The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Aissa, la noi e "naaaaaaaa-naaaaaaaaa" cand vrea ceva si tipa de ne aud toti vecinii cred...

Herra, mai scrii si tu... Pupici lui Vladut.

Ana, iar m-ai emotionat cu postarea ta despre Stefanel, scolarelul!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by herra

Hello everybody!

Va anunt ca nu mai tin pasul cu voi!
Am intrat sa va salut si sa urez LA MULTI ANI celor care s-au sarbatorit de cand nu am mai vorbit.

Noi suntem ok, crestem, ne obraznicim, tipam, mai facem si cate un kk (2-3) moale, ne ies masele…nu mai mancam carne…cred ca nimic din ceea ce nu cunoasteti deja.

Am si o propunere: sa faca cineva un fel de rezumat, ceva gen “evenimentele capitolului 115” – pentru cele ca mine, sa stim si noi ce s-a mai intamplat in gashca!

Ei, va surade?!
Undeva pe la prima postare…ia sa intru eu sa dau un exemplu – daca mai stiu parola comuna…

Va pup, mamici si burtici!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Nimeni nu mai tine pasu'... bag io de seama... Cel putin eu abia am timp sa citesc cate ceva din fiecare capitol...
Legat de rezumat, habar n-am cine are timp sa faca asta... ca se vede cat de "des" scriem in ultimul timp ... mai ales ca e frumos afara si cine poate, o tine intr-o plimbare
Slabe sperante, zic io... dar, cine stie ...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Elyanne, si eu o stiam mancacioasa pe Ale, de aia si mor acum de suparare. Am eliminat cauze rand pe rand, dar de la 1 an copilul meu a inceput treptat sa nu mai pape: ba masele si caninii de sus, ba caninii de jos, ba rosu in gat, ba herpangina, perioade in care a trait cu lapte (la herpangina chiar cu aer ) si rontait de una-alta. Intre aceste perioade revenea la 2 portii de mancare pe zi, plus banana, plus iaurtel, plus laptic. E uite insa ca acum, cred ca sunt 2 saptamani deja de cand...lapte e tot ce vrea. Si suzeta si somn. E vesela, nu e bolnava, dar mai mult de 2-3 lingurite nu vrea. Din acest motiv eu am inceput sa insist tot mai mult si pe masura ce insist eu refuza ea si am intrat intr-un cerc vicios. Ma uit acum la ceas: pana la ora 15,20 copilul meu a mancat lapte, suc (150 ml), 1 actimel (in biberon - 80 ml) si 3 lingurite de supa. Banana e desfacuta si neinceputa. Va jur ca nu va manca nici juma de castron cand se scoala si daca va baga juma de banana e minune.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by aissa

Elyanne, si eu o stiam mancacioasa pe Ale, de aia si mor acum de suparare. Am eliminat cauze rand pe rand, dar de la 1 an copilul meu a inceput treptat sa nu mai pape: ba masele si caninii de sus, ba caninii de jos, ba rosu in gat, ba herpangina, perioade in care a trait cu lapte (la herpangina chiar cu aer ) si rontait de una-alta. Intre aceste perioade revenea la 2 portii de mancare pe zi, plus banana, plus iaurtel, plus laptic. E uite insa ca acum, cred ca sunt 2 saptamani deja de cand...lapte e tot ce vrea. Si suzeta si somn. E vesela, nu e bolnava, dar mai mult de 2-3 lingurite nu vrea. Din acest motiv eu am inceput sa insist tot mai mult si pe masura ce insist eu refuza ea si am intrat intr-un cerc vicios. Ma uit acum la ceas: pana la ora 15,20 copilul meu a mancat lapte, suc (150 ml), 1 actimel (in biberon - 80 ml) si 3 lingurite de supa. Banana e desfacuta si neinceputa. Va jur ca nu va manca nici juma de castron cand se scoala si daca va baga juma de banana e minune.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Aissa incearca sa nu mai insisti... vrea bine, nu vrea iarasi bine... data viitoare. E posibil sa faca asa si pentru ca insisti (m-am gasit io sa dau sfaturi... ca doar stiu cum e... nici io nu sunt in stare si ma apuca pandaliile si imi vine sa-i indes lingurita pe gat)...
Sau mai variaza felurile de mancare... eu am prins-o pe a mea cu o chiftea furata de pe masa... si cu ce pofta baga in ea. Altfel, daca ii dau eu ceva nou n-ar manca....
Noi cu bananele am avut perioade cand ar fi mancat si 3 pe zii daca-i dadeam si cand s-a saturat nu mai vroia nici sa guste. Dupa ce vreo luna n-a mai vazut banane, iar a inceput sa manance fara mofturi... iar acum cred ca facem din nou pauza, ca nu mai vrea...
Am mai observat la a mea ca vrea mancare facuta atunci, cu 2-3 ore inainte sau din ziua aia (exceptie fac ciorbele si supele care le mananca oricum si nici n-as putea sa gatesc doar pt. o zi).

Poate reusesti pana la urma s-o convingi.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Sambata am fost cu Marina la circ.

Am ajuns era prea devreme, asa ca am tras o tura prin parculetul de langa, ne-am dat pe tobogan si am cumparat un iepuras gonflabil roz. Mare iubire mare (acum doarme cu el).
Am intrat in sala si era foarte curioasa sa vada atatia oameni si copii! Se uita in toate partile. Am cerut bilete la marginea randului ca sa putem iesi daca e nevoie.
Era muzica. Ii placea.

Cand a inceput insa spectacolul i-a sarit inima de un cot! Asta pentru ca s-au stins luminile si au inceput sa racneasca microfoanele (la propriu - erau mult prea tare si pentru urechile mele, d'apai pentru ale ei).
S-a lipit de mine si era cat pe ce sa inceapa sa planga. Aproape mi s-a catarat in cap si nu reuseam sa o linistesc nici cum.
M-am mutat cu ea pe scara ca sa vada mai bine si ma pregateam sa iesim ca nu mai stiam ce sa ii fac cand a inceput primul numar. Parca era ceva cu maimute asa ca asta i-a captat atentia. Intre timp i-am dat sa bea putin suc si ii bagam in gura banana ca sa isi revina.
Cand s-a terminat numarul si au inceput iar sa urle microfoanele si s-au stins luminile iar s-a speriat desi ii tot spuneam ca nu are de ce. A urmat un numar cu dans care ii place foarte mult. A urmarit foarte interesata, chiar a inceput sa imi danseze in brate.
Incetul cu incetul s-a obisnuit si cu stinsul luminilor si urletele microfoanelor si a inceput sa aplaude cu toata lumea.
I-au placut cateii, maimutele, dansul, acrobatii... Cam tot in afara de interludiile dintre numere. Cand au intrat cu flacarii a inceput sa rada in hohote (nu ma intrebati de ce ca nu stiu!).

Per ansamblu i-a placut, dar a fost o experienta obositoare. Am avut grija sa doarma si sa manance inainte, sa mai manance ceva dulce in timpul spectacolului (banana) si a mancat si a dormit bine si dupa spectacol.
Duminica a fost zi de relache ca sa isi revina.

Cam astea sunt noutatile noastre. In rest a inceput sa rosteasca din ce in ce mai multe cuvinte si i-am luat colac de pus pe WC.

E o scumpa cand mai vrea un anumit fel de mancare si o intreb: "Mai vrei ?" Iar ea imi raspunde: "Mai v'ei, mai v'ei!"

Intr-o seara l-a vazut pe tata venind de la serviciu si schimbandu-si hainele. A inceput sa spuna imediat: "Caca, caca!" Ca doar ea isi schimba pantalonii cand a facut caca! Nu am reusit nici cum sa o convingem ca nu facuse pe el!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by sanziana72

Intr-o seara l-a vazut pe tata venind de la serviciu si schimbandu-si hainele. A inceput sa spuna imediat: "Caca, caca!" Ca doar ea isi schimba pantalonii cand a facut caca! Nu am reusit nici cum sa o convingem ca nu facuse pe el!

!

Cris mai incearca cum zice si Eliana sa nu mai insisti atata cu mancarea.....e greu, stiu, dar poate da roade ....

Ana deja ai copilas mare!"Scolarel"!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

M-am hotarat! Maine plec la Damian. Am anulat cateva intalniri care erau programate maine si vineri, am invoit-o pe Ioana de la scoala pentru vineri si maine la pranz plecam. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!

Nici eu nu am mai intrat in ultimele zile din lipsa de timp dar si din cauza de net,nefunctionabil

ANA ,LA MULTI ANI! ,scuze de intarziere.. si moaaaama ce baiata mare ai,,

Nu pot sta ca Robert e calare pe mine si nu pot scrie

si numai bine la toata lumea!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor am pus si eu poze de la ziua sotului meu in primul link,sa ma vedeti ce bucatareasa am fost...si cu Robert in cel de-al doilea...vizionare placuta!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mirela, v-am vazut pozele! Foarte faine iar ranjitul de Robert e un dulce.

Mergi la inceput