Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
vickyfilip spune:
ralu_trancu mi-au placut tare mult paharele pentru miri.. deosebite, ce sa zic.. nu am vazut pana acum modelul asta.. poti sa ne zici de unde le-ai luat si cam cat ai dat pe ele?
merci
Rallu spune:
Esti sigura ca e vorba de Ralu_Trancu?
Parerea mea e ca ai incurcat Ralucile
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rallu spune:
Acu sa-ti raspund si la intrebare ca deh...ma simt cu musca pe caciula.
Paharele mele (daca despre ele e vorba) au fost cumparate de la o expozitie de sticlarie de la Bran. Se vindeau cate doua (nu erai obligat sa iei mai multe) si au o cutie cu un fel de suport special.
Au costat 400.000 lei (adica 200.000 lei/bucata).
Inscriptionarea am facut-o in Bucuresti, la Curtea Sticlarilor cu pigment auriu si a costat 250.000 lei pt. amandoua paharele.
Daca nu era vorba de paharele mele...sorry...
17 iunie 2006
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
vickyfilip spune:
ba da, ba da.. de paharele tale era vorba..:)
scuze de incurcatura si merci pt raspunsul tau asa prompt.. deci prin bucuresti nu gasim pahare asa frumoase.:(
Rallu spune:
Incearca si in Bucuresti. La Curtea Sticlarilor stiu ca aveau anumite modele care se vindeau la bucata.
Intreab-o si pe Dya ca stiu ca si ea si-a luat pahare mai deosebite (in genul alor mele dar mai colorate...parca).
17 iunie 2006
dyadya spune:
Neata, la ore demne de Sun Smile!Ma duc din nou in Dragonul Rosu, dupa copcarde, sper ca de data asta sa fie si ultima!
Pt ca mi-am auzit numele pronuntat de sor-mea in ale gandirii, ma pun pe treaba la prima ora si spui cum e cu paharele.Deci, vickyfilip, pe stradutele alea de pe langa Lipscani, este una, nu stiu cum ii zice, dar daca intrebi in zona de Curtea Sticlarilor, te indruma lumea. Si acolo, intri si tu in fiecare magazin, ochesti pahare de-ti pac si intrebi daca pot sa-ti de si la bucata, nu doar set. Ei au din anumite modele mai multe si atunci pot da si la bucata. Frumoase-s toate, si deosebite, asa ca daca te plimbi un pic pe acolo imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa.
Diverse pentru nunta
ralu_trancu spune:
si eu ma voi duce in zona aceeea pentru a cumpara prosoaepe (ca nu am scapat de mama si soacra pana nun dau asa ceva), tull pentru ornat sala si mai vaz eu ce gasesc. dar toate astea sambata . tot sambata luam spirtoasele din vama.
Poze vechi si noi
Rallu spune:
Sor-meo stai ca zic io acu cum ii zice la strada aia(ca deh...am inebunit catand pe acolo loc unde sa pot inscriptiona paharele): SELARI o cheama!
Eu, tot cautand Curtea Sticlarilor, ma ratacisem pe stradute, de ziceai ca am crescut pe luna pana la varsta asta, nu in Bucuresti.
Bafta la cocarde!!!
Ase idee aveam si eu (adica sa merg in Europa sa iau cocarde) dar m-au bagat in sedinta ai mei (cu mirele in frunte) si mi-au zis ceva de drum lung, timp putin si ca sa nu-i pun pe ei pe urma sa mai lucreze ceva la cocarde ca ei nu-s chinezi.
Auzi la ei....cica daca le placea sa migaleasca la floricele, se faceau vanzatori de martisoare.
Vazand eu ca raman singura pe baricade le-am spus ca "confortul se plateste" asa ca au scos bani si subsemnata a intrat in prima butica unde i-au platit floricelele.
Acu...vorba vine "prima"...ca am batut centru fro 2 zile ca sa gasesc ceva care sa se potriveasca la ideile mele crete si sa nu dea nici sah-mat la portofel.
17 iunie 2006
ralu_trancu spune:
unde gasesc eu niste sosete inalte pana la genunchi pentru stefan?
ca nu vreau sa i se vada mararul de pe picioare
Poze vechi si noi
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
unde gasesc eu niste sosete inalte pana la genunchi pentru stefan?
ca nu vreau sa i se vada mararul de pe picioare
Poze vechi si noi
Da' ce faci soro...il pui pe bietu' baiat sa se insoare in pantaloni scurti?
17 iunie 2006