All about Constanta! (74)
Raspunsuri - Pagina 15
Fiquelle spune:
Alina, pai iti dai seama ca n-am chef sa platesc zeci de milioane la stat pentru ca am vandut casa mea...prefer sa dau cateva sute de euro si sa rezolv altfel
teano spune:
buna seara fetelor sunt si eu noua pe aici.un sincer la multi ani sarbatoritilor.cine i mi poate recomanda un medic ginecolog bun din constanta?credeti ca exista?va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul vostru.
Fiquelle spune:
'Neata!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Noi reincepem alergatura (banca, evaluator etc).
alina, ai vorbit cu George? Mai are cumva numarul?Pleeeaseee
mav spune:
Neatza!
La multi ani!
Si noi am petrecut ieri, ca tati e Costinel.
Sebi este bine. Cred ca i-a prins bine operatia!
Ieri si-a julit un genunchi pt prima data. De cate ori isi aduce aminte, jeleste piciorusul drept ("deptu").
Pt ca i-am cumparat inca un trenulet ("vau altu ten!!! tenurile mele! toate ale mele"), azi s-a trezit de la ora 6AM, sa se joace cu trenuletele.
Nu v-am povestit ce replica draguta ne-a dat cand eram in spital...
A trebuit sa iesim toti 3 din salon (la un moment dat, s-a spalat pe jos) si el, foarte serios: "mami, megem acasa!!! hai, gog mos (te rog frumos), megem acasa?! aici piedem pipu' (pierdem timpul) !!!!!!"
...Tot din seria asta este replica "Mos Pip 'mis poaia (mos Timp a trimis ploaia)!!!" ....ne-am trezit ca zice chestia asta, la cateva zile dupa ce a vazut filmul "Maria-Mirabela", cand incepuse sa tune, apoi sa ploua.
Mada, n-am inteles , pt ce trebuie sa evaluati ap pe care l-ati vandut deja?! Taxe, impozite??? Am ramas in urma cu chestiile astea...
O saptamana minunata va doresc!
Vic & Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
neatza
si noi am umblat in week end, ce bine ca a fost frumos si cald.
la multi ani pentru toti sarbatoritii de ieri. sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Cornelia spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de ieri!
Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
lulu77 spune:
Buna dimineatza Constanta!
O saptamana frumoasa va doresc!
Mada ,din pacate nu mai are nr. de telefon al evaluatorului .Era evaluatorul "dat" din partea notariatului ,si ma gandesc ca orice notariat colaboreaza cu cate un eveluator. .
Nu am mai pastrat numarul ,de anul trecut nu am mai avut nevoie de tipul respectiv , dar sigur orice notariat te poate ajuta.
Oricum discuti deschis cu el ,il intrebi direct cat este "spaga" ...sincer asa am facut si noi! Testezi terenul !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dadi_t spune:
La multi ani Elena(ione)!
La multi ani Elena(mygirl)!
La multi ani Elena(camelia)!
La multi ani Costi( Mav)!
LA MULTI ANI TUTUROR ,,MARI IMPARATI" CONSTANTIN SI ELENA!
si noi am sarbatorit Costinul...si sambata la padure si duminica intre prieteni acasa...Super fain si vremea pe masura.
O saptamana frumoasa tuturor!
Pozee Mai !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!