All about Constanta! (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineata!
Eu sunt "mucoasa" ..de ieri ,dar am crezut ca pacalesc raceala dar se pare ca nu am reusit. Toata iarna nu am fost racita si acum ......
Si am atata treaba si ar cam trebui sa ma apuc si de invatat ca vine sesiunea !
Spor la treaba si pupici!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Alina, stii cum se spune, ala-i om, care raceste vara!
Nastasie, deja al doilea rand de masele??? Sofi abia are primul rand iesit!
Roxa, eu am ajuns la concluzia ca durerile mele de cap se datoreaza stresului...lasa capu' ca el n-are nicio problema
Va pupic...fug la treaba, ca iar am zi plina
P. S. sambata intre 10-12 ma gasiti la Palatul Copiilor, daca aveti copilasi de cl. a VIII-a...este targul ofertelor liceelor! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fiquelle, da, al doilea rand, dar e dureros al naibii.e plin de dinti razvan, iar caninii sunt asa ascutiti parca e vampir.de aia nu lasa suzeta deloc.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Dragutelor, ma mai tineti minte?
L-am avut pe Bogdan bolnav, am stat cu el 2 zile in terapie intensiva si "competentii" de dr de la noi isi dadeau cu presupusul ce ar putea avea, oricum l-au tratat de ceva ce nu avea, in fine, bine ca am scapat de spital si ca se simte bine. Tania, inca o data iti multumesc pt suport si pt solicitudine
Pe Andrada am hotarat sa o mai las inca un an acasa, mai ales ca nuprea imi convine ca la gradinita stau prea multe ore in spatiu inchis. Deocamdata sta cu mama mea si se inteleg foarte bine.
Dana, cu mare placere as fi venit pe 1 iunie, sa ne intalnim, dar la programul pe care-l am, sigur o sa fiu la Baneasa
Crig, Ege, frumoase poze, la fel si protagonistele
Va salut pe toate si va transmit cate un pupic pentru piticoti!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Adinutza multa sanatate lui Bodi. Nu prea am inteles: ce a avut si pt ce a fost tratat? de la noi la toti ai vostri.
lulu multa sanatate si tie. Cand iti vine cheful de invatat trimite-mi si mie o portie sau doua ca si eu intru in sesiune.
Adriana sper sa treceti cu bine peste perioada maselelor si sa renuntati curand la d-na suzeta.
Roxana cred ca, capul tau este pe post de barometru, "simte" ca se incarca atmosfera si se apropie ploaia. si al meu cap reactioneaza la fel

O zi buna, sper fara !

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adina, ce a patit Bogdan??? e totul ok acum? pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Camelia ,cheful vine invatand ,ca sa zic asa ,dar nu prea imi vine sa ma apuc.
Mereu zic :gata de azi ma apuc ,dar ajung acasa si imi dau seama ca mai interesanta este carte de pe noptiera ! ( sunt nebuna cu cititul , as citii oriunde).
Cand am facut-o pe prima nu eram asa constincioasa ca acum ,dar in schimb aveam putere de invatare si imi era mai frica de sesiune decat acum .
Da ,dar atunci ma trageau la raspundere parintii ,acum sotu' nu imi zice nimik.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adinutza, ce ati patit??? Bine ca si-a revenit Bogdan!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Rox, nu stiu ce contract n-au respectat si deocamdata stam pe bara!
Nastasie, daca vrei om pentru montaj, il imprumut pe meseriasul meu! Sa gasesti tu parchetul!
Lulu, si eu am crezut ca-i gluma, dar mi-a trecut cu greu raceala, iar mucii inca ii mai am! Am cu ce sa ma "laud"!
Adinutza, ce belea pe capul vostru! Slava Domnului ca sunteti bine acum! Ce sa facem cu incompetentii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adinutza, povesteste-ne ce a patit Bogdan! Multa sanatate!!!

July, multumesc sincer pentru oferta! Am vazut tarziu mesajul tau...

Noi ne-am intors azi de la Bucuresti. Tocmai pt ca am suferit destul in spital la Cta (in saloane cica "modernizate") si am auzit multe "lucruri bune" despre medicii din Cta (se pare ca nu exista nici un ORL-ist pt copii in tot orasul, cat despre medici "competenti", ce sa mai vorbim....) si pt ca personal sunt speriata de mizeria din Spitalul Judetean (fara suparare pt cine lucreaza acolo, stiu ca nu e vina voastra!), am ales sa-i scoatem polipii lui Sebi in capitala, la un spital pt copii.
Ieri a fost operat. A avut ceva reactii dupa operatie, dar pana azi dimineata a fost ok. Acum suntem acasa si zburda de parca n-ar fi patit nimic. A mancat foarte bine si singur.
Eu sunt obosita de pe drum....
Cam asta e.

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput