Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
M&M spune:
Nunta frumoasa, sa va distarti frumos si CASA DE PIATRA mireselor de acest weekend!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2
dyadya spune:
Am ajuns si eu acasa si am intrat repede pe DC sa urez miresicilor din acest weekend: CASA DE PIATRA si o nunta frumoasa! LeiLa, iulissa si ursoaica, va asteptam cu poze!
Diverse pentru nunta
vickyfilip spune:
hop si eu,
o sa o rog iar pe krelia sa ma treaca in listuta: 21 oct 2006, biserica Sf. Maria (podul Grant), retaurant Hotel Irisa; cred ca a uitat :))
dyadya, spune-mi te rog de unde ati comandat voi verighetele, cat a durat pana le-au facut... si cam cat e gramul.. asta daca nu e reclama..
dyadya spune:
Ma indoiesc ca asta cu verighetele e reclama asa ca iaca: le-am comandat la un magazin din cadrul magazinului Victoria, au fost 4 milioane manopera si 290 mii gramul de aur(astea-s preturile indiferent de model), aur de 14K, si ne-au spus ca dureaza 20 zile. Noi am dat comanda in sambata dinainte de Florii si ieri cand am sunat mi-au zis ca sunt deja gata, ca asteptau sa-i sunam noi!
Ce vreau sa-ti spun este ca fix acelasi model de verigheta costa la un alt magazin, trei pasi mai incolo de asta(tot in Victoria)500 mii gramul. Asa ca atentie mare, cand va alegeti un model, asigurati-va ca are acelasi pret si la alte magazine, nu de alta dar la noi varia pretul cu aproape 4-5 milioane!!!!
Diverse pentru nunta
zozela spune:
Hi hi..Dana si eu tot la Gioconda mi-am facut rochia..Numai ca in Craiova....Aci e.."sediul central"
Serios vb...Am fost tare multumita de ei..
Casa de Piatra!!! miresicilor din acest we..
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
contactnicole spune:
Pupici la printese!
Sunt aici n-am dezertat, tot ma marit, tot va citesc. Sunteti in Favorites,cum altfel!
Distrata cum sunt am oincercat sa va mai scriu de cateva ori, dar uitam sa ma si loghez si pierdeam mesajul. Maraiam si plecam la treaba, ca de, trebuie.
Vreau sa va dau o veste noua-pentru mine si foarte placuta. White lady au venit si-n Bucuresti. Au magazinul la intrarea pe Lipscani, iesirea din pasaj.Poate stiati, poate nu, eu v-am zis.
Cu pregatirile sunt in stand by, iar acum ca a intrat morcovul si se scurteaza timpul, ma agit fara realizez nik. Eu am rochita, al are costum asa ca ne culcaseram pe o ureche, dar ne-am dat seama ca suntem desculti!
gata la cumparaturi ca nu mai tine!
Va pupacesc ca mi-a venit baiatul acas'!
Promit sa va scriu mai des!
Nickidutza
The day
moko spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Ma indoiesc ca asta cu verighetele e reclama asa ca iaca: le-am comandat la un magazin din cadrul magazinului Victoria, au fost 4 milioane manopera si 290 mii gramul de aur(astea-s preturile indiferent de model), aur de 14K, si ne-au spus ca dureaza 20 zile. Noi am dat comanda in sambata dinainte de Florii si ieri cand am sunat mi-au zis ca sunt deja gata, ca asteptau sa-i sunam noi!
Ce vreau sa-ti spun este ca fix acelasi model de verigheta costa la un alt magazin, trei pasi mai incolo de asta(tot in Victoria)500 mii gramul. Asa ca atentie mare, cand va alegeti un model, asigurati-va ca are acelasi pret si la alte magazine, nu de alta dar la noi varia pretul cu aproape 4-5 milioane!!!!
Diverse pentru nunta
noi le-am comandat azi la magazinul cu 500.000/ gramul si sunt gata joi, pe 18 mai.Mi s-a parut foarte convenabil si pretul si termenul de livrare.Despre model, ce sa zic- e clasic, deci l-am vazut cam peste tot.In cocor, acelasi model era cu vreo 2,5 milioane mai mult.
Va pup pe toate, iar miresicilor de maine O NUNTA DE VIS!le doresc!!
edit: in pretul gramului de aur intra si manopera, iar inscriptionarea costa 15.000/ litera.
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
kateryna spune:
Casa de piatra miresicilor din acest weekend. SA fiti la fel de fericite toata viata cum veti fi astazi.
Nunta noastra
Ziua mea de nastere
voicu_bebi spune:
hello,miresici. CASA DE PIATRA TUTUROR FETELOR CARE AU NUNTA IN ACEST WEEKEND! Sa fiti cele mai fericite alturi de alesul inimii voastre !asteptam sa veniti cu poze si cu impresii! Eu abia astept sa vina august mai repede sa ma vad mireasa dar mai ales sa simt acele emotii!
Nunta noastra:19 august