Aveti prieteni(e) japonezi?CUm va intelegeti cu ei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Si eu cunosc f. multe japonici,unele dintre ele super feminine si ff.ajutatoare insa unele mai putin,dar in general sunt fete faine,asta atata timp cat pastrezi discretia,am observat ca lor nu prea l-e place sa l-i se puna intrebari despre viata lor(insa ele pun despre a noastra)dar ma rog..sunt si ele curioase de tzara noastra,stilul nostru etc,etc.Eu cred ca este f. bine sa-ti faci prieteni japonezi,mai inveti una alta despre stilul lor si adaptarea va devine mai usoara,si ei sunt oameni ca si noi,si noi suntem oameni ca si ei,deci diferenta prea mare nu cred ca este, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Buna!!!
Si eu prin prisma lui fimiu mi-am facut 3 amice...au si ele copii de seama cu fimiu...e super ok, iesim cu copii in parc, mergem la JIDOUKAN un loc unde copii se joaca iar mamicile "barfesc"...Ne timitem mail-uri pe telefon sunt tare dragute toate 3, ele fiind prietene de cand erau gravide dar m-au primit si pe mine in gasca lor...parerea mea ca japonezoaicele sunt fete faine.
Bafta tuturor!!!

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

vad ca majoritatea si-au facut prietene japoneze cand erau gravide sau cand au nascut ,am si eu o prietena care si ea la randul ei tot prin prisma lui bebe si-a facut f.multe prietene dar au ramas doar 3 pana la proba contrarie,este greu intr-adevar ,conceptii diferite am sa incerc sa ma dau si eu dupa ele un pic doar la suprafata caci mai mult de atat imi este greu pt.inceput,va multumesc pt.raspunsurile date si astept si alte raspunsuri,va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Eu nu pot spune ca mi-am facut `prieteni`, ci mai degraba `cunostinte`. Chiar si in Romania, nu am avut decat doua prietene bune, in rest, cunostinte.
Da, sunt prietenii sotului, cu care ne intalnim din cand in cand si sunt cunostintele mele, o profesoara de la scoala de lb. japoneza cu care ma vad si acum din cand in cand, mamici pe care le-am cunoscut la maternitate sau cand fetita mea cea mare a intrat la gradinita, iar acum, este profesoara de pian a fetitei cele mari.
Cred ca nu sunt f. deosebiti fata de oamenii pe care ii cunosteam in Romania. Ca si romanii, sunt fel de fel.
Prietenii sotului sunt amuzanti si foarte de gasca. Amicele mamici, pentru ca toate avem copii mici si cam aceleasi probleme, turuie in continuu cand ne vedem. Eu sunt bucuroasa, pentru ca mai aflu de una, de cealalta. Drept sa spun,mie nu mi s-au parut invidioase, mincinoase, iar conceptiile lor nu mi se par ciudate. Cateodata ideile lor sunt deosebite de ceea ce facem noi in Romania, dar oricum, este foarte interesant sa discuti cu ele.
Nu am inca nici o prietena japoneza(in adevaratul sens al cuvantului). Si acum, cand simt nevoia sa stau la taclale si cand am timp, stau o gramada de timp la discutii pe Skype cu familia sau cu prietena mea din Romania.

Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kagome spune:

Sal!! ^^ pai ce sa spun. mi-am facut si eu niste "amice" japoneze dar numai prin intermediul internetului, pentru ca nu am avut inca ocazia sa trec pe acolo. sincera sa fiu mi se par cam pline de sine. eu de obicei zic "da, da" dar imi pastrez parerea in schimb am foarte multi prieteni japonezi, mai ales din tokyo si osaka. ^^ sunt inebunita dupa asiatici. mi se par extrem de prietenosi. cine stie? poate o sa ajung sa ma stabilesc acolo asa cum imi doresc ^^ deocamdata ei ma ajuta sa invat limba japoneza desi imi e putin cam dificil, dar imi place foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

iti urez succes kagome ,sper ca vei ajunge unde iti doresti tu,oricum ai sa vezi ca e diferenta sa locuiesti aici si sa vb cu ei pe net sau pt.o perioada sa cunosti japonezi,intr-adevar sunt f.respectuosi la inceput ,prima impresie dar in sufletul lor ard altele ,majoritatea nu ii bag pe toti in aceiasi oala ,nu sunt rasista si nu suport asta dar mie nu mi-au intrat la suflet cu toate ca mai m-am obisnuit cu stilul lor,zic ca ei si fac ca mine cam asa trebuie sa procedezi caci altfel te duci cu ,capul

Mergi la inceput