3 mese principale, si alte gustarele etc). Noi asa facem, pentru partea de concediu in care mergem cu copiii. Am ales Albena si Nisipurile de Aur (mergem in 2 randuri).
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
exotic spune:
Nu stiu cat de piperat este anul asta ,dar eu ti-asi recomanda la hotel tismana in jupiter ,gradina interioara cu verdeata multa fantana ,un parculet mic pt copii,piscina ,restaurant super frumos eu m-am simtit extraordinar acolo si este cu 2 etaje si nu stiu daca este super scump ,nu stiu ce inseamna pentru tine super scump,dar nu este nici super ieftin.Am fost anul trecut dar nu mai stiu exact cat a fost camera in jur de 2 mil sau 1mil 800.Bine daca vrei sa stai mai multe zile probabil te cam ruineaza ex:(2 saptamani )Bafta si daca aud ceva iti voi scrie
livia72 spune:
Subscriu la Tismana in Jupiter. Am fost acum 2 ani, dar a fost super OK. Pretul a fost poate cam mare si trebuie sa negociezi cu Receptia pentru balcon.
Dar la Majestic Jupiter sau Olimp a fost cineva? Cum sunt serviciile? Masa?
Livia
craciunitza spune:
Tismana, Jupiter: foarte frumos daca nu ar mirosi a mucegai in camera si daca frigiderul nu ar fi avut gandaci din aia mari si negri.
Curtea interioara este superba dar nu vei avea voie sa te joci acolo deoarece nu ai voie sa faci galagie, sunt anunturi peste tot care te indeamna la "Pastrati linistea!". Daca nu esti dispus sa respecti linistea, au grija cei care locuiesc in hotel sa faci asta.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
anateo2004 spune:
a fost cineva la hotel cupidon,din saturn?
descrierea hotelului si pozele pe care l-am vazut sunt ok,dar m-ar interesa si o parere de la fata locului.noi mergem cu fetita noastra de 2ani si cu bebe din burtica
si despre plaja m-ar interesa daca stie cineva amanunte,n-am fost nici odata in saturn.
vrem la hotel,nu gazda pt. ca ne dorim tot confortul si nu vreau macar atunci sa gatesc.teodora nu e mofturosa si s-a obisnuit sa manance la restaurant,cand ne asezam la masa cere papa.
noi anul trecut am fost in mamaia,hotel apollo,il recomand cu caldura(camere renovate,mobilier nou,aer conditionat,frigider).hotelul e in partea dinspre navodari unde plaja a fost super curata,si nu era aglomerata,fata de capatul dinspre constanta unde parca eram in autobuz.