Smecherashi de iulie-august 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 15
AncaMaria spune:
Carmen, condoleante pentru bunica ta 
Corina, am citit ce ati patit cu Eva, slava Domnului ca e bine... si io stiu pe cineva care e indragostita de urcat scari toata ziulica...
Felicia, ca de obicei nu pot vedea toate pozele cu Andreea de la servici... dar le voi vedea diseara de acasa..
Olivia, deci asa cu Luca, si-a gasit prieteni dansatori... nu ne arati si noua rochia si sandalele? ![]()
Am mai vazut poze cu Maria (g_ioana) si cum s-a distrat ea la masinute, cu Ilinca si Ionut si figurile de ceara, cu Alex al gongutzei..
Roller, bine ai revenit... si asteptam si poze cu Vicu..
Io-s cam obosita dupa week-end, a fost frumos si am stat mai mult afara, ieri au fost 27 de grade si am fost la un lac intre munti, i-a placut Biancai tare mult ca s-a jucat in nisip, si a aruncat pietricele in apa (ultima gaselnita).. din pacate am uitat sa iau camera..
Si io am atarnat dieta de gard in weekend, am mancat gratar de porc si mici, iar aseara m-am tratat cu niste prajiturele... dar stupoare, dupa toate astea azi de dimineata slabisem 1/2 de kil... deci io nu stiu ce sa mai cred..
... astazi am zis ca reincep cu lactate dar sa vedem daca voi fi in stare...
is pe aici..
kim222 spune:
Carmen condoleantele mele...sint alturi de tine..chiar si numai virtual 
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Carmen ti-am trimis dieta pe email ai primit-o? Roxi tie ti-am trimis-o acum!
Anca ...ce pacat ca ai uitat camera! O sa ma vedeti in rochie la nunta...nu este cea care v-am aratat-o..deci nu-i asa de sexi
..din pacate...Succes in continuare la dieta!
Vazut o soferita frumoasa de la Iesi...apoi pe Alex vorbaretu'..ce-a crescut!!! Pe Andreea...doar doar 4 poze..sint mai multe? Ce-a crescut!! Leita tati! Felicia raspund azi la mesaj![]()
Roberta ce bine ca nu va simte lipsa!
Gabi asteptam poze cu Stefanel cel gelat!
Cristalinule...ce te-ai mai documentat! Tot nu ti-au trecut dintii???
Adela dar tu nu ai mai facut o eco??
Andrea de la Iesi..pe unde umbli?
Daria ce-ai facut la oftalmo?
ei eu sint pe aici...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
mitzura spune:
Ba am mai facut, in saptamana 7. Dar eu stiam ca si asta din saptamana 14 e importanta.In fine...
Ce mai face Luca? Eu ma tot mir ce repede s-a adaptat. Chiar ca ai un copil independent.![]()
Am terminat si eu de corectat un rand de lucrari si de facut subiectele pentru examenul de maine. Asa ca ma duc sa rasfat samburica cu ceva papa.
kim222 spune:
Adela ar trebui sa traiesti in US...eu am vazut o singura eco...si apoi inca una ca am facut amniocenteza....atit...astia sustin ca nu-s asa bune ....cine mai stie???
Luca este intr-adevar...extrem de independent...Il cara soacre-mea dupa ea..peste tot..il lasa cu necunoscuti (pt el)..nu are nici o treaba! ASta la 12 ani imi pleaca de-acasa...![]()
Dorsilia spune:
Carmen, suntem alaturi de tine, in gand, sper sa-ti revii dupa aceata pierdere cu suportul celor dragi
Fetelor, sunt fripta, mi-am luat azi un cantar electronic TCM, de fapt l-am luat pt cantarirea lui Danut, mai fidela, (celalalt cantar mecanic mi s-a stricat) si dupa ce m-am urcat pe el de cateva ori setand acolo toate draciile (masoara apa din organism, grasimea, in functie de varsta, inaltime, sex) am citit in cartea tehnica <,> ca NU TREBUIE folosit de gravide si de cei care au peace maker, stimulator la inima montat....oare ce rau poate cauza? si cat de mare? eu ar trebui sa am 8 saptamani de sarcina, tre sa ajung la control
corianai spune:
Relax Lia, cantarul ala nu e indicat pt gravide deoarece da eroare la masuratorile acelea nemaintalnite, nu pt ca ar fi nociv. Am si eu unul si scrie ca nu e bun nici pt copii sub 12 ani, din acelasi motiv.
carmenp spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75925
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3