Clubul nurorilor (48)
Raspunsuri - Pagina 2
SunSmile spune:
Offff Cherruca! Imi pare rau!Caci si noi am patit-o, stii! Si lasa-l si pe sot, ca banuiesc cc ca si el regreta! Asta e..din pacate se intampla! Bine ca sunteti voi sanatosi...fierul se repara...chiar daca ia timp si bani!!! Pup la fata!
Cat despre complimente...iti multumesc din suflet! Ideea e una simpla...am o familie care m-a invatat sa respect si sa ajut fiecare om. Si daca eu am bani, iubire, intelegere, stabilitate...copiii aceia nevinovati si batraneii tristi nu le au. Si eu incerc sa le ofer o bucatica din ce am eu...si sunt asa frumosi cand zambesc! E minunat sa te joci cu ei, sa faci castele din piese, sa le citesti povesti, sa le duci dulciuri, sa-i pupi....si cu batraneii sa stai si sa asculti romante sau povestiri din al doilea razboi sau pur si simplu sa auzi povesti despre tineretile lor....e frumos! E ca o lege a compensatiei...DD m-a ajutat sa ajung sus...eu ii ajut cum pot pe altii sa nu fie jos! Iubi deja imi spune...cand mergem la copii/bunici? E frumos si asta e tot ce conteaza!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
marinar spune:
Hello
ce mi-ati lipsit fetelor!!!!!!!!
am reusit sa recuperez, sa citesc tot.
La Galati a fost ok, am stat la o matusa- nu am fost niciodata la ei, de obicei ne intalnim la bunici. Am si trei verisoare, am stat de vorba pana pe la 3 dimineata si la 7 m-am trezit. S-a dat alt termen de judecata asa ca pe 6 iunie plec iar. Macar imi face placere.
Sun nu ti-am vazut inca pozele- PC-ul de la munca e un bosorog, dar stiu ca esti o frumusica. Cat despre faptele bune pe care le faci... jos palaria!!!
Briza bine ai venit si spor la pregatiri.
Cherry imi pare rau pt accident. Bine ca e sotul ok!!
Raza l-ai dus pe Zorro la dr???
Fla ce face Sara??
Fanna super bancurile. Am ras ca o nebuna, bine ca sunt singura in birou.
Va pup pe toate, toate
marina
pozici
impreuna spune:
Of cherry asa rau imi pare pt voi:( Da las ca masina se repara, bine ca n-a patit sotul nimic.
Cum s-a intamplat? Uite sa treaca.
Marina imi pare bine ca ti-a priit deplasarea, sper sa fie ok si la proces, sa castigi:)
Ma duc sa dorm cu Sara, facem concurs care adoarme prima.
Pana am scris mesajul trecut, chiar ma miram ca sta asa cuminte, pana simt un miros parfumat si cand ma uit, a scos toate servetelele umede cu care o sterg la buca, si le-a desirat bucata cu bucata, nici nu mai incap in cutie si pahetul doar ce l-am inceput
Asa-mi trebuie daca n-am stat cu ochii pe ea 1 minut.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
Raza l-ai dus pe Zorro la dr???
Tb sa vina dr la el...in wk!
Fla, dat brizei contul&parola...asteptam poze..
AMR 22 de zile pana la nunta
Foto
fannna2003 spune:
neamule...eu-s in ceatza:
1...despre ce copii vorbesti?
2...vreau poza cu tine creatza...ca m-ai lasat in aer si n-am vazut poza...la Praga in cele 100 de poze nu erai creatza...mai tarziu te-ai facut(creatza de Praga) si eu vazui nik...se poate neamule?!?)
cherry nu fi supi las ca se repara masina...bnine ca el e bine stiu ca implica timp si bani dar priveste partea buna a lucrurilor..
raza...esti sigura ca zoro nu e o ea?
Elena
Raza de soare spune:
quote:sigura! azi dimineata o avea pe burtik...
Originally posted by fannna2003
raza...esti sigura ca zoro nu e o ea?
AMR 22 de zile pana la nunta
Foto
cherry22 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile bune.Dimineata s-a intamplat, sunt zgariate(destul de naspa) si putin infundate usile din dreapta. Noi suntem ok, nu aveam viteza deloc, a incercat sa-i faca loc tramvaiului si a agatat masina de langa noi, care statea pe loc, la semafor. Bietul om, facuse o fataaaa, dar nu a zis nimic, a fost cumsecade. Aveti voi dreptate,fierul se repera, dar pe mine ma omoara toate formalitatile
Sunule, daca toti cei care isi permit ar face ca tine, am vedea mai multe fete fericite. Ai toata admiratia mea!
Marina, ma bucur ca te-ai simtit bine la galati.
Andreea, si eu am carnet, dar imi este teama sa conduc, la cati nebuni sunt in orasul asta.Poate, intr-o zi, ma voi urca si eu la volan.
fata burticoasa
Nico
Razuca, chiar nu ai cum sa ne arati o poza cu zoro?
fannna2003 spune:
bei nu rade ...ca fostul meu vecin isi luase un pisic mic si era convins ca e o ea...eu cand l-am vazut mic si negru am zis ca seamana cu nelson mandela...si mandela i-a ramas numele...yupiii sunt nasa de matz..
Elena
cherry22 spune:
Nico, socrii mei stau in chitila, exact la capatul tramvaiului. Tu unde stai?
Fla, super simpatica Sara, pup eu pe ea de fata frumoasa! Stai cu ochii pe ea, ca cine stie ce poate scrie pe DC
Fanna, sa-ti traiasca finutzul
briza_marii spune:
Primt adressa . Diseara cand ajung acasa pun poze cu mine si soacra. Acum va las ca pe vremea asta de cacao tre sa plec de la birou la un client
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta