The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Patrice, mult curaj colegei tale si sa fie bine fetita! Cred ca le e foarte greu...

Ana, mi-au dat lacrimile citind ce ai scris... cand ma gandesc ca se duce si fiu-meu la toamna la gradi ma ia cu frig... Eu plang de acum, dar atunci?! Pupici lui Stefanelu' curajos si "impiedicat" (mai am si eu unu') si LA MULTI ANI inca o data!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

-ANA-LA MULTI ANI!sa fii fericita si sa-ti traiasca Stefanut dragut si nazdravan, cu gandul la role de pe acum.
-BOZO-daca e bolnavior puiul tau(sau chiar de la dintisor),eu zic sa nu-l superi si tu cu intarcatul tocmai acum.Noi sa vedem cum scapam si de suptul asta noaptea,dar oricum cred ca ce a fost mai greu a trecut.
-NATY-haioasa rau Dodolina ta.Si tipicara nu gluma.Tiza ei n-are nici o treaba in directiile astea:de mancat imi pune mie lingura in mana sa-i dau,de culcat se cuibareste in bratele mele(cred ca doarme cu mine pana s-o marita),nu se impune f.tare cu ceva anume,nu-si revendica jucariile daca i le ia vreun copil, dar vine la mine plangand si zice "batze-batze"(adica vrea in brate) si "aige-aige"(haide),si nici cu vorbit cine stie ce nu ne laudam.Dar de cateva zile cand mananca imi pune mie pe cap tot ce are la indemana(jucarii, carti etc.)si...trebuie sa stea acolo!
In rest e o fetita cuminte, nu zgarie , nu musca(a avut o tentativa acum cateva luni dar n-am bagat-o in seama si vad ca i-a trecut),nu bate copii si -i place sa ma ajute sa dau cu aspiratorul prin casa.

Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bumbac_04/album?.dir=eea9re2&.src=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

La multi ani, Ana!!

Mda, Ana... parca ma vad si pe mine peste o luna lipita de gardu' gradinitzei sa vad ce face comoara. Acu spaima mea e ca ia copii la bataie, si pana la urma ii trage vreunul mai mare una de il linisteste....

Am fost azi la doctor si Tudor are un virus. ce fel... nu se stie. Cert e ca pe langa febra are diaree si vomita. Susulina, si doctorul mi-a zis sa mai aman cateva zile intarcarea pana ii trece, ca si asa ii va fi foarte greu copilului, si nu o sa inteleaga de ce nu vreau sa ii mai dau dintr-o data. Cert e ca maine vine mama care peste 10 zile pleaca inapoi, si trebuie sa reusim in perioada asta.

Pupici tuturor.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bozo sanatate lui Tudor!
Danina... offf sanatate Didiutei scumpici
Patrice... ma doare inima de cand am citit de prieteniii tai, Doamne-ajuta sa existe o solutie !
Aissa wow.... ce bine ca esti bine si ca nu a fost mai grav... ce sperietura si pt sotior...uffff sa nu mai faci asa
Geo... bine ca a trecut burticuta lui Dami, inimioara ta tb sa fie rezistenta insa.... esti colega de suferinta cu Ionella si va pup pe amandoua
Pufy pai ce asteptati cu numele? Ia intrebati-l pe Alesio cum il cheama pe bb din burtica sa vedeti ce zice
Natyyy hai mai venti in parculet sa mai faca d-soarele schimb de experienta
Ana....hmm plangeai? Offff.. sa va zic ca si eu fusei azi la studierea pietei creselor din apropiere.... si am ramas la una de stat, asta e..... inscrierea de la 1 iunie, dar nu mai puteam s-o luam pe gogoasa de acolo ca-si gasise un baiat Andrei si nu se mai puteau desparti... deja colinda camerele si umbla in dulapuri../ deja simteam crampe in stomac la gandul c-o voi lasa acolo zilnic...

Cam asta despre noi.... suntem obraznice si speculam orice, vorbim toata ziulica, imitam ca maimuta orice, ne luam de toti oamenii de pe strada si avem simtul proprietatii din ce in ce mai dezvoltat.... in rest snatoase slava Domnului.

Va saru acum dulcic si va urez somn usor.....

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata lume, salutare.
Vad ca tot mai multi pitici incep sau se pregatesc de gradinite, noi inca nu ne-am decis ce si cum facem din toamna, tot aman sa ma gandesc ca sa am impresia ca mai am timp.
Fata mea e tot la dieta, nu iese din norma de 5 lingurite, astept sa vad ce minuni face Sana-sol-ul si daca va iesi ceva la analize. Am intrerupt de ieri si vigantolul, ce mai, fata mare.
Pot si eu sa zic ca incepe sa mai "zica" si ea cate ceva...in afara de clasicele mama si apa. Acum il stie si pe titi (tweety), mã (care e marul), aia (care e chiar ea in persoana, asa o striga o prietena si asa se striga si ea), iaia (care e maria, prietena de care ziceam), ti (care e sticks), mai avem pana la propozitii dar macar pot zice ca inteleg macar cateodata ce vrea sa zica. Oricum...de baza in comunicare ramane clasicul ã care ma scoate din sarite deja (ca arata ceva cu 2 maini in fata, cu degetele sus dar nimic anume, iar eu trebuie sa ghicesc si sa zic ce vrea dra).
Gata, acum ca ma laudai va pup si va urez o zi buna.

PS: chiar, ce-o fi cu Ania?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by aissa

Neata lume, salutare.
Vad ca tot mai multi pitici incep sau se pregatesc de gradinite, noi inca nu ne-am decis ce si cum facem din toamna, tot aman sa ma gandesc ca sa am impresia ca mai am timp.
Fata mea e tot la dieta, nu iese din norma de 5 lingurite, astept sa vad ce minuni face Sana-sol-ul si daca va iesi ceva la analize. Am intrerupt de ieri si vigantolul, ce mai, fata mare.
Pot si eu sa zic ca incepe sa mai "zica" si ea cate ceva...in afara de clasicele mama si apa. Acum il stie si pe titi (tweety), mã (care e marul), aia (care e chiar ea in persoana, asa o striga o prietena si asa se striga si ea), iaia (care e maria, prietena de care ziceam), ti (care e sticks), mai avem pana la propozitii dar macar pot zice ca inteleg macar cateodata ce vrea sa zica. Oricum...de baza in comunicare ramane clasicul ã care ma scoate din sarite deja (ca arata ceva cu 2 maini in fata, cu degetele sus dar nimic anume, iar eu trebuie sa ghicesc si sa zic ce vrea dra).
Gata, acum ca ma laudai va pup si va urez o zi buna.

PS: chiar, ce-o fi cu Ania?

Cristina si Ale (30.09.2004)

La noi n-a avut nici un efect Sanasol-ul ... i-am dat la un mom. dat ... pe la 6 luni cred... si nimic. Si nici altele... Nu vreau sa te-ntristez... da' asa a fost la noi.
Si noi tot in greva, dar parca mananca ceva mai mult ca Ale... eu o pun pe seama caninilor. Sa vedem dupa ce n-o mai avea ce dinti sa-i iasa, ce motive mai gasesc La noi greva e ceva la ordinea zilei, asa ca nici nu mai imi bat capu' cu asta...
Ser ca la voi sa fie ceva trecator... ca eu o stiam pe Ale mancacioasa

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Si eu ma gandesc cum o fi mai bine cu bona sau la gradi(de fapt la camin cu program pelungit),nici nu stiu daca o primeste asa mica.Eu ziceam pe la 3 ani la camin,da oi gasi eu o bona de incredere??!!!??Mi-e groaza cand ma gandesc ca voi incepe serviciul si n-o mai am eu langa mine minut de minut.Si ce-o face ea ca deja daca o las o ora cu tati ma cauta prin toata casa si plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!Cu buna dimineatza la toata lumea!!

Ziua nr.2
Trezit copilul la 7 jumate cu intrebarea:"oare cine ar vrea laptic??"la care am primit raspunsul"nuuu nuu tituuu, Shan nani!!naniii"Si mi-a aratat funduletul chinuinduse sa tina ochii strans inchisi.
Pana am ajuns eu cu laptele, sa sucit, mi la luat, la baut pe tot si gata, "nanii mamiii nani!" La luat tati cu povesti ca hai sa te iau in brate...greu l-am imbracat, pe la 8 si ceva ieseam din casa(cu caruciorul)
Pe ulita ce da spre cresa apare un copilas in carucior plangand bietul de el de mama focului...Stefan se uita la el si imi zice asa pe un ton plangacios "pange bebe mami!"Io zic, da uite, e micutz plange!Si intram pe poarta, in cladire, il dezbrac, il imbrac cu hainele de cresa si nu a plans doar in momentul in care l-am lasat in usa clasei si eu am iesit, timp in care la preluat Craciu(Craciunitza o cheama pe educatoare)Ei bine fetelor dupa ce usa sa inchis io m-am pus pe lacrimat...ca directoarea nu stia cum sa ma convinga ca e ok"doar nu ati vazut doamna ieri ca a mancat tot, sa jucat...nu va mai faceti probleme"Am mai stat la usa sa ascult...nu l-am mai auzit plangand dar parca tot neimpacata am fost...
Acu ce sa zic...eu cred ca mie imi este mult mai greu fara el decat ii este lui!Spre casa, pe ulita noastra nu stiu cum se face ca parca toti vecinii sunt pe la porti/pe trotuare si toti ma intreaba"da unde-i Stefanutzul? cum de sunteti singura?" La care io tre sa ma tin tare si sa zic ca e la cresa....
Cam asta ar fi...sigur imi va trece si mie, si lui...si om rezista cumva, oricum e gata...a intrat in randul oamenilor, e "student" .
Va pup si ma duc sa-mi gat cafeiul sa imi mai treaca melancolia asta....
Va mai povestesc si maine daca nu va plictisesc prea tare

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa, am tot vrut sa-ti zic ca la noi "aaa" ala cu caciulitza inseamna "cei aia?" si pe mine ma omoara, toata ziua ma intreaba "a a a"si eu tre sa zic intruna ce anume vede el, dar am observat ca dupa o vreme isi aduce aminte cum am numit eu lucrul respectiv si vine victorios cu noul cuvant! Io zic ca daca tot zice "a" tu sa-i spui cum se numeste lucrul spre care intinde mana si sa tot repeti ca papagalul ca pana la urma pricepe fata iti spun sigur!eu asa fac si vad ca da roade...chit ca dureaza 2 luni sau mai stiu eu cat

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Hello everybody!

Va anunt ca nu mai tin pasul cu voi!
Am intrat sa va salut si sa urez LA MULTI ANI celor care s-au sarbatorit de cand nu am mai vorbit.

Noi suntem ok, crestem, ne obraznicim, tipam, mai facem si cate un kk (2-3) moale, ne ies masele…nu mai mancam carne…cred ca nimic din ceea ce nu cunoasteti deja.

Am si o propunere: sa faca cineva un fel de rezumat, ceva gen “evenimentele capitolului 115” – pentru cele ca mine, sa stim si noi ce s-a mai intamplat in gashca!

Ei, va surade?!
Undeva pe la prima postare…ia sa intru eu sa dau un exemplu – daca mai stiu parola comuna…

Va pup, mamici si burtici!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Mergi la inceput