Alynutza spune:
Alynutza spune: Cherry, de ce sa nu fie normal? 

de 15 iulie
 de 15 iulie

cherry22 spune:
cherry22 spune: Am auzit, Fanna! Te astept in bucale, la ce ora ajungi? Deja pregatesc  si
 si  , ca sa mearga povestile mai bine.
, ca sa mearga povestile mai bine.

NicoletaB spune:
NicoletaB spune: ce fac fetele?
eu halesc o inghetata cu capsuni
iamiii
de ar sti nutritionista mea...
sa nu ma spuneti, da?

fannna2003 spune:
fannna2003 spune: numai de data asta te iertam...pe urma pe tine-i biciul...te paraaam, sac!
moama ce pofta mi-ai facut cu capsunele...sunt moartea mea...le adooor
Elena  

cherry22 spune:
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Cherry, de ce sa nu fie normal?Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresicade 15 iulie

fannna2003 spune:
fannna2003 spune: 
 se pare ca nu inteleg mai nik peaici...ce e normal??...ca manusile sunt sexoase?
se pare ca nu inteleg mai nik peaici...ce e normal??...ca manusile sunt sexoase?

Elena  

fannna2003 spune:
fannna2003 spune: unde umblati?!?
vorbesc singura...helllooooo...ellloooo....llloooo....oooooooooooooo(asta-i ecouuuuuuu)
Elena  

marinar spune:
marinar spune: mai fetelor, ca tot a adus Fanna vorba, noi cand o pnem de o intalnire? hai ca trebuie sa ne gasim noi intr-o zi putin timp pt asa ceva... astept. cine sa baga???
marina
pozici

Alynutza spune:
Alynutza spune: Cherry citez: "Aly, cred ca si eu sunt cam matura. O fi normal?" Si eu am zis ... ca da.
Elena, sper ca te-ai lamurit si tu.
Nico, mie imi place ciucalata... da' tare rau... Tu ai nutritionista? Faina chestie...
Mai da' restul fetelor pe unde umbla?
Ia, tema de gandire: mireasa cu sandalutze si ciorapei (din aia sexosi cu banda) sau mireasa cu sandalutze si fara ciorapei? Astept pareri.
 de 15 iulie
 de 15 iulie