The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Crismir, mai bine nu ma uitam la pozeeeeeeeeeee!
Acum vreeeaaauuu prajituri si vreeeaaauuu la mare!

Se poate face deja baie in ocean ? Va invidiez.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirela !Asta e pentru prajituri ca mi-ai facut !
Numai de ciuda imi fac si eu azi!
Super pozele!Sunteti tare frumosi toti 3!

Geo drum bun si multi lui Dami!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, fetelor!

am intrat sa va salut, insa tot pe fuga... zici c-au intrat zilele in sac, nu alta!

geo, ma bucur ca te duci la david, ca eu... nu ajung decat peste 4 saptamani

CA tot vorbeati despre gradinita a fost si mama alaltaieri cu alex la gradi... n-a avut nici o treaba s-a dus direct la jucarii, s-a jucat cu copilasii de ziceai ca-i cunoaste de cand lumea... Veneau copilasii la mama si o intrebau "dar de ce nu vorbeste alex???" Sau, altul, vine la mama si-i spune ca trebuie sa plece, ca parintii nu au voie la gradinita! Zicea mama ca o sa-l duca in fiecare zi cand e vreme buna ca e baiat mare deja...

Va pup dulce!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

slaba miscare azi bag seama. Toata lumea se plimba la soare presupun.

Am mai pus si eu niste poze - albumul 14 mai.

In rest ne laudam ca are efect educatia buniceasca. Azi vizigotu s-a cerut. S-a cerut de kk la olita. Mare realizare. Numa ca s-a cerut cand erau in fata blocului la joaca !!!! au venit sus fuga fuga si cica cand au ajuns era bietu transpirat de efortul abtinerii.....s-a dus singur la olita si nu nimerea sa-si dea jos bracinarii.....

acuma a adormit nemancat de pranz ( plecat mama pt 2 zile si cre ca bietu copil cand m-a vazut ca vin acasa a zis ca e seara, gata, ce atata papa de pranz. M-a luat in brate si a adormit....acu il pazezc sa se scoale sa pape.

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mirela wow ce frumosi sunteti si voi si magnetul de chicks Sa va traiasca tati si sa fiti fericiti si la fel de veseli mereu!!!
Geo ce bine.... cred ca va fi super sa fiti iar cu totii
Ionella felicitari, lasa ca o luna tece repede si mergi al Alexutul sef mare la gradi
Sanziana, chiar ma intreabm cum mai reactioneaza copiii la circ ca noi n-am fost pana cum si chiar la sunetele puternice ma gandeam..... super ca v-a placut si ca "mai vei"
Mina felicitari domn'le!!!!!!!!!!!!!!!!!mai ochii lui vizi o sa-ti faca probleme, aer asa o moaca de crai..super baiat ai

In rest...va pupacesc pe toti piticii voinicii care ma surprind mereu cu smecherosenia lor si va spunem c-am mai pus si noi cateva pozici noi aici
Pup dulce ca nu ma mai lasa...pa....

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Ana cu scuze si intarziere iti urez La multi ani! si multa multa sanatate
felicitari pt gradi! cand am citit nu imi venea sa cred ca simplu a fost sa stea.
Adela, Crista mai dati si voi cate un semn de la baietii cei scumpi.
Am vazut si am admirat niste puiuti frumosi si dulci foc. Gogo , AMtei si Robert
Mirela sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos!
Sanziana ma bucur ca a fost cuminte la circ. Si noi ne-am gandit sa o ducem, dar mi-a fost cam teama.
Noi suntem bine, pupaza mea doar face o semi greva a foamei,

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ana cu intarziere si de la mine LA Multi Ani sa fii fericita , iubita si implinita in toate.
Lipsesc motivat din cauza de racela grava cu febra la mine si Dia cu dr pe drum si tot asa can diesim din criza anuntam. Pana atunci speram sa ne tratam bine si sa fim un pic mai optimisti.

Va pun si eu pozici de la Snagov din weekend si cateva de zilelel astea Poze Mai Dia

Am vazut party-ul taticului lui Robert frumos si eu vreau prajituri nu se livreaza la pachet?????

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danina

Ana cu intarziere si de la mine LA Multi Ani sa fii fericita , iubita si implinita in toate.
Lipsesc motivat din cauza de racela grava cu febra la mine si Dia cu dr pe drum si tot asa can diesim din criza anuntam. Pana atunci speram sa ne tratam bine si sa fim un pic mai optimisti.

Va pun si eu pozici de la Snagov din weekend si cateva de zilelel astea Poze Mai Dia

Am vazut party-ul taticului lui Robert frumos si eu vreau prajituri nu se livreaza la pachet?????

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

danina, multa sanatate, sa va faceti repede bine! va admiram pozele, sunteti asa de frumosi! e o adevarata printesa didiuta ta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mada

Ana cu scuze si intarziere iti urez La multi ani! si multa multa sanatate
felicitari pt gradi! cand am citit nu imi venea sa cred ca simplu a fost sa stea.
Adela, Crista mai dati si voi cate un semn de la baietii cei scumpi.
Am vazut si am admirat niste puiuti frumosi si dulci foc. Gogo , AMtei si Robert
Mirela sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos!
Sanziana ma bucur ca a fost cuminte la circ. Si noi ne-am gandit sa o ducem, dar mi-a fost cam teama.
Noi suntem bine, pupaza mea doar face o semi greva a foamei,

Ilinca

mada, ai rezolvat cu dosarul pt stimulent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata,
am intrerupt aseara brusc aca avea nioste nervi fata mea.
Ionela, da, draguta am depus dosarul, chiar ieri dimineata, am fost de vre 2,3 ori la ei pana ala urma a fost acceptat, tot imi lipseau diverse.
mi=au zis ca banii cel tarziu in septembrie
ma duc sa ma imbrac ca acusi trebuie sa plec, o zi buna va doresc
geo pupici lui Dami si drum bun

Ilinca

Mergi la inceput