Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Krelia, NicoletaB are dreptate. Pe langa crinolina mai exista o fusta speciala cu multe volanase care da volum. Eu mi le-am luat pe amandoua odata cu rochia de la targul de la Palatul Parlamentului. crinoina am primit-o gratis iar pe fusta am dat un milion. Dar sa stii ca se vede diferenta. Eu am probat rochita mai intai doar cu crinolina si nu era prea infoiata. Vanzatoarea m-a sfatuit sa probez cu fustita si devenisem o printzesica!!!!!!!
De cumparat banuiesc ca o vei gasi la toate magazinele cu rochii de mirese. Mult succes!

http://www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

' neata fetelor!!!eu chiar am uitat de cuponul cu 10% reducere de la Agnes Toma....si am cumparat de acolo posetuta de mireasa...camasa de ginere...etc.....si nu au fost tocmai ieftine...offff

sapt viitoare sunt gata si invitatiile mele...mai raman cardurile si marturiile pe care le voi face eu personal....apoi filmuletul cu noi doi inca de la 2 ani...

by the way....de unde sa cumpar un carnetel fain pt a-l face jurnalul nuntii??sau dati-mi o idee cum sa "transform" unul normal....

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

ramosss

Fetele hai sa va spun si eu ceva si sper sa nu se considere reclama.
Daca vreti cartoane frumoase si delicate sau plicuri sau orice tine de hartie, va recomand sa va duceti pe str. Sperantei nr. 21 la Antalis.
Acolo gasiti ce vreti voi.
Eu de acolo mi-am luat cartonul pentru invitatiile de nunta si sunt foarte incantata de el.
Au modele peste modele si culori peste culori. E impsobil sa nu gasesti ceva pe gustul fiecaruia.

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

aaaa si pana la urma la invitatiile mele cred ca tot o sa pun sigilii!
inca nu m-am dat batuta!

de abia astept sa va dau poze sa le vedeti!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Si eu am cam terminat cu achizitiile ...mai am bauturile si maruntisuri...dar ce era mai important am luat ...mai ramane sa scap si de emotiile astea care nu ma lasa sa dorm

Casa de piatra si o nunta ca-n povesti mireselor din weekendul asta !!!!!

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

saru'mana fetele..cred ca o sa ma duc sa intreb la magazinele de rokii - cum se keama? sa nu ma fac de ras - fusta de pus dedesubt care da amploare, cu volane din tull, alta decat crinolina...nu?

ah, inutil sa va spun ca SI EU am uitat de cupon cand am luat saculetul.....da'..acu...la 500 de mii cat fu el..50 de mii acolo....nici un euroi...asta e

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu nu sunt miresica de 2006. Sunt casatorita deja.
Am intrat pe aici din curiozitate
Krelia, rochia mea de mireasa nu a avut cerculete pe dedesubt sau fusta din tul. A avut o fusta facuta dintr-un material tare (nu stiu cum se numeste, dar e ca un fel de perdea, insa tare; fusta sta singura in picioare , asa de teapan e materialul). Fusta asta are vreo doua randuri de volanase incepand de la genunchi in jos, asa incat infoaie rochita. Mie cercurile nu-mi plac pentru ca mi se pare ca se vede forma lor prin rochie si mi se par incomode.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

feteleor, am si eu o intrebare. si-a mai cumparat cineva verighete de la cellini? noi am facut comanda ieri si ne-au zis ca dureaza 2 luni pana sunt gata. sper sa nu ramanem fara verighete la nunta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Asa credeam si eu ca cercurile sunt tot una cu crinolina, dar la AT numeau cecurile - "cercuri" si fustele cu volane de tul - "crinolina".

quote:
Originally posted by NicoletaB

pt volumul rochiei iti tb crinolina (cercuri)+ fusta din tull peste care vine rochia

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adda

Krelia, rochia mea de mireasa nu a avut cerculete pe dedesubt sau fusta din tul. A avut o fusta facuta dintr-un material tare (nu stiu cum se numeste, dar e ca un fel de perdea, insa tare; fusta sta singura in picioare , asa de teapan e materialul). Fusta asta are vreo doua randuri de volanase incepand de la genunchi in jos, asa incat infoaie rochita. Mie cercurile nu-mi plac pentru ca mi se pare ca se vede forma lor prin rochie si mi se par incomode.

...nu mi-o imprumuti si mie? - macar pt o proba sa vaz cum vine...dk nu gasesc fuste infoiate d edcumaprat ...ca nici mie nu-mi place cu crinolina...
...hm...sa nu iei taman de buna propunerea mea..mai glumesc si io....

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana29

feteleor, am si eu o intrebare. si-a mai cumparat cineva verighete de la cellini? noi am facut comanda ieri si ne-au zis ca dureaza 2 luni pana sunt gata. sper sa nu ramanem fara verighete la nunta.
Ioana

Eu vreau sa-mi iau verighetele de-a gata...am incredere ca voi gasi modle frumos de-a gata (nu neaparat de la cellini).....cunosc insa pe cienva care si-a comandat verighetele de acolo.....sincer..nu mai stiu dk a durat kiar 2 luni...dar..o luna stiu sigur ca a durat!
parerea mea - daca nu le-ai spus deja - da-le data cu ceva timp in urma...3,4 saptamani, eventual

26 august 2006

Mergi la inceput