Dr Margaritescu

Dr Margaritescu | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Fetelor, stiti ceva despre dr Margaritescu de la CFR 2?
As vrea sa aflu mai multe informatii despre ea, caci in afara de faptul ca este tanara nu stiu nimic; m-ar interesa si daca stie cineva daca face cezariene la cerere.

23 sapt cu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Martha,nu stiu daca face cezariene la cerere.......ce am auzit despre ea a fost numai de bine.A fost eleva doctoritei Culcer(pediatra) de la Municipal si doct Margaritescu a fost cea mai buna eleva a dansei,o recomanda la toti spunand ca e cea mai buna de la spitalul Cfr 2.Asta e ce-am auzit eu desi personal nu o cunosc,o asistenta care lucreaza la o clinica Americana Usa Deschisa(pe Prelungirea Ghencea,Drumul Taberei) mi-a spus aceste lucruri si ei isi trimit pacientele sa nasca cu dansa.Eu zic sa mergi cu incredere pe mana dansei!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Merci, Lya pentru raspuns
Nu stiu ce sa mai cred, tocmai spunea cineva de aici de pe forum ca a nascut cu ea si a cerut epidurala si nu a vrut sa-i faca, iar cand ia zis de cezariana a zambit

23 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Buna

Din suflet ti-o recomand pe dct Margaritescu.Este dct mea si eu cu ea am nascut prin cezariana in Octombrie 2005. Este minunata si ca dct si ca om. Numai cuvinte de lauda la adresa ei.

Ana Maria si Radu Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ancris, ai facut cezariana la cerere sau a fost nevoie?

23 sapt cu

Mergi la inceput