Scame pe pulovere!
Buna tuturor !
Am mai multe pulovere care au niste scame pe ele (mai ales cele de lina) si as dori sa stiu cum sa le inlatur alt fel decit sa trag de ele ?
Merci pentru sfaturi !
Adina si Gabriel
Raspunsuri
Veve spune:
Iti spun,da'sa nu razi:eu pe unele le mai barbieresc cu bicu'.Cu atentie insa si tinand materialul foarte bine intins sa nu ciopartesti vreun fir din greseala.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
teodora35 spune:
veve sa sti ca si eu la fel fac cu ploverele care se scamoseaza asa ca nu esti singura care procedeaza asa
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Laura B spune:
Eu am un aparat cu baterii (il gasesti cred in orice magazin mare, in zona cu masini si accesorii de cusut):
http://boggle.hypermart.net/cgi-bin/shopping/shop.cgi?Operation=ItemLookup&ItemId=B00067YSLE&templates=usa&locale=us
Laura
Roxana Claudia spune:
Eu am un aparata cu role care se pot schimba. Rolele respective sunt lipicioase. Aparatul cu pricina se gaseste in orice hypermarket.
Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
joxy spune:
Cumperi o rola de scotch lata (de ala de ambalaj) dezlipeshti cca 5 cm si dai cu partea lipicioasa pe haine. Pe masura ce se umple de scame.. mai delipeshti putin.
Cred ca o rola te va tine 1-2 ani daca nu o folosesti si la altceva.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
craciunitza spune:
Eu cu aparatul de ras le rezolv, asa, usor-usor, cu mare grija.
Ca sa nu mai faca scame, spala-le numai cu detergent special pentru lana.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
pisi-pis spune:
Cu un aparat pe baterii www.elanko.ro/models.php?model_id=2232&_t=Aparat%20pentru%20curatat%20scame%20QP%209410 br / " target="_blank">asa. Dureaza, intr-adevar, dar se merita.