Suceava (9)
Raspunsuri - Pagina 13
carmen spune:
Suceava
Ati iesit la plimbare??? eu ador diminetile insorite cand ies afara in pijamale si beau cafeaua (fara cofeina) in tril de pasarele (se mai aud si niste cocosi si alte oratanii); dimineata chiar si fetele s-au trezit mai devreme si am stat cu ele putin afara pana sa le imbrac de plecare.
Bianca eu locuiesc in suceava dar pe forum este o fata din Humor numai ca am uitat nik-ul ei, ceva cu R....
Sa aveti o zi frumoasa.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
carmencyta, bine ai revenit..doar atat, salut? nu primim si noi alte detalii?
dandush, LA MULTI ANI PENTRU ERIKA!!!
eveline spune:
Fetelor ce mai faceti! Iar imi faci pofta Carmen de baut cafelutze prin curtea .... proprie!
Ilinca eu am numarat si ieri firele din barba distinsului....si merg si azi, sa o iau de la capat ca m-am incurcat....ne vedem pe acolo!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
nu va mai place ep topicul nostru? s--au epuizat subiectele de discutie..sau ne-am epuizat noi?
in bucuresti a dat caldura mare...joi si vineri am examen (oral joi, vineri scris) doar ca de data asta a dat inconstienta peste mine si stiti ce fac in seara dinaintea examenului?..ma duc la film!!..ca tot nu am facut asa ceva niciodata...examenul e joi dimineatza...filmul INCEPE la ora 22, miercuri..sper sa nu experimentez si picatul la vreun examen, ca nici asta nu am facut niciodata..va tin al curent , oricum
Dandush spune:
'Neata fetele!!! Va multumesc mult pentru urari; sunteti dulci. Are mama fetita de 8 ani. (si baietel de 6). Multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi si doresc tuturor mamicilor sa aiba parte de copii frumosi, sanatosi si cuminti.
Ma duc la munca. Fac o ora cu bi-bi-ul pana la scoala unde predau.
Va pup pe toate si poate ma intorc la timp sa va tin companie la cafeaua de dimineata.
Paaaaaaaaaa
D.K.
Dandush spune:
Buna dimineata....din nou. Pai chiar asa???Trebuie sa va pescuiesc de pe pagina 3?? . Eu sunt la a doua cafea si m-am saturat de treaba deja si voi inca dormiti???Hai sus ca va astept
D.K.
floarea de colt spune:
salutare suceava.....
ce mai fac fetili meli??
turtitooo...hai sa ne bem cafeluta....ca uite dandush are avantaj de doua la zero....
ce mai fac studentele noastre?
ilinca si zamfi nostru au cam disparut de pe aici...si chiar as vrea sa le mai citesc peripetiile....
afara azi se anunta caniculaaa....asa ca....mare grija....
eu noutati nu am...sunt in ziua 25 de cm...asteptam rusi in vizita....
hai va pupic..si mai vb...
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 11 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
Dandush spune:
Un vot de la mine si sper sa isi vada visul implinit. Astept lapticul...........
Cred ca a dat caldura peste voi si nu va mai prind pe-acasa. Oricum ma bucur ca aveti perte si de vreme buna , nu numai de nori si ploaie. Va pup.
D.K.